Informatie nodig of uw partner of relatie?

Wat is een tweelingvlam?

In liefdes- en relatie readings komen vragen over zielsverwanten vaak voor, of het nu gaat om te weten hoe je je zielsverwant kunt aantrekken, of om de bevestiging dat je de juiste Mr. of Mrs. hebt ontmoet die voor de lange termijn aan je zijde zal staan. Maar heb je ooit overwogen of je al dan niet je tweelingvlam ontmoet hebt? Mensen gebruiken vaak de termen "soulmate" en "tweelingvlam" door elkaar, maar de waarheid is dat ze totaal verschillend zijn. Een zielsverwant is je perfecte match terwijl je tweelingvlam gekarakteriseerd wordt als je perfecte spiegel. Dus, wat betekent dat precies en hoe weet je in welk type relatie je zit? Je zult het weten aan het eind van dit artikel. Alles wat je moet weten over een tweelingvlam relatie ligt voor je.

Soulmate Versus Tweelingvlam

Wanneer je je soulmate ontmoet, is het waarschijnlijk dat je het gevoel hebt dat je aan jezelf moet werken of het gevoel hebt dat je de liefde van de ander niet waard bent- dit is niet altijd een slechte zaak. Er zijn zielsverwanten die in je leven komen, niet voor de romantiek, maar om je te helpen je sterke punten te realiseren en meer zelfbewust te worden, zodat je kunt evolueren in bepaalde aspecten van je leven. Karmische geliefden geven alleen om zichzelf terwijl zielsverwanten meer om jou geven dan om iemand anders. Hoewel je zeker een romantische relatie kunt hebben met een zielsverwant, is het niet hetzelfde als de verbinding die je hebt met een tweelingvlam.

Tweelingvlam geliefden zijn een samensmelting van zowel karmische als zielsverwante kwaliteiten, maar met de toevoeging van enkele volledig nieuwe kenmerken. Het zijn deze toevoegingen die je ten goede zullen komen omdat je ego en zelfbesef zullen worden uitgedaagd. Tweelingvlammen zijn iemand met wie je dezelfde ziel deelt, wat samenvalt met de theorie dat de twee vlammen eerder van één ziel werden gescheiden en in twee verschillende (fysieke) lichamen werden gesplitst. Nu, over die "spiegelachtige" kwaliteit. Alles waar je je leven lang voor hebt gevlucht of ontkend, staart je nu recht in het gezicht.

Tekenen dat je in een Tweelingvlamrelatie zit

Gaat je hoofd tollen van al deze informatie? Rustig maar. Hier zijn een paar aanwijzingen dat je je verbonden hebt met je tweelingvlam:

  • Je krijgt een sterk gevoel van déjà vu

Het is mogelijk dat je een griezelig gevoel krijgt dat je deze persoon al eerder hebt ontmoet, hetzij in je dromen, of een verleden leven. De diepte van vertrouwdheid is overweldigend maar warm en en tegelijkertijd troostend.

  • Jullie relatie is uitdagend, maar transformerend

Alle relaties komen met hun deel aan uitdagingen, maar jullie tweeën zien elke worsteling als een kans om meer over jezelf te leren en zo op te stijgen naar een hogere staat van begrip en authenticiteit.

  • Ondanks jullie grote verschillen zijn jullie fundament fundamenteel gelijk

Jullie hebben verschillende hobby's of meningen over verschillende onderwerpen, maar jullie omarmen nog steeds dezelfde fundamentele waarden die de solide basis van jullie relatie vormen.

  • Jullie worden op de een of andere manier altijd tot elkaar aangetrokken

Twee van jullie hebben zo'n intense aantrekkingskracht dat hoe ver jullie ook van elkaar verwijderd zijn, jullie je op een natuurlijke manier met elkaar verbonden voelen - bijna in telepathische zin.

  • Jullie zijn het toonbeeld van Yin en Yang

Waar de een sterk is, is de ander zwak - en omgekeerd. Wanneer jullie samensmelten, is er dus een sterk gevoel van puzzelstukjes die zowel op spiritueel als praktisch niveau met elkaar verbonden zijn. Misschien ontdek je zelfs aspecten van je relatie waarvan je niet eens wist dat ze bestonden.

  • Jullie zijn altijd aan en uit

De ene week zijn jullie samen, en dan weer niet, en dan weer wel. Dit komt waarschijnlijk omdat een dergelijke intensiteit van nabijheid voor de een of de ander over een langere periode te veel kan zijn.

  • Je relatie verbreedt je mentale en spirituele horizon

Hoewel je het niet altijd met elkaar eens bent, helpt de liefde van je partner je verder te kijken dan je huidige realiteit en een nieuw rijk van ziel en geest binnen te treden.

