Informatie nodig of uw partner of relatie?

7 stappen om je tweelingvlam relatie te versnellen.

Door Adeena Love Psychic

Mensen gebruiken vaak de termen "soulmate" en "tweelingvlam" relaties door elkaar, maar de waarheid van de zaak is, ze zijn totaal verschillend. Dus, wat is een tweelingvlam relatie? Een soulmate is je perfecte match terwijl je tweelingvlam wordt gekenmerkt als je ideale spiegel. Een paar tweelingvlam liefdestekens zijn onder andere een gevoel van déjà vu hebben rond deze persoon, je relatie verruimt je mentale en spirituele horizonten, je bent altijd aan-en-uit, en jullie zijn het toonbeeld van yin en yang.

Er zijn acht belangrijke fases van een tweelingvlam relatie, beginnend met het verlangen om elkaar te vinden en, als je geluk hebt, samen te eindigen ondanks verschillende hobbels onderweg. Kunnen tweelingvlammen gewoon vrienden zijn? Zeker - zelfs beste vrienden - maar elk koppel is anders, dat is waarom je moet begrijpen uw unieke tweelingvlam verbinding. Of je nu op natuurlijke wijze in contact bent gekomen met je tweelingvlam of elkaar hebt gevonden in de online dating wereld, de tactieken die worden gebruikt om de relatie te versnellen zijn hetzelfde. Probeer een (of meerdere) van de volgende strategieën als je het gevoel hebt vast te zitten in een sleur.

1. Schrijf een reünie Brief

Werken met een Reüniebrief om de toekomst met je tweeling te creëren die je wilt leven kan een perfecte manier zijn om de Wet van Aantrekking te gebruiken op je tweelingvlam reis. Het wekelijks lezen van je brief helpt je om op de tijdlijn te verschuiven. De brief moet de visie bevatten van jullie toekomstige relatie en wat jullie samen willen bereiken als koppel.

2. Identificeer Wegversperringen

Vind blokkades in jezelf en in het dagelijks leven van je tweelingvlam. Besteed veel aandacht aan jezelf elke dag - zelfs als het niet gerelateerd lijkt, kan het de blokkades voor je tweelingvlam vereniging weerspiegelen. Iets eenvoudigs als de tijd waarop we wakker worden of iets zo klein in onze dagelijkse routine kan een aanzienlijke invloed hebben op onze tweelingvlam relaties.

3. Genees je Innerlijke Zelf en Ziel

Hetzelfde geldt voor je innerlijke-zelf. Eens je de herinneringen terugbrengt in de bewuste geest en de onderdrukte emoties loslaat, ben je al goed op weg naar heling.

Maar innerlijke zielen zijn vaak ingewikkelder omdat ze de energie van een ouder nodig hebben om te helen. Word je eigen innerlijke ouder en geef je innerlijke ziel de liefde en de aandacht die ze zoekt. Dit is een essentieel aspect van van jezelf houden, wat we zo dadelijk zullen bespreken.

4. Laat het verleden los

Een andere manier om een tweelingvlam vereniging te versnellen is om het verleden tussen jou en je tweelingziel op te ruimen, vooral het opruimen van het verleden van de loper dat een positieve relatie tussen jou en je tweelingvlam kan hebben. Het zijn dit soort dingen die het "rennen" triggeren dat veel tweelingvlam koppels tegenkomen op hun reis. De persoon die rent weet niet bewust waarom hij rent.

5. Vergeef je tweelingvlam

Jij en je tweelingvlam hebben samen veel meegemaakt op jullie reis, dus als je partner iets doet waardoor je van streek raakt, onthoud dan dat het niet hun doel was om jou pijn te doen. Tweelingvlam relaties zijn complex, dus de rollercoaster van emoties is onvermijdelijk.

6. Leer en ontdek

Er is zoveel te leren en te ontdekken over een tweelingvlam relatie. Er zijn meerdere soorten tweelingvlam relaties, evenals tal van stadia. Hoe meer kennis je hebt over een tweelingvlam relatie, hoe gemakkelijker je de hereniging tot stand kan brengen.

7. Manifesteer, Mediteer, Visualiseer

Stap zeven kan het meest ingewikkeld zijn, omdat dit een dagelijks deel van je routine moet worden. Deze oefeningen zijn ongelooflijk heilzaam voor elke tweelingvlam relatie, het maakt niet uit hoe ver je bent. De belangrijkste complicatie is dat ons dagelijks leven ons soms niet toelaat de tijd te nemen voor ons spiritueel welzijn. Tijd en ruimte maken in je leven, zelfs maar een paar momenten per dag, kan je relatie enorm veranderen.

Er zijn meerdere manieren om een tweelingvlam relatie te versnellen. Elk koppel is anders. Als je wilt bepalen welke stappen je kunt nemen om je tweelingvlam relatie te versnellen, neem dan vandaag nog contact met me op. Ik bied ook tweelingvlam analyses, affirmaties op maat, en meditaties. Ik hoop dat dit artikel je helpt met je tweelingvlam reis.

Vele zegeningen,

Adeena Love Psychic

Over de auteur:

Hi! Ik ben Adeena, liefdes helderziende en tweelingvlam specialist. Ik heb meer dan 27 jaar ervaring in het geven van readings aan klanten. Ik ben gespecialiseerd in het herenigen van jou en degene van wie je houdt, relatie herstel, levenspad correctie, en tweelingvlammen. Ik zal u helpen begeleiden en navigeren door alle liefdeshuwelijk en relatie problemen. Dank u en ik kijk ernaar uit om van u te horen. Veel zegeningen!