Informatie nodig of uw partner of relatie?

Het vinden van je tweelingvlam in een wereld van online daten

Dit artikel is geschreven door onze partner,

Het leven is een groot avontuur, en het is niet meer dan normaal dat je dat avontuur wilt delen met iemand die speciaal voor je is. Als je van reizen houdt, wil je de prachtige bezienswaardigheden en culturen die je meemaakt delen met degene van wie je houdt. Als je een kunstliefhebber bent, klinkt hand in hand lopen in een galerie met iemand die kunst net zo waardeert als jij waarschijnlijk als perfectie. En we weten allemaal dat Netflix kijken leuker is als je de perfecte persoon hebt om mee te knuffelen. Maar bij iemand zijn, bij wie dan ook, is niet genoeg.

Je moet bij de juiste persoon zijn. Anders voelt er altijd wel iets niet goed, een beetje (of heel erg) verkeerd. Maar hoe vind je de juiste persoon in een wereld van datingapps en willekeurige hookups? Hoe vind je iets echts in een tijdperk gevuld met swipes om 2 uur 's nachts en antwoorden met één woord? Als je dat genoeg tegenkomt, kun je het gevoel krijgen dat de ware liefde is gestorven. Dit is wat koppels ertoe brengt genoegen te nemen met goed genoeg. Ze denken dat comfortabel zijn het beste is wat ze kunnen krijgen, dus nemen ze genoegen in plaats van te wachten en te zoeken naar hun tweelingvlam.

Wat is een Tweelingvlam?

Je bent waarschijnlijk bekend met de term 'zielsverwanten' maar de uitdrukking 'tweelingvlam' is een beetje obscuurder. Tweelingvlammen eigenlijk . Een zielsverwant is iemand met wie je dezelfde soort energie deelt, maar tweelingvlammen bestaan in fusie met jou. Er is een theorie dat een ziel kan splitsen in twee delen na het opstijgen naar een hoge frequentie. Je tweelingvlam is niet iemand waarmee je ziel zich verbindt, ze zijn de andere helft van je eigen ziel. Zoals je je kunt voorstellen, is de verbinding tussen tweelingvlammen dieper dan elke andere verbinding en is levensveranderend als je het ervaart. Tweelingvlammen worden als magneten naar elkaar toe getrokken. Het maakt niet uit waar je bent in je leven, of wat je aan het doen bent, het universum trekt jullie twee naar elkaar toe. Jullie paden zijn voorbestemd om elkaar op een bepaald punt te kruisen, en het resultaat zal onmiskenbaar zijn. Je zou denken dat een ontmoeting als deze explosief zou zijn, maar in werkelijkheid, als je je tweelingvlam tegenkomt, voel je een diep gevoel van herkenning. Het is alsof je deze persoon al je hele leven kent. Ze zijn geen vreemde voor je, ondanks dat je ze nog nooit ontmoet hebt.

zijn spiegels van elkaar, dus hun relatie en romance zijn intens. Je hebt vast wel eens relatieadvies gehoord in de trant van; "Zoek iemand die je verheft, die je uitdaagt, en die je helpt een beter mens te worden." Dat is wat een tweelingvlam doet. Ze helpen je jezelf te zien op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden. Nu, dit is zowel goed als uitdagend want je zult je gebreken in een nieuw licht zien. En niet iedereen is daar oké mee. Maar, het is een kans om te groeien, om jezelf te verheffen. Als je die aanneemt en de uitdaging aangaat, zal je tweelingvlam de hele weg aan je zijde staan en je helpen te slagen in het verbeteren van jezelf.

Tweelingvlammen delen dat relaties tussen twee mensen die niet tweelingvlammen weten het nooit. Tweelingvlammen weten bijvoorbeeld vaak wat de ander voelt of denkt zonder het te hoeven vragen. Ze delen ook veel van dezelfde interesses. Dit gaat verder dan hobby's. Jij en je tweelingvlam zullen waarschijnlijk dezelfde kijk op het leven hebben en dezelfde waarden en levensdoelen delen. Natuurlijk is het ook waarschijnlijk dat je van dezelfde filmgenres houdt en dezelfde smaak in eten hebt. Tweelingvlammen ervaren ook een gezond seksleven, omdat er vaak een intense fysieke aantrekkingskracht is naar elkaar. Maar dit bevordert ook de intimiteit buiten de slaapkamer, want de meeste tweelingvlamkoppels houden elkaar regelmatig de hand vast en delen eenvoudige, zoete kusjes.

Je tweelingvlam begrijpt je op een manier die niemand anders in je leven doet. Ze kunnen door de muren heen kijken die je hebt opgebouwd, in de diepe krochten van je geest en hart, en ze hebben het vermogen om te communiceren op een manier die zowel troostend is als je een sterk gevoel van veiligheid geeft. In het begin kan het ongemakkelijk zijn om uit te gaan met iemand die in je ziel kan kijken, vooral als je een gesloten persoon bent, maar na verloop van tijd kan het heel bevrijdend en bekrachtigend zijn om jezelf op die manier met iemand anders te delen.

