Informatie nodig of uw partner of relatie?

Neem je macht terug met zelfliefde

Tussen verjaardagen, Valentijnsdag en die "gewoon omdat" date-avonden, zijn er vele momenten in het jaar waarop we de liefde en romantiek in ons leven vieren, en dat is niet voor niets. Een uitspraak waar velen het mee eens zullen zijn! Ik zou iedereen die dit leest willen uitdagen om even de tijd te nemen om na te denken over de diepere betekenis van wat het betekent om liefde te geven en te ontvangen. Voordat je de tijd neemt om de perfecte kaart uit te zoeken voor die ene speciale persoon, neem dan even de tijd om na te denken over de belangrijkste liefde die je in je leven hebt: jezelf.

Is hij de ware? Laat een helderziende reading doen om erachter te komen of hij de ware is.

Je kunt om allerlei redenen het gevoel hebben dat je verliefd op iemand bent, maar in werkelijkheid is de echte reden waarom je liefde voelt het gevoel dat je krijgt als je naar jezelf in de spiegel kijkt, gewoon omdat die persoon in je leven is. Van iemand houden kan ons eigenlijk betere mensen maken. Die eigenliefde straalt terug naar je partner. Ik heb Valentijnsdag altijd beschouwd als een moment om na te denken over voorbije liefdes en relaties die misschien slecht zijn afgelopen, met vergeving. Niet zozeer voor hen, maar om de negativiteit van mezelf los te laten. Door dit te doen, nemen we onze macht terug en herstellen we ons vermogen en onze verantwoordelijkheid om gelukkig te zijn.

Het belangrijkste is dat je ook jezelf vergeeft. Mensen komen om allerlei redenen in ons leven, en soms is het gewoon om om je verder te helpen op de weg die je maakt tot de persoon die je nu bent. Er zijn heel wat dagen geweest waarop ik het sereniteitsgebed moest aanroepen om niet emotioneel in elkaar te storten. Ik zal afsluiten met dat gebed aan jou aan te bieden. Ik hoop dat je even de tijd neemt om liefde voor jezelf te vinden, deze liefde binnen te laten en toe te staan dat het een van je favoriete recepten voor geluk wordt.

Over de auteur:

Victoria is een praktiserend medium sinds de jaren 80. Ze ontdekte dat ze een verbinding had met mensen die waren overleden en gaf vaak boodschappen door aan hun familie. Ze vond dit werk heel bevredigend en het gaf haar een veilig gevoel, alsof ze allemaal haar beschermengelen waren. Ze besloot dat ze haar leven zou wijden aan de spirituele genezing van iedereen die daar om vroeg, zoals ze onvermoeibaar deed in de weken na 9/11. Victoria besloot zich de dag erna bij Keen aan te sluiten in de hoop iedereen te bereiken die vrede en helderheid wilde vinden over alle aspecten van hun leven. Tot op de dag van vandaag blijft ze toegewijd aan haar werk hier op Keen.

Geef vandaag nog een reading met Victoria Sands! Klik hier voor een persoonlijke lezing.