Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De balans in het leven herstellen met een tarot kaart lezing

Sommigen geloven dat elke menselijke geest bestaat uit tegenstrijdige maar elkaar aanvullende krachten die we in evenwicht moeten trachten te houden om in gezondheid en harmonie te kunnen leven. Dit idee is terug te vinden in de geloofssystemen van vele culturen. In de Chinese traditie worden deze heersende krachten aangeduid als de Yin-werking, die staat voor vrouwelijke energie en wordt gekenmerkt door duisternis en de maan, terwijl Yang de mannelijke energie symboliseert die wordt gekenmerkt door licht en de zon.

In de Hindoe-traditie verschijnt dit concept als "tweeling-realiteiten", verpersoonlijkt door de godheden . Shakti, of "de Goddelijke Moeder", vertegenwoordigt het vrouwelijke principe van creativiteit en is de katalysator van nieuwe energie. Shiva vertegenwoordigt de mannelijke aspecten van contemplatie en bewustzijn. Hoewel hij bekend staat als "de vernietiger van de wereld", betekent de vernietiging die Shiva aanricht meestal het einde van een cyclus en het loslaten van valse overtuigingen of negatieve emoties.

De rode draad door al deze tradities is symbiose: het idee dat de ene kracht niet kan bestaan zonder de andere. Zonder goed kan er geen kwaad zijn. Zonder duisternis geen licht. Zonder vrouw kan er geen man zijn.

De problemen afwegen

Wanneer de krachten van positieve en negatieve energie uit balans zijn, kan ons leven ontsporen. Deze onbalans kan gevolgen hebben voor bijna elk aspect van het menselijk bestaan, zoals lichamelijk en geestelijk welzijn, financiële zekerheid, werkgelegenheid en onze interpersoonlijke relaties. Soms is er maar een kleine aanpassing nodig om het evenwicht te herstellen. Andere keren kan de balans behoorlijk scheef zijn, en moet er een grote verandering worden doorgevoerd om de positieve richting te hervinden.

Ongelukkigerwijs, wanneer je centrum uit balans is, is het kan het moeilijk zijn om te zien wat de oorzaak is van de problemen, zelfs als de oplossing gemakkelijk te bereiken is. Op zulke momenten kan de tarot worden gebruikt als een diagnostisch instrument om de bron van de onderliggende problemen te lokaliseren en om licht te werpen op een actieplan om ze aan te pakken en te verhelpen.

Er zijn verschillende kaarten in de tarot die dienen als indicatoren van zowel evenwicht als onevenwichtigheid. Afhankelijk van waar het verschijnt in een lezing, de Temperance kaart is meestal een teken dat je al op de weg naar herstel van ziekte of hartzeer. Als het op de nominale waarde, de Twee van Pentakels kan worden gelezen als een indicatie van een onvermogen om uw financiën in toom te houden. Het kan echter ook een waarschuwing zijn dat je teveel projecten op je hebt genomen en dat je persoonlijke jongleeract op het punt kan staan te mislukken. DeRechter kaart kan worden opgevat als dat het tijd is om volwassen te worden en verantwoordelijk te worden voor je daden, terwijl de Zes van Pentakels een waarschuwing is dat je huidige manier van handelen niet in lijn is met je authentieke idealen, en zal leiden tot ellende.

Harmonie herstellen

Als er een bepaalde kwestie is die je dwarszit, brengt een eenvoudige tarotlezing vaak duidelijkheid in de situatie. Een tarotlezing stelt je in staat om je op een specifiek probleem te richten door de balans tussen tegengestelde krachten te onderzoeken. Op die manier kun je je concentreren op het ontwikkelen van een actieplan om het evenwicht te herstellen. Maar hoe zou deze lezing kunnen werken?

De eerste stap is het kiezen van een kaart die uw dilemma weergeeft. Het inbeelden van een hypothetisch onderwerp kan helpen om te illustreren hoe deze diagnose zou kunnen werken. Neem "Lorna", een vrouw die een succesvol cateringbedrijf runde, maar geldproblemen heeft - de kaart Twee van Pentakels vat haar situatie perfect samen. Het maakt niet uit hoeveel ze verdiende, het geld leek op te zijn voor het einde van de maand, en de rekeningen stapelden zich op. Net als de mythische , die veroordeeld was tot het bergopwaarts rollen van een zwaar rotsblok alleen maar om het naar beneden te zien komen elke keer als hij op het punt leek om verlossing te bereiken, Lorna was ploeteren maar nauwelijks breken even.

Eerst, concentreer ik me op de positieve energie uit te oefenen invloed op de situatie. Nadat ik de kaarten heb geschud, vraag ik Lorna een kaart te kiezen. De Drie van Pentakels geeft aan dat ze goed geschikt is voor haar werk, en hoog aangeschreven staat in haar vakgebied. Anderen zoeken haar expertise op en huren haar in als ze de beste willen. Tot zover gaat alles goed.

Na concentreer ik me op de negatieve energie die invloed uitoefent op Lorna's situatie. De tarotkaart 10x suggereert dat, hoe talentvol Lorna ook is, ze een te zware last draagt om alleen te dragen, en dat ze zo gefocust is op haar volgende salaris dat ze niet meer vooruit kijkt naar de lange termijn.

Ten slotte laat ik Lorna zich concentreren op wat ze nodig heeft om de twee tegengestelde krachten op één lijn te krijgen. De Koning van staven is een een uitstekende indicatie dat Lorna niet alleen de middelen heeft om te slagen, maar ook om haar verwachtingen te overtreffen als ze haar zinnen erop zet. De volgende stap in haar reis vereist echter moed, toewijding en visie.

In plaats van elke klus aan te nemen die op haar pad komt, moet Lorna haar bedrijf opbouwen. Door haar bedrijf te laten groeien, kan Lorna financiële investeerders aantrekken en bekwame hulp inhuren aan wie ze veel van de dagelijkse taken kan delegeren die haar dwarszitten. Door zichzelf te veel in te spannen, had Lorna geen tijd en energie om zich te richten op het doorbreken van de negatieve cyclus waarin ze zichzelf had vastgezet. Door een stap terug te doen en de tarot te evalueren, kon ze de balans in haar leven zien en vinden die ze nodig had.

Als u zich niet in balans voelt en niet weet wat de oorzaak van het probleem is, laat een KEEN-adviseur u dan helpen om de situatie te doorgronden en u te helpen om weer in balans te komen. balans?