Tweelingvlam-fasen

Zoals gezegd hebben tweelingvlam-relaties hun ups en downs, zoals elk partnerschap, maar er zijn enkele specifieke fasen die deze bijzondere verbintenis verpersoonlijken. Laten we eens een kijkje nemen in de achtbaanrit.

Stadium 1: Het verlangen om elkaar te vinden

Je hebt een overvloed aan slechte relaties gehad waardoor je overwoog om de liefde op te geven- maar er is dat knagende gevoel in je hart (en darmen) dat je vertelt dat je ontbrekende puzzelstukje daar ergens is.

Stadium 2: Een gevoel van je tweelingvlam

Visualisatie is een krachtig hulpmiddel voor vele aspecten van het leven, dus als je een sterke connectie begint te merken met iemand speciaal in je ruimte, ontken die gevoelens dan niet.

Stadium 3: Je valt snel

Wanneer je voor deze persoon begint te vallen, zal dat snel en hard gaan. Het is heel goed mogelijk dat je zelfs sterke gevoelens voor hem of haar ontwikkelt voordat om hen echt te leren kennen. Dit is prachtig, maar het kan ook angst oproepen en een van jullie aan het wankelen brengen. Dit is waar de eerste tekenen van complicaties zich beginnen af te tekenen.

Stadium 4: De relatie

Net wanneer jullie relatie volwassen wordt en het punt bereikt waarop jullie je verbonden, comfortabel en vreugdevol voelen, begint de verbintenis plotseling te stagneren; zet je schrap.

Stadium 5: Emotionele pijn en zuivering

Deze fase kan de moeilijkste zijn. Je tweelingvlam wordt afstandelijk zonder duidelijke reden, waardoor je je gekwetst, teleurgesteld en verward gaat voelen. Je begint teleurstellingen en angsten uit vorige relaties te herbeleven, wat zich uiteindelijk uit in gevoelens van woede.

Stadium 6: Loper en achtervolger

Als het moeilijker wordt in een relatie, is het niet ongewoon dat één partner - of soms allebei - zich van elkaar distantieert. Dit houdt in dat de communicatie op fysiek en emotioneel niveau volledig wordt stopgezet. Een kat-en-muisspel kan het gevolg zijn, of de relatie kan volledig eindigen.

Stadium 7: Overgave en loslaten

Op dit punt ben je ten einde raad en heb je geen idee wat de toekomst in petto heeft. Hoewel u geen idee hebt waarom uw partner zich heeft teruggetrokken, moet u zich toch inspannen voor het genezingsproces, ook al wil een deel van u om dingen te laten gaan en het andere deel is gewoon volkomen in de war. Wel, raad eens wat? Het is niet ongewoon om deze stap meer dan eens te herhalen in een tweelingvlam relatie.

Stap 8: Het laten werken

Ondanks de vele tegenslagen, bestaat de laatste fase erin om samen te komen en de dingen te laten werken voor de lange termijn. Gefeliciteerd. Jij en je partner begrijpen eindelijk hoe je een stabiele en emotioneel verbonden relatie kunt hebben.

Tweelingvlam Relatie Tips

Zoals je kan zien zijn tweelingvlam relaties ingewikkelder dan je denkt! Ook al hou je onvoorwaardelijk van elkaar, er zijn verschillende variabelen en uitdagingen die voorkomen dat een koppel stadium acht bereikt. Dit is waarom het belangrijk is om te onthouden dat in elke relatie, niet alleen tweelingvlammen, dat je eerst van jezelf leert houden voor je van iemand anders houdt. Een sterk hart staat gelijk aan een sterke geest.

Houd in gedachten dat ondanks de stadia, typische nuances, en clichés die geassocieerd worden met tweelingvlam relaties, er geen one-size-fits-all partnerschappen zijn. Vertrouw op je intuïtie en als je voelt dat je een relatie moet laten gaan, laat het dan gaan. Kat en muis is niet voor iedereen en het spel kan potentieel meer kwaad dan goed doen. Tegelijkertijd is geduld een schone zaak en Vermijd het vergelijken van je relatie met anderen-ieders reis is anders.

Wrapping it All Up

Nu je meer weet over de tweelingvlam betekenis en wat er nodig is om een tweelingvlam liefdesrelatie te doorstaan, is het tijd om over kalkoen te praten. Hoewel kennis macht is, moet je niet stressen over contact maken met je tweelingvlam of met een zielsverwant. Het universum en je hogere zelf weten wat het beste is voor jou, dus laat hen je gidsen zijn om je te helpen de juiste persoon te vinden voor jou in dit leven.

Heb je nog vragen over tweelingvlammen, of zoek je hulp bij het navigeren in een intense tweelingvlammen relatie? Adviseurs op Keen zijn 24/7 beschikbaar om je te helpen helderheid te brengen in je liefdesleven en relaties.