Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De drie lotgevallen tarotspreuk geeft inzicht in verleden, heden en toekomst

Elk mens heeft zijn of haar eigen unieke verhaal, dat op zijn of haar beurt deel uitmaakt van een groter geheel dat alles omvat wat aan ons huidige bestaan voorafging en alles wat zal blijven nadat we er niet meer zijn.

We hebben allemaal een verleden dat elke actie, elke gedachte en elke beslissing omvat die onze individuele reis heeft beïnvloed en ons heeft gebracht tot waar we ons op dit moment bevinden. Ook de externe krachten - familie, omstandigheden en het lot - die ons lot hebben bepaald, ons karakter hebben beïnvloed en onze huidige omstandigheden hebben gevormd, maken deel uit van ons verleden. Maar het verleden dient niet alleen om het heden te informeren: het probeert ook, in voor- en tegenspoed, onze toekomst te sturen.

The Big Picture

In de literatuur staat deze dramatische conventie bekend als de ". "Deze boog volgt een specifiek chronologisch traject dat bestaat uit een "uiteenzetting" om de sfeer neer te zetten en het achtergrondverhaal van de personages te introduceren (het verleden); de "stijgende actie", een reeks belangrijke gebeurtenissen die het verhaal voortbewegen naar de "climax", of het brandpunt waarop de stijgende actie tot een hoogtepunt komt (het heden), en leidt tot de uiteindelijke resolutie, ook bekend als de ontknoping (de toekomst).

Als je naar je leven kijkt alsof het een verhaal is, en jezelf als de hoofdpersoon ziet. Er is natuurlijk een groter verhaal - het verhaal voor, tijdens en na - dat u maakt tot wie u bent. Maar hoewel we weloverwogen kunnen gissen en boodschappen kunnen intuïtiveren, weet niemand van ons hoe ons grotere verhaal uiteindelijk zal aflopen.

Authoring Your Own Verhaal

Maar naast het grotere verhaal is er een tijdlijn van kleinere verhalen die voortdurend worden vernieuwd en opgefrist. Deze verhalen weerspiegelen onze verlangens en angsten, en de keuzes die we maken en acties die we ondernemen in een poging om positieve resultaten in ons leven te brengen en negatieve invloeden van ons af te wenden wanneer we dat kunnen.

Deze kleine verhalen zijn als hoofdstukken in een onvoltooide roman, die elk voortbouwen op het fundament van het vorige verhaal dat de hoofdpersoon - jij dus - leidt naar waar je nu bent, en je in de richting wijst van waar je terecht zult komen als gevolg van je acties.

De Drie Schikgodinnen-spreiding bestaat uit drie kaarten: één voor het verleden, één voor het heden en één voor de toekomst. Het is als een verhaal dat snel en duidelijk de boog schetst van het hoofdstuk dat je nu beleeft. Ter illustratie heb ik drie kaarten gekozen die een eenvoudige en logische progressie vormen, en deze toegepast op een theoretische vraag over liefde die vaak naar voren komt in de tarot lezingen van vrouwen die zich afvragen of ze "alles kunnen hebben."

De basis

"Rachel" is een vrouw die momenteel geen relatie heeft. Ze is gefocust op haar carrière en heeft veel succes en erkenning in haar vakgebied bereikt. Hoe geaard ze zich ook voelt en hoezeer ze ook hoopt haar werkgerelateerde doelen te kunnen blijven nastreven, ze verlangt er ook naar een gezin te stichten en vraagt zich af of er een aanwijzing is dat er een huwelijk in het verschiet ligt.

Wanneer de Hoge Priesteres in de verleden positie verschijnt, onthult het dat u een solide basis van waarden en levensdaden heeft opgebouwd. U bent zich misschien bewust van de druk van anderen en vergelijkt uzelf van tijd tot tijd met anderen om u heen, maar uw perceptie is realistisch, dus hoewel uw persoonlijkheid openstaat voor nieuwe invloeden, is uw geluk niet afhankelijk van anderen.

Jouw huidige situatie

Als de Acht van Wijzen nu in de huidige positie zou verschijnen, zou dat een aanwijzing zijn dat je al de energie in beweging hebt gezet die nodig is om de veranderingen teweeg te brengen waarnaar je op zoek bent.

De Acht van Wijzen is een kaart van actie en van kansen. Je bent zeker op weg van waar je was naar waar je hoopt te zijn. Maar het is niet alleen een kwestie van het ene ding achterlaten voor het andere. Dat wat je hebt gemaakt, dat wat je energie geeft en focust - je drive, creativiteit, de som van je ervaring en prestaties - gaan met je mee, voeden de reis en zorgen ervoor dat als je eenmaal op je volgende bestemming bent aangekomen, je goed voorbereid zult zijn om in je nieuwe omgeving te gedijen.

Wat ligt er in het verschiet

Wanneer De Keizerin in de toekomstige positie verschijnt, belichaamt ze het hoogtepunt van het huidige hoofdstuk. De Keizerin betekent niet alleen het vinden van liefde, maar het verbinden met iemand op het diepste van niveaus om een relatie te vormen die ondersteunend, gezond en evenwichtig is. Hoewel zij deel uitmaakt van een huwelijk, blijft de Keizerin zichzelf. Zij is een verbintenis die haar beste troeven laat schitteren en zich verder laat ontwikkelen. Misschien is het je opgevallen dat de Keizerin zwanger lijkt te zijn. Dit kan figuurlijk worden opgevat, als iets moois dat in haar groeit en wacht op de geboorte, maar het kan ook letterlijk worden opgevat: er ligt een baby in het verschiet.

Was ik voor "Rachel" aan het lezen geweest en waren dit de kaarten die we te zien kregen, dan zou ik zeggen dat zij waarschijnlijk een van die gelukkige vrouwen was die alles konden hebben - - en erin slagen een gezonde, productieve balans te handhaven die haar voldoening en vervulling brengt.

Natuurlijk is dit een ideale reading voor een fictief persoon, en weerspiegelt het beste van alle mogelijke scenario's. Wat een echte persoon meeneemt naar een reading zal de waarheid onthullen die uniek is voor zijn of haar eigen verhaal. Het opduiken van een negatieve kaart in de "heden" positie betekent niet noodzakelijkerwijs dat je vastzit aan een sombere toekomst. Negatieve kaarten zijn waarschuwingen. Je toekomst blijft constant, alleen als je ervoor kiest om door te gaan op je huidige koers. De uitkomst kan worden veranderd als je acht slaat op deze waarschuwingen en je gedrag aanpast om meer positieve invloed in je leven te kanaliseren.

De boog van dit verhaal is duidelijk: een sterke basis wordt gevolgd door bevestigende actie die leidt tot een gewenste conclusie. Als u snel inzicht wilt krijgen in uw "drie lotsbestemmingen", is een KEEN-adviseur de aangewezen persoon om u een overzicht te geven van uw situatie vóór, tijdens en na uw leven. na.