Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Week van 14 november liefdesvoorspelling

NOVEMBER 14- NOVEMBER 20: Een interessante kalmte voor de storm

Dit is een week van bewuste voorbereiding. U kunt een aantal grote stappen zetten, zowel op professioneel gebied als bij het opbouwen van een relatie. De kansen om aan iets nieuws te beginnen, worden echter door de komende weken op de proef gesteld. Terwijl de planeet Mercurius zijn weg rond de Zon maakt, lijkt hij langs de dierenriem af te remmen. Vlak voor Thanksgiving zal hij retrograde draaien. Dit zorgt voor allerlei chaos op aarde. Er zal de komende weken nog veel meer over deze zaak te bespreken zijn. Het volstaat te zeggen dat, als u iets gedaan moet krijgen, dit de week is om het te doen.

Mars, de planeet van actie is de hele week in grote harmonie met Jupiter en vooral op woensdag. Jupiter regeert alle pogingen tot expansie en de samenwerking tussen deze twee helpt alle aardse pogingen om projecten te ontwikkelen, of het nu gaat om werkopdrachten of romantische verleidingen.

Misschien hebt u deze week de keuze om het rustig aan te doen of u te haasten om de eindstreep te halen. Hoe dan ook, beschouw vrijdag als uw astrologische deadline. Tegen vrijdag zal Mercurius zodanig vertragen dat er onvoorziene chaos ontstaat en verraderlijke obstakels uw vooruitgang beginnen te belemmeren. Het jaar loopt ten einde en de winterslaap is nabij. Het is tijd om belangrijke zaken af te handelen voordat het winterslaap begint.

Een andere belemmering voor vooruitgang duikt in het weekend op. De Zon, heerser van het menselijke ego, is gespannen met Neptunus. Deze spanning manifesteert zich als een ontkenning van wat er werkelijk aan de hand is. Neptunus heerst over illusies en wanneer er spanning is tussen het onwerkelijke en je ego, zal de De keuzes die u maakt, kunnen het u moeilijker maken om met de dagelijkse realiteit om te gaan. Als je je grootste beslissingen voor de rest van het jaar voor dit weekend afrondt, kun je je al een heel eind indekken tegen afspraken die later ongewenste gevolgen hebben.

Vind je sterrenbeeld hieronder voor meer informatie over de komende week.

 • Ram March 21 - April 19

  Ergensin springen is altijd al je sterkste kant geweest. Je kunt er echter spijt van krijgen dat je dingen te vroeg hebt opgegeven. De stap die je deze week zet, kan zo goed zijn dat je nooit meer omkijkt.

 • Stier April 20 - Mei 20

  Een deal die woensdag wordt gesloten, zal er een voor de eeuwigheid zijn. Of het nu een geliefde is die zich verbindt tot een serieus niveau van monogamie en vertrouwen, of een nieuwe baan, dit is een grote dag in je persoonlijke en professionele geschiedenis.

 • Tweelingen mei 21 - juni 21

  Het is onvermijdelijk dat je op donderdag een passionele samenwerking aangaat. Als je niet in een toegewijde relatie zit, kan er een reeks van verbazingwekkende dating mogelijkheden zijn. De vrijgezelle Tweelingen houdt van meerdere aanbiedingen van genegenheid. Geniet gewoon van de bewondering!

 • kreeft juni 22 - juli 22

  Maandag en dinsdag zijn jouw kansen om te schitteren. Je zult veel mogelijkheden vinden in de liefde en carrière. Een lang afscheid van een oude manier van denken is op zijn plaats. Dat wat je tegenhield kan worden weggegooid ten gunste van nieuwe benaderingen die werken.

 • Leeuw Juli 23 - Augustus 22

  Als je te arrogant bent om aan te kunnen, zul je de minachting ondervinden van mensen die goed waren en bereid om je te laten de discussie leiden. Je bescheiden opstellen, zelfs gereserveerd, werpt vruchten af als je meer als een teamspeler wordt gezien.

 • Maagd August 23 - September 22

  Woensdag is de dag om zo gedurfd mogelijk in actie te komen. Vraag om de sterren en de hemel en anderen zullen de wereld en al zijn rijkdom als compromis leveren. U kunt uw ervaring te gelde maken; zorg er alleen voor dat het papierwerk deze week zo vroeg mogelijk wordt geregeld.

 • Weegschaal September 23 - October 22

  Een terloopse ingeving en geïmproviseerde begroeting zal deze week deuren openen. Een uitnodiging voor een feestje van een terloopse kennis mag je niet negeren. Kom een paar eenvoudige beloftes na en merk de oprechte genegenheid die je kant op komt.

 • Scorpio October 23 - November 21

  Je hebt een intense behoefte om door anderen gezien te worden zoals je jezelf ziet. Dit zorgt voor ongelooflijke conflicten als je wordt uitgedaagd door nieuwe mensen die niet op de hoogte zijn van je prestaties. Begrijp dat iemand die niet onder de indruk is, niet je vijand is.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  Er op je best uitzien is deze week niet per se genoeg. Je pogingen om inhoud aan de mix toe te voegen zijn een herinnering om niet te wachten tot deadlines. Een liefdesrelatie zou wel eens een andere kant op kunnen kijken wanneer u een betere behandeling eist zonder hetzelfde in ruil aan te bieden.

 • Kapril December 22 - 19 januari

  Een extreem gelukkige week in het verschiet heeft slechts een paar waarschuwingen. Zorg dat je voor het weekend alles op een rijtje hebt. Geniet van je eerste grote avontuur en doe het daarna rustig aan terwijl je evalueert hoe deze grote veranderingen zullen je op de lange termijn beïnvloeden.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Al dat plannen staat op het punt om vruchten af te werpen. Je zult een schat aan informatie zijn voor anderen die zich zorgen maken over hoe de zaken er voor staan. Een knappe kennis is iemand om te overwegen om beter te leren kennen.

 • Vissen februari 19 - maart 20

  Geef vroeg in de week schriftelijke bevestiging. Je moet absoluut bewijs hebben als je wordt uitgedaagd. Het is niet dat u niet geloofwaardig bent, maar u bent te veel geïnvesteerd in één positie en anderen kunnen uw trouw zien. Een minnaar biedt een zoete schuilplaats.

Liefdesadvies voor vrouwen per sterrenbeeld