Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De schaduw waarheid tarotspreiding

Er zijn veel momenten in het leven dat we doelen stellen of relaties nastreven die redelijk haalbaar lijken, maar ons om de een of andere reden toch blijven ontgaan. Hoe we de kwestie ook onderzoeken, er lijkt altijd iets te zijn dat ons succes in de weg staat - iets dat verborgen blijft.

Ironisch genoeg kan het antwoord ons in de ogen staren, maar kunnen of willen we de aanwezigheid ervan niet erkennen, omdat er iets bij betrokken kan zijn dat ons ongemakkelijk maakt of iets dat we liever niet zien. De Schaduw Waarheid spreiding, uitgelegd in een eenvoudig, vijf-kaarten kruis formaat, is een effectief middel om tot de waarheid van een zaak te komen. Als je in ontkenning bent of tegenstrijdig werkt aan je gewenste doelen, kan het de factoren ontmaskeren die je tegenhouden om het lot te bereiken dat voor jou bestemd is.

To Be Betrothed, Or Not To Be

Toen Amelia bij me kwam voor een reading, had ze al bijna drie jaar een relatie met Paul. Amelia was klaar om de volgende stap in haar relatie te zetten. Ze wilde trouwen en een gezin stichten, maar Paul aarzelde. Paul was een decennium ouder dan Amelia, en had al twee kinderen uit een eerder huwelijk. Zijn relatie met zijn ex-vrouw was hartelijk en hij was een geweldige vader voor zijn kinderen.

Hoewel Amelia begrip had voor Pauls terughoudendheid om verder te gaan en de extra verantwoordelijkheid van een tweede gezin op zich te nemen, begon ze zich af te vragen of hij ooit van gedachten zou veranderen. Hoeveel ze ook van hem hield, ze was en dacht dat het misschien tijd was om de relatie te verbreken in de hoop iemand te vinden met dromen die meer overeenkwamen met die van haar.

De lezing

Ik had misschien een andere kaart kunnen kiezen voor Amelia's lezing- misschien de Relationship Spread of de Drie Lotgevallen Spreiding-had ze niet terloops gezegd dat ze "het vreselijk vond om alles nog eens te moeten doornemen. " Het leek erop dat dit de derde serieuze relatie was die Amelia overwoog te beëindigen, om vergelijkbare redenen.

Misschien had Amelia gewoon pech met het kiezen van mannen, of was er misschien iets anders aan de hand in haar eigen psyche dat haar ertoe aanzette om deze keuzes te maken?

Amelia en ik concentreerden ons op haar vraag terwijl ik de kaarten schudde. Ik liet haar de kaarten knippen, terwijl ze zich nog steeds concentreerde op haar relatie, en deelde toen de vijf kaarten uit, met de afbeelding naar beneden op de tafel tussen ons in.

Centerkaart: De hogepriesteres

De kaart in het midden van de lezing onthult uw huidige perspectief op de kwestie die aan de orde is. De Hogepriesteres is een kaart vol mysterie die zowel diepe overpeinzingen als verborgen waarheden laat zien. De kuise figuur zit in een tempel van kennis, omringd door symbolen uit vele culturen, en is geflankeerd door een witte pilaar en een zwarte pilaar aan weerszijden, die begin en voltooiing voorstellen.

Voor Amelia suggereerde deze kaart dat er meer aan de hand was in haar relatie dan het misschien leek. Wat zichtbaar is, geeft een beeld, maar het is wat onder de oppervlakte ligt dat de meest kritieke factor kan zijn in het al dan niet slagen of falen van haar relatie. De Hogepriesteres is over het algemeen iemand die de realiteit onder ogen kan zien, maar op dit moment heeft ze misschien te maken met verkeerde informatie die ze moet verwerken om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen. Voor Amelia was het nog maar de vraag of die informatie via een interne of externe bron kwam.

