Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Week van 17 oktober liefdesvoorspelling

OCTOBER 17 - OCTOBER 23: Overmatige Illusies en Passies

De week die begint op 17 oktober begint met veel te veel van het goede. Mercurius, de planeet van de communicatie, staat tegenover Jupiter, de planeet van de overdaad. Dit is een gelegenheid voor "beloften, beloften". Val niet voor een van hen. Overal zullen mensen op zoek zijn naar grote beloningen en grote opbrengsten, vooraf grote opscheppingen doen en achteraf nog grotere uitvluchten zoeken.

Wanneer de planeet Mercurius in harmonie is rond de dierenriem, worden woorden omgezet in daden. Wanneer de spanning van de oppositie zich manifesteert, is dat meestal met misverstanden in het beste geval en vreselijke miscommunicatie in het slechtste geval. Opposities tegen de planeet Jupiter zijn het astrologische extra bolletje ijs dat u nooit had moeten bestellen.

Zoek het begin van de week gebouwd op wankele feiten en een nog wankelere planning. Naarmate de week vordert, zal het bezoek van de Maan aan Leeuw de meeste plannen van het begin van de week doen verkruimelen onder het gewicht van wat groot drama en sappige roddels. Leeuw is het teken van theatraliteit en egocentrische motivatie, dus kijk hoe de mensen die maandag een goed spelletje hebben gespeeld de schuld in alle richtingen wijzen behalve waar hij hoort: terug naar henzelf.

De stemming wordt een stuk lichter tegen vrijdagavond wanneer de Zon in Weegschaal harmonieert met Neptunus in Waterman. De De zon regeert over het menselijk ego en harmonie met onze dichtstbijzijnde ster betekent altijd dat er een goede tijd aankomt. Samenwerken met Neptunus helpt iedereen bij het volgen van een droom of het bereiken van een doel.

Het enige nadeel hiervan is dat als de gekke communicatie van eerder in de week nog steeds gaande is, het voor mensen maar al te gemakkelijk zal zijn om hun reisplannen te baseren op gebrekkige communicatie en illusies over wat er bereikt kan worden. Het weekend zou een wilde ganzenjacht kunnen worden van het zoeken naar een jeuk die er niet eens echt is.

Dus een woord aan de wijzen: lees uw sterrenbeeld hieronder om de gebieden te vinden waar u het meest kwetsbaar bent. Kijk waar je overgehaald kunt worden tot een fantasie die misschien goed klinkt, en zelfs een tijdje goed voelt, maar meer illusie dan werkelijkheid zal zijn.

 • Ram Maart 21 - 19 april

  Op koopjesjacht gaan met een partner zal een slecht idee zijn aan het eind van de week. Iemand in je omgeving is misschien meer geïnteresseerd in het lenen van je tijd dan van je geld, maar je staat op het punt om uit te vinden hoe waardevol dat is.

 • Stier april 20 - mei 20

  Jupiter in je sterrenbeeld maakt je vatbaar voor het begeren van iets dat verboden terrein is. Je zou er baat bij kunnen hebben om over je taboe verlangens te praten als een manier om stoom af te blazen. Het verbeelden van een heerlijke maaltijd is vaak de beste manier om

 • Tweelingen mei 21 - 21 juni

  Je Mercurius heerser zorgt voor de waanidee├źn van deze week, maar zoals gewoonlijk is de manipulatieve Tweelingen meer poppenspeler dan degenen die het script volgen. Iemand die bij zinnen komt, kan echter je bedoelingen overdrijven en mensen tegen je opzetten.

 • Kanselier juni 22 - 22 juli

  Jij hebt het deze week gemakkelijker dan de meesten, want jouw nonchalante scepticisme lacht de hersenschimmen die anderen volgen weg. Je verlangen om verliefd te zijn heeft zijn basis in iets echts en niet in het najagen van een of ander sprookje. Je volwassenheid kan in feite een paar vrienden helpen die iets vreselijks wordt aangepraat.

 • Leeuw 23 juli - 22 augustus

  De Maan in jouw sterrenbeeld midden deze week zorgt voor allerlei successen. Maar kijk eens rond naar de ontvangst die je krijgt en vraag jezelf af of je dingen doet om indruk te maken op anderen, of om aan je eigen hoge eisen te voldoen. Het antwoord zou je wel eens kunnen verbazen.

 • Maagd August 23 - September 22

  Je ziet misschien eerder dan anderen de barsten in de illusies, maar wees er klaar voor dat mensen de boodschapper willen aanvallen. Mensen vertellen dat hun dromen niet uitkomen is een ondankbare taak. Voel je niet verplicht om de misleide

 • Weegschaal 23 september - 22 oktober

  Halen wat je nodig hebt is eenvoudig. Je hoeft het alleen maar te vragen. Dit is een week waarin het universum in een gevende bui is en de meeste andere mensen zullen niet in staat zijn om echt grote kansen te herkennen. Zoek een muze om de rijkdom te delen.

 • Scorpio October 23 - November 21

  Je Jupiter heerser zal je op het slechtst mogelijke moment over de woorden laten struikelen. Een ruzie tussen minnaars kan in een oogwenk verkeerd aflopen. De kwestie forceren lijkt angstaanjagend, maar het laten rusten kan alles voorgoed verpesten.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  Je Jupiter heerser zal je op het slechtst mogelijke moment over de woorden laten struikelen. Een ruzie tussen minnaars kan snel verkeerd aflopen. De kwestie forceren zal angstaanjagend lijken, maar de zaak laten voortslepen zou alles voorgoed kunnen verpesten.

 • Kapril December 22 - 19 januari

  Harmonie voor overmatige Jupiter kan een meevaller lijken te zijn die uw kant op komt. U verkoopt wat de mensen onder een betovering ook kopen. Wees kieskeurig als ze uw tijd of een intiem moment willen. U zou gemakkelijk in iemands complot verstrikt kunnen raken als uw emoties deze dagen kwetsbaar zijn.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Uw grootste obstakel deze week is dat absolute verlangen van jou om te willen geloven. Als het verlangen zelf het probleem is, is zelfverloochening de enige remedie. Met gemakkelijke kansen die op je pad komen, zal de genotzoeker in jou eerder verdwalen in extase dan in gezond verstand.

 • Vissen februari 19 - 20 maart

  Vrijdagavond maakt alle spanning aan het begin van de week helemaal de moeite waard. Terwijl anderen verdwaald lijken in een jacht die nooit eindigt, vind jij je regenboog en iemand met wie je die kunt delen. Het kan op maandag moeilijk zijn om de hoop levend te houden, maar dat is precies wat u moet doen.

Liefdesadvies voor vrouwen per sterrenbeeld