Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Page of wands omgekeerde tarotkaart

Oh, Page of Wands omgekeerd, wat een frustrerende situatie vertegenwoordigt u. Er zit natuurlijk wel iets goeds in u; u verscheen als een waarschuwing aan de vraagsteller dat er op de een of andere manier een blokkade zal zijn, en nu kan de vraagsteller actie ondernemen. Maar moest u verschijnen in plaats van uw rechtopstaande versie?

Plaintieve smeekbeden aan levenloze tarotkaarten daargelaten, is de omgekeerde Page of Wands in zekere zin echt een frustrerende kaart, omdat zij aangeeft dat een project of uiting waarvan u dacht dat deze een bepaald effect zou hebben, een ander resultaat zal hebben. Het goede nieuws is dat je nu weet en kunt handelen dienovereenkomstig, want dat is wat Toversteken zijn allemaal over. Zelfs als de situatie onontkoombaar lijkt, heb je nu een bewustzijn dat je eerder niet had - en dat is de katalysator die je nodig hebt om de situatie een stuk soepeler te laten verlopen.

Pages en Wands

Pages, ook wel prinsessen genoemd, zijn meestal jongere mensen, vooral meisjes of zeer jonge vrouwen, hoewel het ook jongens of zeer jonge mannen kunnen zijn. In de hofkaarten is de page het kind, in zekere zin - het nieuwe kind. En net als andere "nieuwe kinderen," er is meestal een gevoel van opwinding en bereidheid om aan de slag. staven zijn energie, actie en vuur, letterlijk of figuurlijk.

Pagina van Wijzen zijn de nieuwelingen, een uitbarsting van frisse energie, de afgestudeerden op de eerste dag op een baan die ze echt wilden krijgen. Ze zijn blij, energiek, en misschien een beetje naïef - maar niet op een slechte manier. Als de Page van Wands een situatie voorstelt in plaats van een persoon, dan is het de start van een nieuw project of een nieuwe gebeurtenis.

En nu de Omgekeerde

Net als andere mensbeelden toont de omgekeerde Page of Wands een omgekeerde persoon, die teruggrijpt op de opgehangen man van de Grote Arcana. Je weet gewoon dat vurige "let's-go!" energie op het punt staat een muur te raken als je dat ziet.

Dus de onmiddellijke interpretatie van de Page of Wands omgekeerd is dat de situatie zal stagneren of niet laat je energie te uiten in de manier waarop je wilde. Misschien staat u op het punt aan een nieuwe baan te beginnen en krijgt u de Page of Wands omgekeerd in een resultaat- of andere-mensenpositie; dat zou een aanwijzing zijn dat de baan niet zo creatief zal zijn als u had gehoopt of dat de omgeving daar u niet zal steunen in uw poging om uw leven verder te verbeteren.

Als de Page of Wands omgekeerd op een positie staat die u voorstelt, of advies over hoe u de situatie zou moeten aanpakken, dan zijn er een aantal interpretaties. Een daarvan is dat uw wens om in een situatie meteen met de deur in huis te vallen niet zal gebeuren, of dat het op een zeer ongelijke manier zal gebeuren. Een andere mogelijkheid is dat je eindigt als de "kleine vis" in een grote situatie in plaats van de gelijkwaardige deelnemer te zijn waarop je had gehoopt. Ondanks hun koninklijke macht staan pages en prinsessen lager op de machtsladder dan koningen en koninginnen. Hoewel ze machtig zijn in vergelijking met andere niet-royals, zijn de pages nog steeds vrij machteloos in vergelijking met de rest van de koninklijke familie - en dat betekent dat je jezelf in een beperkte positie kunt bevinden.

De kaart kan natuurlijk ook iemand anders voorstellen: die persoon kan opzettelijk of onopzettelijk je vooruitgang belemmeren. Soms staat de kaart voor een bullebak of iemand die je wil tegenhouden, maar andere keren kan het iemand zijn die depressief is of gewoon niet effectief is in het vooruithelpen van de situatie. Een andere mogelijkheid is dat de persoon niet zozeer een bullebak is als wel een betweter.

Als je de kaart niet ziet als een persoon maar als een situatie of aspect, dan kijk je naar blokkades, oneffenheden, verstikte creativiteit en mogelijk een doodlopende weg. Neem contact op met een helderziende adviseur op Keen voor een aurareiniging om blokkades op te ruimen en je energieveld weer in balans te brengen.

Nu weet je natuurlijk dat je op zo'n persoon of situatie moet letten en passende keuzes moet maken. Misschien moet je twee keer nadenken voordat je die nieuwe baan aanneemt, of moet je extra voorzichtig zijn met het starten van dat nieuwe project. Of, het kan tijd zijn om op zoek te gaan naar een nieuwe situatie als de kaart verwijst naar je huidige leven.

Het is altijd het beste om een volledige tarotspreiding professioneel te laten interpreteren, vooral wanneer je een kaart hebt die zo duidelijk over een verandering gaat. Als je online een tarotlezing krijgt en met iemand spreekt die de kaarten goed kent, kun je diepgaandere vragen stellen voor aanvullend advies over hoe je moet omgaan met wat er komen gaat.

De omgekeerde Page van Wands is niet typisch een kaart die je wilt zien. Maar het is geen "slechte" of "kwade" kaart. Het is slechts een kaart die je een waarschuwing geeft over een verandering die anders is dan je dacht. zijn.