Topkaart: pagina van zwaarden

De kaart bovenaan voorspelt hoe Amelia's perspectief aan het veranderen was, en zich de komende dagen zou blijven ontwikkelen. De pagina staat, het zwaard geheven, terwijl een grote windvlaag waait, klaar om de wereld aan te pakken. Zwaarden zijn kaarten van intellect en rede, dus de strijd is er een van rede en logica. De Page van Zwaarden betekent ook dat je de zaak afdoet en tot de waarheid komt. Voor Amelia betekende dit dat zij nu klaar was om onder ogen te zien wat haar had tegengehouden, terwijl zij in het verleden misschien genoegen had genomen met het handhaven van de status quo. Ze besefte dat een waarheid die je niet langer dient, terzijde moet worden geschoven, ook al moet de nieuwe waarheid die ervoor in de plaats komt, nog worden onthuld.

Rechtse kaart: Acht van Tovertanden

De kaart rechts toonde de overtuigingen en emoties die Amelia's huidige perspectief hadden gevormd. De Acht van staven stromen als banieren door de lucht. Omdat er geen figuur op deze kaart staat, suggereert het dat de dynamiek van de vliegende staven in gang is gezet door de aanvrager. Voor Amelia was deze kaart een bijzonder goed voorteken. De Acht van staven voorspelt kansen en vervulling die jouw kant op komen. Amelia was begonnen aan haar pad naar verlichting en moest op koers blijven om de antwoorden te vinden die ze zocht.

Linkse kaart: Twee van Tovertanden

Deze kaart illustreert hoe de houding die je naar de buitenwereld presenteert, wordt waargenomen door de mensen om je heen. Een edelman staat op de borstwering van zijn kasteel. In zijn hand houdt hij een wereldbol terwijl hij zijn domein overziet. Hij heeft rijkdom, succes... de wereld binnen handbereik, maar hij heeft ook de neiging om te denken dat hij het recht heeft om anderen te vertellen wat ze moeten doen, zelfs op momenten dat een dergelijke dominantie ongepast is.

Voor mij suggereerde deze kaart dat Amelia haar agenda met Paul misschien een beetje te hard probeerde door te drukken. Ze had haar droom van een perfecte wereld gecreëerd en kon niet omgaan met het feit dat haar perfecte wereld niet zijn perfecte wereld was. Door de kwestie te forceren, creëerde ze in feite spanning die er misschien niet was geweest als ze de relatie op een meer organische manier had laten verlopen. niveau. En te oordelen naar zijn verleden als kostwinner en ouder, was er ook de mogelijkheid dat Paul, zoals veel mannen doen, op zoek wilde gaan naar meer wederkerigheid en evenwicht.

Bodemkaart: Vier van Pentakels

De onderste kaart onthult die waarheden die je niet kunt of wilt confronteren en die je ervan weerhouden om de kwestie op te lossen. Op deze kaart zit een eenzame figuur op een stenen bank. Zijn schat wordt aangeduid door een pentagram dat stevig tegen zijn borst geklemd zit, twee andere onder zijn voeten en het vierde balanceert op zijn kroon - en hij verliest het nooit uit het oog. Hij is verwijderd van de wereld, en heeft geen plaats om zijn overvloed uit te geven of te investeren. Wordt hij op zijn plaats gehouden door angst? Ontkenning? Of beide?

Voor Amelia betekende deze kaart dat zij weliswaar een wereldbeeld kon vormen en dit als haar toekomst kon zien, maar dat zij niet in staat was om een beeld te zien dat het grotere universum omvatte waarin haar wereld bestond. Nadat ze had besloten dat ze wilde wat ze wilde, had Amelia een patroon gecreëerd en voortgezet van het vinden van mannen die eruit zagen als de perfecte medespeler om haar drama in te vullen, maar elk van hen bleek toch niet geschikt voor de rol.

Met Paul had Amelia echter nog steeds een kans op een mooie toekomst. Maar haar succes zou afhangen van het feit of ze kon leren haar dromen uit te breiden naar zijn dromen, zodat de verbintenis uiteindelijk zou worden gevoed door hun dromen.

Houdt iets waar je je vinger niet helemaal op kunt leggen je tegen om het lot te bereiken dat je wenst? A KEEN adviseur kan ongeziene krachten onthullen die invloed hebben op uw lot.