Informatie nodig of uw partner of relatie?

De 8 fases van een tweelingvlam relatie

De term 'tweelingvlam' wordt vaak door elkaar gebruikt met 'zielsverwant', echter, dat is een groot misverstand. Waar een zielsverwant je perfecte match is, wordt een tweelingvlam gedefinieerd als je perfecte spiegel. Vraag je je af of je in een tweelingvlam relatie zit? Of vraag je je af waar je reis met je tweelingvlam heen gaat?

Dit zijn de 8 fases van elke tweelingvlam relatie:

1. Verlangen om elkaar te vinden

Dit is de eerste fase. Je hebt misschien slechte relatie na slechte relatie ervaren, worstelend om te begrijpen waarom je geen geluk hebt gevonden met "De Ene" die nog niet bestaat in je leven. Je vraagt je af of er iets beters is, je vraagt je af wanneer je de ware zult vinden en hoe dat zal voelen. Diep in je hart weet je dat er iemand voor je is die in je leven past als dat ontbrekende puzzelstukje. Maar een deel van je is sceptisch - als hij echt bestaat weet je niet precies waar of wanneer hij in je leven zal verschijnen. Hoewel je hunkert naar je tweelingvlam, heb je het gevoel dat ze op een bepaald moment in je leven zullen verschijnen.

2. Visualiseren van je tweelingvlam

Op dit punt begin je een korte glimp op te vangen van je tweelingvlam. Je begint iemand op te merken in je omgeving, en je voelt dat de band groeit sterker en sterker. Plotseling is je tweelingvlam op je radar je kunt het voelen of je kunt het voelen. Het voelt als thuiskomen. Maar de angst zwelt verwarring, aarzeling, opwinding en vreugde stromen allemaal tegelijk over. Het enige dat je echt weet is dat deze persoon echt speciaal is en dat het universum deze persoon in je leven heeft geplaatst en je weet niet zeker wat er nu gaat gebeuren.

3. Vallen voor je Tweelingvlam

Wanneer je begint te vallen voor deze persoon zul je snel en hard vallen. U zult zelfs gevoelens voor deze persoon beginnen te ontwikkelen voordat u hem of haar echt begint te kennen. Je zult een band met deze persoon voelen die je nog nooit met iemand anders hebt gevoeld. Het zal je bang maken omdat je zoveel van deze persoon zult houden en je op zo'n manier tot deze persoon aangetrokken zult voelen. Het kan overweldigend aanvoelen en je zelfs liefdesmisselijk en gedesoriënteerd maken. En dan wordt het ingewikkeld.

4. De relatie

Deze stap kan enige tijd in beslag nemen. Uiteindelijk zullen jullie allebei je gevoelens aan elkaar kenbaar maken. Jullie relatie voelt geweldig, verbonden, vreugdevol - alles wat jullie maar willen. Dan plotseling, als u zich comfortabel voelt in de relatie, beginnen de dingen peervormig te worden. Ze beginnen moeilijk te worden en er is een stilstand.

Zit jij in een tweelingvlam relatie? Klik hier om te bellen of te chatten met een paranormale liefdesdesdesdesdeskundige!

5. Emotionele pijn en zuivering

Deze fase kan het moeilijkst zijn. Je tweelingvlam wordt afstandelijk. Je begint je gekwetst, teleurgesteld en verward te voelen en voelt een behoefte om naar antwoorden te zoeken. Er is geen echte reden waarom je tweelingvlam afstandelijk werd.

Alle gevoelens van pijn beginnen naar de oppervlakte te komen van vorige relaties, vorige teleurstellingen, gekwetstheid en angsten. Woede komt naar boven. Al deze gevoelens en emoties zijn nodig voor de groei van de relatie. Het kan heel moeilijk en overweldigend aanvoelen.

6. Runner & Chaser

Als de dingen moeilijker worden, is het heel gebruikelijk dat één partner of soms beiden zich volledig distantiëren om de communicatie te stoppen. De partner trekt zich fysiek terug en loopt emotioneel weg

Het wordt een kat-en-muisspel. Soms gaat het om een emotionele uitschakeling en de zwijgbehandeling.

Als de spanningen oplopen, komt het vaak voor dat de ene partner (of soms allebei) zich emotioneel of fysiek terugtrekt en "wegloopt", en de andere partner in een kat-en-muisspel achter de partner aangaat. In andere gevallen gaat het om een fysieke scheiding en, in extreme gevallen, de definitieve beëindiging van de relatie.

7. Overgave en loslaten

Op dit punt ben je ten einde raad en weet je niet meer wat er nu moet gebeuren je weet niet waar je naartoe gaat. Je bent gefrustreerd dat je partner zich volledig heeft teruggetrokken en nu begin je te genezen. Je zegt tegen jezelf dat je verder zult gaan en met een nieuw iemand zult beginnen - dat het het beste is om dingen los te laten. Een deel van je voelt zich niet zeker en je doet een stapje terug en vooruit. Het is heel gewoon om herhaaldelijk door fase zes en zeven te gaan in je tweelingvlam relatie.

8. Eén zijn met elkaar

Als alle vorige pijn en problemen tot het verleden gaan behoren en deze relatie gemakkelijker wordt om mee om te gaan. U komt in de laatste fase, waarin u eindelijk met elkaar één wordt en een langdurige, liefdevolle, vullende relatie krijgt, waarnaar u al verlangde vanaf de dag dat u deze persoon ontmoette. Jij en je partner werken samen aan deze relatie om het tot die stabiele prachtige emotioneel verbonden levensveranderende relatie te brengen.

Als je door de stadia heen worstelt en je overweldigd voelt, neem dan contact met me op voor advies en begeleiding over hoe je de stadia kunt versnellen. Ik kan je helpen je te begeleiden naar je meest voor vullende tweelingvlam relatie.

Over de auteur: Hoi! Im Adeena, liefde helderziende en tweelingvlam specialist. Ik heb meer dan 27 jaar ervaring in het doen van readings voor klanten. Ik ben gespecialiseerd in het herenigen van jou en degene van wie je houdt, relatie herstel, levenspad correctie, en tweelingvlam relaties. vlammen. Ik zal u begeleiden en navigeren door alle liefdeshuwelijk en relatie problemen. Dank u en ik kijk ernaar uit om van u te horen. Veel zegeningen!

Krijg vandaag nog een reading van Adeena! Klik hier om uw speciale aanbieden.