Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe je energie te openen om je zielsverwant te ontmoeten

Klaar om je energie te openen voor nieuwe romantiek deze lente? In elk lenteseizoen zijn we getuige van een wedergeboorte met bloemen, bomen en planten in bloei. Het is tijd om je geweldig te voelen en je energie te openen om je zielsverwant aan te trekken.

Overwin negatieve ervaringen met daten

Als je negatieve ervaringen hebt gehad tijdens het daten, dan is het nu tijd om deze in het verleden te laten rusten. Het kan moeilijk zijn als je het gevoel hebt dat elke date of relatie hetzelfde eindigt. Het is belangrijk om te onthouden dat niet elke date-ervaring hetzelfde zal zijn als de vorige.

Eén van de manieren waarop cliënten vastlopen is dat ze zich richten op één persoon of een negatieve date-ervaring. Probeer negatieve ervaringen van je af te laten glijden.

Door te weten wat je wilt van een relatie, zul je duidelijker weten wie je kunt afwijzen en wie je kunt accepteren. Zelfs als je weer een negatieve date hebt, blijf dan vooruit kijken naar de positieve ervaringen die om de hoek wachten.

Get Past a Break Up

Een relatiebreuk kan tijd kosten om te boven te komen. Als je dit voorjaar het gevoel hebt dat je er weer klaar voor bent, maar er nog niet zeker van bent, ga dan na wat je nodig hebt aan zelfzorg. Wat helpt je om je energiek en goed te voelen?

Neem de tijd om deze dingen in je vaste routine op te nemen. Hoe positiever u in het leven staat, hoe gemakkelijker het is om iemand aan te trekken die ook positief is. U zult meer openstaan voor andere mensen om u heen. Rondom mensen zijn creëert nieuwe ervaringen die uw herinneringen vullen met

Houd vast aan wat positief is aan jezelf

Houd vast aan wat je weet dat waar is aan jou. Dit zal je kracht geven. Schrijf je waarheden op en draag ze bij je, zelfs als je op date bent met je potentiële zielsverwant. Dit geeft je een snelle energieboost en maakt je zelfverzekerd in wie je bent.

Een manier om je kracht te vinden is door simpelweg op te schrijven wat je weet en leuk vindt aan jezelf. Je kunt ook denken aan positieve dingen die anderen tegen je zeggen. Als je meer inspiratie nodig hebt, zoek dan je astrologische teken op en schrijf op wat positief is aan jezelf uit de opgesomde persoonlijkheidskenmerken.

Get Into The Dating Mindset

Dating kan een spel van nummers zijn. Als u er klaar voor bent om uw energie te richten op het vinden van een zielsverwant, zult u misschien een paar dates moeten hebben die niet ideaal zijn. Probeer je hierdoor niet te laten afleiden van je focus. Dit is waar mindset allemaal om draait. Concentreer je op wat je zoekt in een zielsverwant. Je hoeft niet diehard gefocust te zijn, maar houd gewoon je indrukken en gevoel in gedachten over de persoon met wie je op date bent.

Als je een negatief gevoel over hem of haar hebt, is de kans groot dat je intuïtie je iets probeert te vertellen. Sommige klanten blijven steken in een negatieve ervaring als ze hun negatieve gevoelens over een persoon wegwuiven en toch proberen te daten. Ze overschrijven hun negatieve gevoelens in plaats van naar zichzelf te luisteren.

Zie in de mindset dat je gevoelens er zijn om je te helpen. Je hoeft je niet aan een persoon vast te klampen alleen omdat ze zijn er. Het kan een ervaring zijn die je helpt duidelijkheid te vinden over wat je werkelijk wilt in een relatie. Dit zal je dichter bij het vinden van je soulmate brengen.

Ontdek wat je wilt

Het is heel machtig om te weten wat je wilt. Ga je gang en vraag jezelf af: 'Wat wil ik'? Schrijf op wat je wilt in romantiek, afspraakjes en in je soulmate. Concentreer je op het soort ervaring in het dagelijkse leven dat je met deze persoon wilt. Door duidelijk te zijn over wat je wilt, zul je trouw blijven aan het vinden ervan in plaats van afgeleid te raken.

Open je energie voor een nieuwe romance

Echt open zijn in je energie betekent in het moment zijn en meegaan met de stroom. Als je twijfelt of je je soulmate wel zult ontmoeten, leid jezelf dan even af met een activiteit. Je kunt de afwas doen, een wandeling maken of een spelletje spelen om je gedachten even van de twijfel af te leiden.

Door deze eenvoudige afleidingsoefening te doen, open je je energie voor de wereld.

Over de auteur:

Gabby is helderziende, medium en leraar en werkt al meer dan 10 jaar professioneel. Met behulp van haar gaven om af te stemmen op het universum, ontvangt Gabby inzichtelijke antwoorden die anderen helpen op alle gebieden van het leven. Gabby is snel en direct en brengt boodschappen met waarheid en nauwkeurigheid, die de mensen verlichten en bekrachtigen. ziel.