Informatie nodig of uw partner of relatie?

11 tekenen dat je in een tweelingvlam relatie zit

De term 'tweelingvlam' wordt vaak door elkaar gebruikt met 'zielsverwant', echter, dat is een groot misverstand. Waar een zielsverwant je perfecte match is, wordt een tweelingvlam gedefinieerd als je perfecte spiegel.

Tweelingvlam relaties hebben de neiging intens gepassioneerd te zijn, maar gelijkmatig hartverscheurend. Hoewel deze relatie de neiging heeft aan-en-uit te gaan, is er tussen beide partijen een gevoel van een natuurlijk magnetisme dat onontkoombaar is. Tweelingvlammen helpen onze ziel en geest te ontwaken in tegenstelling tot geen enkele andere relatie, en uiteindelijk dient het om je te helpen groeien naar je meest authentieke, voorbestemde pad.

Vraag je je af of je een tweelingvlam relatie ervaart? Hier zijn 11 tekenen waar je op moet letten.

1. De ontmoeting voelt als een déjà vu.

Niet alleen het moment dat jullie elkaar voor het eerst ontmoetten voelde als een herhaling, maar het verloop van de gebeurtenissen in jullie relatie voelt alsof je ze al eerder hebt meegemaakt, hetzij in dromen of een vorig leven.

2. Jullie relatie is uitdagend, maar transformerend.

Intens gepassioneerd van aard, jullie twee botsen vaak, maar door de strijd leert elk van jullie meer over zichzelf en stijgt op naar een hogere staat van begrip en authenticiteit.

3. Ondanks jullie overvloedige verschillen, zijn jullie kernfundamenten van nature gelijk.

De De dingen die jullie leuk vinden lijken misschien zo verschillend, jullie meningen zijn het vaak niet met elkaar eens en jullie persoonlijkheden zijn ongelooflijk verschillend. Maar in de kern komen jullie basisprincipes sterk overeen, waardoor jullie kunnen klikken.

4. Hoezeer jullie er ook van overtuigd zijn dat jullie voor elkaar bestemd zijn, er is altijd wel iets dat in de weg staat.

Dit is geen product van het noodlot, maar eerder een teken dat jullie niet voor elkaar bestemd zijn op de manier waarop jullie denken dat dat zou moeten. Het juiste ding op het verkeerde moment is immers het verkeerde ding.

5. Jullie worden altijd weer naar elkaar toegetrokken, op de een of andere manier.

Het magnetisme is intens en overweldigend. Hoe ver jullie ook van elkaar verwijderd zijn, jullie voelen je op een natuurlijke manier met elkaar verbonden, bijna telepathisch.

6. De een is meer zielsverbonden, de ander meer praktisch.

Er is vaak een onevenwicht in stemming of spirituele verbondenheid op een bepaald moment. De een pakt het op waar de ander hapert, en vice versa.

7. Jullie zijn altijd aan-en-uit.

De ene week zijn jullie samen, dan weer niet, en dan weer wel. Ondanks de intense liefde en verbondenheid heeft een van jullie de neiging om de relatie om de een of andere reden te verbreken, alsof de intensiteit van de nabijheid te veel is om langere tijd te verdragen.

8. Jullie zijn het toonbeeld van Yin en Yang.

Wanneer jullie Als twee delen samensmelten, is er een sterk gevoel van puzzelstukjes die elkaar verbinden en geheelheid. De delen van jezelf waarvan je het gevoel had dat ze ontbraken, worden opgevuld - vooral delen waarvan je niet wist dat ze er waren.

9. Je relatie verbreedt je mentale en spirituele horizon.

Door de beproevingen en moeilijkheden in je relatie, ontwaakt er iets in je. Hun liefde helpt je verder te kijken dan je huidige realiteit en een nieuw rijk van ziel en geest binnen te treden.

10. Je kunt altijd je ware, authentieke zelf zijn bij hen, wild en zonder enige terughoudendheid.

Niets is taboe. Je wordt nooit veroordeeld omdat je volledig jezelf bent. Je kunt je diepste verlangens of angsten delen in de wetenschap dat ze veilig zijn bij de ander.

11. Ze voelen als thuis.

De diepte van vertrouwdheid is warm en overweldigend. Ongeacht je emotionele toestand biedt het samenzijn met de ander de ultieme troost voor je hele wezen.

Een belangrijk ding om op te merken is dat tweelingvlam relaties ontstaan wanneer beide mensen zijn opgestegen naar een staat van spirituele evolutie. De verbinding tussen de twee brengt de reflectie voort die nodig is om persoonlijk te groeien en iemands hoogste potentieel te bereiken. Hoe belangrijk en uitdagend het ook is om te navigeren, het is een relatie van veel belang.

Ben je nieuwsgierig naar tweelingvlammen, of zoek je hulp bij navigeren door een intense Tweelingvlam relatie? Adviseurs op Keen zijn 24/7 beschikbaar om te helpen begrip en helderheid te brengen in je liefdesleven en relaties.