Wilt u met een medium of paragnost praten?

Diosa readings: begrijp uw relaties en karmische verbindingen

Heeft u ooit een onmiddellijke band gevoeld met iemand die u net hebt ontmoet? Of heb je je afgevraagd waarom iemand steeds terugkomt in je leven nadat je hebt geprobeerd de banden met hem te verbreken? We ontwikkelen allemaal relaties gedurende ons leven die een positief effect op ons hebben, maar we komen ook relaties tegen die meer problematisch zijn. Diosa Readings, een adviseur op Keen gelooft dat het belangrijk is om onze verbinding met anderen te begrijpen en welke lessen we moeten nemen uit de interacties die we hebben met de mensen die in ons leven komen.

Early encounters

Op jonge leeftijd, Diosa's moeder erkende haar verhoogde intuïtie. "Het was geen acceptabel gespreksonderwerp in die tijd," merkt ze op, "maar ze erkende dat ik een gave had en vertelde me dat ik naar mijn instincten moest luisteren als ik iets oppikte." Diosa had vaak dromen die zouden uitkomen en is altijd in staat geweest om af te stemmen op wat de mensen om haar heen voelen, maar hoewel ze gefascineerd was door het idee om een adviseur te zijn, wist ze niet hoe ze het professioneel moest aanpakken.

Toen, op de universiteit, terwijl ze psychologie studeerde, ontmoette ze verschillende mensen die hun brood verdienden met behulp van hun paranormale gaven en besloot ze om wat onderzoek te doen. In 2004 vond Diosa Keen tijdens het zoeken op internet en is sindsdien adviseur.

Inspirerende interacties

Diosa's interesse in tarot readings begon toen ze 16 jaar oud was. Terwijl ze een heuvel op reed, vloog haar auto in brand en een vrouw die in de buurt woonde nodigde haar uit om de telefoon te gebruiken. "Terwijl we wachtten op hulp, gaf ze me een spel kaarten om de tijd te doden. Ik schudde ze en zij deed een reading voor mij." Ze was overdonderd dat alles wat de vrouw voorspelde, uitkwam. "Daarna kocht ik mijn eigen spel kaarten en leerde ik terloops hoe ik ze moest lezen."

Jaren later raakte Diosa verwikkeld in een moeilijke relatie. "Het was een van die karmische banden en ik vond het heel moeilijk om afstand te nemen van deze persoon. Ik had nog nooit zo'n sterke band met iemand gehad en ik wilde wanhopig weten wat de betekenis van onze relatie was." Dus stortte ze zich op de kaarten en begon ze dagboeken bij te houden van haar lezingen en vervolgens van de gebeurtenissen die plaatsvonden. "Die relatie heeft me echt gestimuleerd om mijn tarot vaardigheden aan te scherpen en te oefenen. Als gevolg daarvan werden mijn voorspellingen steeds nauwkeuriger."

Tijdens een lezing combineert Diosa haar paranormale en telepathische gaven door tarotkaarten te gebruiken en tegelijkertijd als doorgeefluik te fungeren om boodschappen om door te komen. "De kaart bevat niet alle informatie - het is het startpunt dat me meeneemt op een reis en me het hele plaatje laat zien. Tijdens het channelen zie en hoor ik specifieke boodschappen die voor mij misschien niet logisch zijn, maar wanneer ik ze met mijn cliënten deel, begrijpen zij de betekenis."

Diosa gebruikt graag kaarten omdat ze daarmee snel nauwkeurige en specifieke antwoorden kan geven. "Ik hou er niet van om de tijd van mijn klanten te verspillen. Als een adviseur geen kaarten gebruikt, zal hij of zij tijdens een reading waarschijnlijk willekeurige informatie oppikken en kan het gesprek een richting opgaan waarin de beller niet geïnteresseerd is. Kaarten helpen me om gefocust te blijven op waar mijn klant naar vraagt."

De betekenis van zielsverwanten

Diosa's ervaringen hebben haar een sterkere adviseur gemaakt en stellen haar in staat om anderen beter te helpen. "Ik begrijp echt wat mijn bellers doormaken, omdat ik dat ook heb meegemaakt. Ik heb elke kaart en kaartcombinatie al voor mezelf getrokken en ik weet precies wat elke kaart betekent."

We hebben allemaal karmische contracten--en deze individuen komen voortdurend opdagen in een poging een overeenkomst na te komen of ons een les te leren. Door haar uitgebreide persoonlijke en professionele ervaring, begrijpt Diosa dat, "Het niet altijd gemakkelijk is We willen dat alles klopt en als dat niet zo is, blijven we hangen. We willen dat alles klopt, en als dat niet zo is, blijven we hangen."

In haar ervaring zijn zielsverwanten niet altijd romantische verbindingen. Vaak kan de ontmoeting met een zielsverwant behoorlijk pijnlijk zijn. "Deze relaties zijn diepgaand en hebben een grotere betekenis dan we weten. Het kan voelen alsof ze ons een spiegel voorhouden die ons laat zien op welke manieren we onszelf moeten verbeteren. Velen verwarren de aantrekkingskracht tot deze persona met liefde, wat kan eindigen in afwijzing en ons remt om het werkelijke doel van de relatie te begrijpen."

Klarheid door bewuste verbindingen

Diosa's aanpak om gecompliceerde karmische verbindingen onder ogen te zien, is om relaties objectief te bekijken en haar cliënten te helpen begrijpen wat de mogelijke redenen zijn voor de aanwezigheid van een persoon in hun leven. "We willen allemaal duidelijkheid en begrijpen waarom we op een bepaalde manier iets voor iemand voelen. Dat is normaal. Soms willen we ons losmaken van iemand met wie we ons sterk aangetrokken voelen, maar het is belangrijk om te begrijpen dat deze verbindingen meestal niet gemakkelijk te verbreken zijn en dat de persoon terug kan blijven komen in ons leven."

Als adviseur is het Diosa's bedoeling om haar cliënten voor te bereiden op situaties die zich voordoen en om hen te helpen kijk naar de positieve aspecten. "Mijn psychologische achtergrond stelt me in staat om alles met compassie te analyseren. Ik geloof in het helpen van mijn klanten om hun eigen intuïtieve vermogens aan te boren en te leren vertrouwen op hun instincten want het is belangrijk voor mij dat ze er sterker en gelukkiger uit komen. Als we ons eenmaal realiseren dat elke relatie, zelfs degene die ons pijn doen, een leermiddel is, kunnen we de manieren gaan herkennen waarop elke persoon in ons leven ons in staat stelt om te groeien."

Als je worstelt met een karmische connectie of op zoek bent naar duidelijkheid in je relatie, kan een adviseur op Keen, zoals Diosa Readings, je help.