Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Week van 21 november liefdesvoorspelling

NOVEMBER 21 - NOVEMBER 27:Get Ready for Thanksgiving and Black Friday with Mercuty in Retrograde

De Amerikaanse feestdag Thanksgiving is een tijd om te vieren en te danken voor de overvloed in ons leven, om onze zegeningen te tellen, om contact te maken met onze wortels en om onze hoop voor de toekomst te vernieuwen.

Except dat dit jaar, Mercurius draait retrograde 's nachts en in Thanksgiving ochtend. Dit betekent chaos, dus als u voor de vakantie reist, moet u rekening houden met vertragingen en hectiek als u eindelijk arriveert. Plan vooruit, als u kunt, om te voorkomen dat u bovenop deze ongelegen astrologische situatie nog meer stress krijgt.

Vroeg in de week harmoniseert Venus, de planeet van de liefde, met Saturnus, de planeet van de beperkingen, wat zorgt voor een ontspannen en aangename tijd voor de vakantie. Maandag en dinsdag zijn uitstekende dagen om samen te komen met iemand die belangrijk is in uw leven.

De zon gaat dinsdag vroeg van Schorpioen naar Boogschutter en geeft de dagen die voor u liggen een zeker elan. Uw vakantie kan vroeg beginnen, want veel mensen in uw omgeving gaan al voor sluitingstijd de deur uit. Woensdag zou wel eens de beste dag van de week kunnen worden. Als u een groot Thanksgiving-feest organiseert, gebruik dan woensdag om u voor te bereiden; de Mercurius-geleide chaos die op donderdag begint zal even onvoorspelbaar als meedogenloos zijn.

Op donderdag, de grote dag, is er een prachtige planetaire harmonie tussen Venus en Neptunus. Tweemaal deze week redt Venus de dag en brengt ze goede planetaire vibraties wanneer die het hardst nodig zijn om tegenwicht te bieden aan andere hemelse spanningen. Kijk op voor een prettige Thanksgiving als alles wat rustiger wordt.

De nieuwe maan vindt laat op donderdag plaats. De uren voor de nieuwe maan zijn voor iedereen de ultieme tijd om tot rust te komen. Tijd doorbrengen met geliefden terwijl de Maan een hele maancyclus afwikkelt, brengt de generaties harmonieus samen.

En een andere Amerikaanse traditie vindt later in de week plaats als Black Friday aanbreekt. Dit is de drukste winkeldag van het jaar en een geweldige dag voor het kapitalisme, want het brengt het beste en slechtste in consumentengedrag naar boven. Helaas, met Mercurius retrograde, alles wat je koopt op Black Friday is meer kans dan ooit om waardeloos blijken. Kleren zullen niet passen, elektronica zal kortsluiting en het ergste van alles, zal bonnen verloren gaan en de koopwaar zal niet in aanmerking komen voor teruggave. Ons advies? Ga naar de knutselwinkel zodat u uw eigen cadeaus kunt maken of ga gewoon naar de film en winkel een andere dag.

De Boogschuttermaan van vrijdag zorgt voor een avontuurlijke dag in het winkelcentrum, maar wanneer de stellaire chaos in overvloed heerst, zou u kunnen overwegen om het weekend door te brengen in een museum of een andere culturele locatie. Mercurius retrograde herinnert u eraan om te leven in het moment en te improviseren voor het heden te midden van de chaos. Er zullen een paar winkeldagen voor Kerstmis zijn waarin u grote aankopen kunt doen voor de feestdagen. Beter nog, wacht tot de na-kerst-uitverkoop.

Lees hieronder voor Thanksgiving-advies speciaal voor uw sterrenbeeld.

 • Ram Maart 21 - 19 april

  Terwijl iedereen rondloopt, zoekt u naar een kans die de meesten zullen missen. Maak een grote indruk op een mogelijke partner door tijd te maken. Alle anderen klagen dat ze geen tijd hebben. Heb jij wel tijd voor de liefde?

 • Stier April 20 - Mei 20

  Het is belangrijk om de dynamiek binnen een familie of vriendengroep te begrijpen. Mensen die schandalige dingen zeggen of hun drama opvoeren kunnen nog steeds van elkaar houden. Praktische analyse-instrumenten zijn waardeloos. Gebruik uw verbeelding.

 • Tweelingen mei 21 - 21 juni

  De structuur van uw week heeft een complete revisie nodig. Verwacht veel te moeten improviseren. Als u niet te veel vastzit aan uw plannen, zullen ze u niet vastbinden wanneer dingen buiten uw controle obstakels worden. Vrienden en familie zullen nog steeds in de smaak vallen!

 • Kanselier juni 22 - juli 22

  Je zou veel van de wilde ups en downs die in deze week verpakt zijn kunnen vermijden vanwege andere verplichtingen. De consistentie van een baan of een ander project lijkt misschien saai, maar er zijn minder verrassingen.

 • Leeuw Juli 23 - Augustus 22

  Het verslaan van een oude vijand is deze Thanksgiving niet alleen weggelegd voor kalkoenjagers. De Leeuw is klaar om toe te slaan. Je krijgt de kans om op te scheppen over een prestatie in het bijzijn van een vijand die geen weerwoord zal hebben. Geniet van uw overwinning met degenen die u liefheeft.

 • Maagd August 23 - September 22

  De tijd is aangebroken dat u gewoon om hulp vraagt. Zorg dat anderen zo snel mogelijk de taken overnemen die je problemen opleveren. Probeer niet de touwtjes in handen te houden en wees blij dat de klus goed wordt geklaard. Te veel aan de hand is een slecht recept.

 • Weegschaal September 23 - October 22

  De roddels zullen een kleine tornado zijn, maar het zou een plezierige tijd kunnen worden, ongeacht de nauwkeurigheid van de geruchten. Laat uw mystiek stralen als het vakantieseizoen aanbreekt. Uw partner zou er verstandig aan doen om binnenkort paparazzi te verwachten.

 • Scorpio October 23 - November 21

  Je hebt je financiën misschien wat overbelast. Ga terug en kijk of er een manier is om een paar rekeningen te verschuiven. Een gierigaard zijn in de buurt van familie is niet zo erg als met geld bungelen om je geliefden je gunsten te laten verlenen.

 • Zagschutter november 22 - december 21

  Mercurius gaat retrograde in jouw teken, dus verwacht niet dat een nieuwe look goed zal aanslaan. Houd je uiterlijk consistent en een beetje conservatief, en geniet van de herinneringen van mensen aan de goede oude tijd. Het komende nieuwe jaar is voor de nieuwe jij!

 • Kapril December 22 - 19 januari

  Een ongrijpbaar persoon uit je verleden zou contact met je kunnen proberen op te nemen. Een toevallige ontmoeting met iemand uit vroegere tijden doet oude fantasieën herleven. Leg je niet vast op iets voor de lange termijn, maar vermijd het ook niet als er niets beters aan de hand is.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Doe een stapje terug van opschepperij of zelfpromotie. Je zou op wankele grond kunnen staan, want je eigen woorden kunnen tegen je gebruikt worden als je niet voorzichtig bent. Dit is geen week om de oppositie uit te dagen; trek u in plaats daarvan terug in het comfort van familie en

 • Vissen februari 19 - maart 20

  Jouw professionele verplichtingen botsen met die van je vrienden en familie. In plaats van je schuldig te voelen omdat je niet samenkomt, plan je nu de feestdagen in december of zelfs oudejaarsavond als een manier om de vrede te bewaren en je betrokkenheid te tonen.

Liefdesadvies voor vrouwen per sterrenbeeld