Informatie nodig of uw partner of relatie?

Wat is het verschil tussen zielsverwanten en tweelingvlammen?

We horen veel praten over zielsverwanten - ze vinden, ze herkennen en van ze houden. We zoeken allemaal naar de perfecte persoon om ons leven mee door te brengen, maar zoals velen weten is het vinden van een soulmate niet zo eenvoudig. Om het nog ingewikkelder te maken, is er ook nog het concept van tweelingvlammen. Hoewel beide termen vaak door elkaar worden gebruikt, zijn er volgens Laura Hamilton van psychicuniverse.com belangrijke verschillen.

Dus, wat is precies het verschil tussen soulmates en tweelingvlammen?

Het definiëren van soulmates

Een blik op het woord 'soulmate' zelf geeft ons enkele aanwijzingen, namelijk de woorden 'ziel' en 'partner'. De definitie van 'ziel' is je geest of het eeuwige deel van jezelf. Maar als we naar het woord 'partner' kijken, wordt het een beetje interessant. Een partner kan als verschillende dingen worden gedefinieerd - een partner kan een huwelijkspartner, vriend, werknemer of wederzijdse tegenhanger zijn. Eerlijk gezegd is de term 'zielsverwant' helemaal niet beperkt tot het domein van de romantiek.

Denk eens goed na over enkele van je naaste relaties, vooral familie of vrienden. Voel je een diepere band die verder gaat dan de traditionele banden van familie en vriendschap? Misschien "begrijpt" niemand je zoals je beste vriend of begeleidt niemand je zoals je zus. Een 'zielsverwant' is een geestverwant die in elke soort relatie kan opduiken - romantisch of absoluut platonisch. En, er is geen limiet aan het aantal zielsverwanten dat je kunt hebben! Het is oneindig!

Het definiëren van tweelingvlammen

Het concept van 'tweelingvlammen' is ontwikkeld onder oude filosofen, mystici en wijzen. Het concept legt uit dat, op het moment van de schepping van een ziel, deze gesplitst wordt in twee helften waarbij elke helft een ander aspect van spiritualiteit of dualiteit verkent. De ene kant is de goddelijke mannelijke spiritualiteit; de andere is de goddelijke vrouwelijke spiritualiteit. Een tweelingvlam is, in wezen, de andere helft van je ziel.

En als je bij een tweelingvlam bent, voel je je vaker wel dan niet compleet. Deze persoon is een echte spiegel van jezelf, wat zowel zeer uitdagend als lonend kan blijken te zijn. Maar hoewel de relatie zijn moeilijkheden kan hebben, is er een onvoorwaardelijke liefde en band die blijft. Een tweelingvlam is als de ultieme zielsverwant. Hoewel je vele zielsverwanten kunt hebben, kun je maar één tweelingvlam hebben.

Hoe bepaal je of je in een zielsverwantschap of tweelingvlamrelatie zit

Volgens Kate Rose is de grootste indicator van een zielsverwantschap dat ze ons het gevoel geven dat er aan ons gewerkt moet worden - niet aan hen of zelfs aan problemen die er binnen de relatie bestaan. Soms is het zelfs het gevoel dat je de ander niet verdient. Bepaalde zielsverwanten komen in ons leven met als enige doel ons te helpen onze grootsheid te realiseren en ons te helpen die grote vragen over onszelf aan te pakken en te beginnen de antwoorden te ontdekken om onze evolutie en ons proces van zelfbewustzijn te bevorderen. Zielsverwanten zijn ook degenen die het meest om ons geven-tegenover de karmische geliefde wiens enige zorg hun eigen ik en behoeften zijn.

Zo transcenderend en eye-openend als de romantische relatie kan zijn met een zielsverwant, het is niets vergeleken met de ervaring van opnieuw verbonden te zijn met onze tweelingvlam. Tweelingvlammen zijn vaak beschouwd als een stadsmythe van de spiritueel verlichte, maar als samenleving verhoogt het hun bewustzijnsniveau terwijl deze verbinding zich voordoet.

Tweelingvlammen zijn een mix van zowel karmische als zielsverwante neigingen - samen met een aantal geheel nieuwe kwaliteiten die ons ego en zelfbesef alleen maar verder zullen uitdagen ten voordele van ons. Tweelingvlammen zijn niet alleen degenen met wie we ons op zielsniveau verbinden, maar ze zijn iemand met wie we dezelfde ziel delen. Volgens de theorie werden tweelingvlammen in het begin der tijden gescheiden van één zielsbron en gesplitst in twee fysieke lichamen.

Er is een spiegel-achtige kwaliteit wanneer we in contact komen met onze tweelingvlam-alles waar we ons leven lang voor hebben weggelopen of ontkend staat ineens voor ons. Dit soort geliefden confronteren ons met onze eigen angsten en ego-gedreven verlangens, maar ze gaan niet alleen over wat van binnen zit, ze gaan over hoe we omgaan met elk facet van ons leven. Niet iedereen van ons zal herenigd worden met zijn tweelingvlam, maar als we dat wel zijn, heeft het de mogelijkheid om die eens in je leven-er zal nooit iets hetzelfde zijn-zo'n liefde te zijn.

Er zullen uitdagingen en angsten zijn, zonder twijfel. En er zullen fasen zijn van rennen en achtervolgen, afhankelijk van de spirituele en persoonlijke ontwikkeling van beide individuen. Ideeën om zielsverwanten en/of tweelingvlammen in iemands leven te manifesteren. Je zult veel zielsverwanten tegenkomen, sommige romantisch en sommige als spirituele familie of vrienden. Je zult zielsverwanten vaak keer op keer tegenkomen in je leven. Ze zijn er om je te helpen lessen te leren op het pad naar herverbinding met je tweeling

Je tweelingvlam kan ook een zielsverwant zijn, die je veel leert over jezelf en je plaats in de kosmos. Het verschil is dat dit je energetische zielsaanvulling of andere helft is.

Stress je niet over het verbinden met je tweelingvlam, of met een zielsverwant wat dat betreft. Zowel het Universum als je Hoger Zelf weten wie en wat het beste voor je is. Laat ze je leiden naar de zielen die je helpen lief te hebben en te groeien!

Over de auteur:

Pat58 heeft meer dan 47 jaar ervaring in het geven van helderziende readings. Ze gebruikt tarotkaarten, intuïtie en helderziendheid om in je toekomst te kijken en je te begeleiden naar het leven dat je wilt manifesteren. Haar capaciteiten als helderziende, medium, en tarot lezer geeft accurate informatie. Pat heeft ook een educatieve achtergrond, waaronder een bachelor in psychologie, een master in onderwijs, en speciale certificeringen/opleidingen in tarot, mediumschap, psychosynthese, en helderziendheid.

Klik hier om een lezing te krijgen van Pat58 vandaag!