Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Verbeter je liefdesleven met een tarot kaart lezing

We weten allemaal dat relaties werk vergen. Of je nu nog steeds op zoek bent naar je soulmate, op zoek bent naar een nieuwe relatie of al lang een liefdesrelatie hebt, een tarotkaartlezing kan een uitstekend diagnostisch hulpmiddel zijn om je romance op het hoogste niveau te houden. Of misschien heb je het gevoel dat je alleen maar water aan het trappelen bent - heb je het punt bereikt waarop je wilt beslissen of je huidige romance het waard is om gered te worden? Een tarotkaart lezen kan licht werpen op de vraag of een relatie is de moeite waard de tijd en de investering die het zal nemen om u op de weg naar liefde voor de lange termijn, of als je beter af zijn met een trade-in, of zelfs als je een aantal ernstige romantische downtime nodig hebt om je emotionele batterijen op te laden.

Nou, een ding een lezing kan doen voor u is om te wijzen op probleemgebieden en rode vlag waarschuwingen als het gaat om romantiek. Wat een tarotlezing niet kan doen is je gedachten voor je bepalen, of uitdrukkelijk voorspellen hoe je toekomst eruit zal zien. Dat, mijn vriend, is aan jou.

Stuck in Neutral

Bij wijze van voorbeeld: Diane en Bill waren bijna twaalf jaar getrouwd, en gelukkig maar. Beiden hadden een carrière en ieder nam zijn deel van de verantwoordelijkheid voor het huishouden op zich. Maar hoeveel Diane ook van Bill hield, ze kon zich niet aan de indruk onttrekken dat hun liefdesleven vastliep op automatische piloot. Het was erg comfortabel, maar ook erg voorspelbaar.

Diane verveelde zich niet echt, en ze wilde ook geen opwinding buiten hun huwelijk zoeken, maar ze kon het niet helpen zich af te vragen of er niet iets was dat zij - of Bill - zou kunnen doen om de passie te hervinden die ze hadden gevoeld toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten. We hadden ervoor gekozen om haar sessie te beginnen met een eenvoudige drie schikspreuken spreadsessie om een snelle algemene lezing van haar situatie te krijgen. Met de Twee van Zwaarden in de "Aanwezig" positie, onthulde Diane's lezing dat ze niet alleen de status quo handhaafde, maar dat ze eigenlijk haar genegenheid terugtrok van Bill, wat resulteerde in een patroon van "verliefdheid". Tijdens hun verkering was Bill spontaan en romantisch geweest, hij nam haar zelfs een keer mee voor een intiem weekend in Parijs op een paar uur van te voren. En inderdaad, De ridder van staven in de positie "Verleden" leek erop te wijzen dat Bills persona als de onstuimige minnaar die haar ooit van haar voeten had doen glijden, misschien verdwenen was. De laatste kaart, De Hierophant, gaf aan dat een leven geleefd onder de beperkingen van het zijn van "een oud, getrouwd stel" - hoewel niet noodzakelijkerwijs een ongelukkig stel - zo'n beetje was wat hen te wachten stond als ze op hun huidige koers zouden blijven.

Fine-Tuning the Toekomst

Ik kon zien dat Diane op iets meer had gehoopt, misschien een aanwijzing voor iets dat ze zou kunnen proberen om een vlammetje weer aan te wakkeren waar ze zo naar verlangde. Dus vroeg ik haar om door de kaarten te kijken en de kaart te kiezen die voor haar "de best mogelijke uitkomst" zou zijn.

Nadat ze de kaarten had doorgenomen, koos ze snel The Lovers. "Ik bedoel natuurlijk voor mij en Bill," zei ze.

Ten slotte vroeg ik haar de kaarten te schudden en zei haar zich te concentreren op een kracht die de door haar gewenste toekomst zou kunnen bewerkstelligen. "Stop met schudden wanneer je maar wilt en knip de kaarten dan door," zei ik. Ik vroeg haar om mij de kaart te tonen waar ze de kaart aangesneden had. Het was The Fool.

Diane keek me beteuterd aan. "Ik denk dat het dom van me was om te denken dat Bill en ik weer stapelverliefd op elkaar konden worden," zuchtte ze.

"Het is helemaal niet dom," legde ik uit. "Je hebt gewacht tot Bill je wereld in vuur en vlam zou zetten. Deze kaart betekent dat het nu jouw beurt is om de onstuimige te zijn."

Diane glimlachte naar me, haar hoofd vulde zich met mogelijkheden. Een weekendje naar Parijs is misschien niet in een handomdraai te realiseren, maar er waren vastberaden dingen die een vrouw voor elkaar kon krijgen als ze haar zinnen erop zette. En Diane was vastbesloten.

Toch, geen verandering komt zonder risico.Hoe zou Bill reageren op de rolverwisseling? Zou hij zich bedreigd voelen, of zou het hem opwinden?

"Wil je weten wat de kaarten te zeggen hebben?" vroeg ik.

De tarot had twee paden voor Diane onthuld: een die de huidige stand van haar zaken zou handhaven, en een die de relatie waarin ze verkeerde een nieuwe impuls zou kunnen geven. Deze informatie gaf Diane de instrumenten die ze nodig had om haar eigen romantische lot beter vorm te geven. "Nee," zei ze na een moment van overweging, "ik denk dat ik liever zie wat Bill te zeggen heeft."

Of het nu gaat om klein onderhoud of een grote reparatie, als je liefdesleven niet helemaal op één lijn zit, laat dan een ervaren KEEN-"monteur" een diagnostische meting uitvoeren om erachter te komen wat je echt nodig hebt om je romantiek op peil te krijgen en te houden. weg?