Hoe vind je je tweelingvlam?

Als je het geluk hebt om een tweelingvlam te hebben in de wereld, zal je hart altijd naar hem/haar op zoek zijn. Je voelt een verlangen diep van binnen om deze persoon te vinden en zich met hem te verbinden, dus hoe vind je deze persoon?

  • Vereid jezelf voor op de relatie: Begin een dagboek om je gevoelens en verlangens te documenteren. Dit zal je helpen om geen genoegen te nemen met iemand die niet je tweelingvlam is. Als je weet wat je wilt in het leven en in je toekomstige relatie, zul je geen genoegen nemen met het op één na beste. Afsluiting krijgen van vorige relaties is ook een geweldige manier om jezelf voor te bereiden op de juiste relatie. Doe wat je moet doen om afscheid te nemen van aanhoudende gevoelens voor oude vlammen, en weet dat er in de toekomst iets beters op je wacht.
  • Sta open voor nieuwe ervaringen: De kans is groot dat er iets is wat je altijd al hebt willen doen, maar waar je nog niet de moed voor hebt verzameld of nog geen tijd voor hebt vrijgemaakt. Misschien hebt u er altijd al van gedroomd om een workshop te volgen bij een kunstenaar of om dansles te nemen. Doe het. Neem risico's en verken avonturen waar je van droomt, zelfs als het een beetje buiten je comfort zone is. Wie weet waar je je tweelingvlam ontmoet, en de wereld intrekken terwijl je doet waar je van houdt is een geweldige manier om deuren te openen voor nieuwe mensen om in je leven te komen.
  • Doet mee met MeetMindful: De meeste online dating sites en apps voegen gewoon alle singles samen en hopen op het beste. Het is een spel van nummers en niets meer. De makers hopen dat als er genoeg mensen meedoen, hun gebruikers iemand vinden en het goed genoeg klikt om zichzelf als gelukkig te beschouwen. En dit werkt; tot op zekere hoogte. Je zou iemand kunnen vinden om mee uit te gaan op deze sites, maar het is onwaarschijnlijk dat je een diepe connectie vindt tussen al de hookups en middelmatigheid. Echte liefde, diepe verbinding, en levensveranderende romantiek komt wanneer je iemand vindt waar je ziel naar zingt, een tweelingvlam. is niet je typische dating site. Het is een plek voor mensen die bereid zijn om de moeite, tijd en toewijding te steken in het creëren van duurzame relaties. Ze zijn klaar met willekeurig swipen en zinloze gesprekken. Via dit platform kunnen tweelingvlammen elkaar vinden in deze gekke wereld en een sterke band tussen hen smeden.
  • Het juiste profiel maken: Lid worden van MeetMindful is niet genoeg. Je moet eerlijk en transparant zijn, en clichés vermijden. Iedereen zegt dat hij van lange strandwandelingen houdt of van wijn bij kaarslicht. Je moet specifiek zijn over je unieke interesses. Als je van reizen houdt, vertel dan over je favoriete bestemmingen en waarom ze je ziel beroerden. Bespreek waarom uw favoriete film u tot tranen toe heeft bewogen of waarom familie het belangrijkste deel van uw leven is. Kies altijd foto's die uw persoonlijkheid laten zien. Iedereen denkt dat het kiezen van een onberispelijke en traditioneel mooie foto de manier is om te gaan, maar je zou foto's moeten kiezen die potentieel overeenkomen met je persoonlijkheid, zelfs als ze niet de mooiste uit je camerarolletje zijn. Last, but not least, wees duidelijk over wat je zoekt. Wees nooit bang om te vragen wat je wilt. Het universum zal je antwoorden. Nadat je je profiel hebt aangemaakt, zoek je naar profielen die vergelijkbaar zijn. Je wilt dezelfde hoeveelheid inspanning en eerlijkheid terug, en je tweelingvlam zal je die zeker geven.

Hoe weet je wanneer je je tweelingvlam hebt gevonden?

"Als je het weet, weet je het." Dit is een zin die te vaak wordt gebruikt, maar het is waar als het gaat om het vinden van je tweelingvlam. Je ontmoeting, ongeacht hoe of waar het gebeurt, zal bedwelmend zijn. Je zult de verbinding voelen in je geest, je hart, en je ziel. Jullie zullen in elkaar passen als twee puzzelstukjes. Als je hen ziet, voelt het alsof je eindelijk je plaats in deze wereld hebt gevonden, alsof je thuiskomt. Een duidelijk teken dat je je tweelingvlam hebt ontmoet is dat jullie compatibiliteit onmiskenbaar zal zijn. Praten met hem of haar zal een licht laten schijnen op je vorige relaties en zal je duidelijk maken waarom het nooit wat werd. En je zult je gelukkige sterren bedanken dat ze dat niet deden. Misschien zie je ook kleine toevalligheden en tekenen die bewijzen dat jullie ontmoeting voorbestemd was om te gebeuren. Serendipiteit, zo je wilt. Zelfs als je eerste ontmoeting met je tweelingvlam kort is, zal het een blijvende indruk op je achterlaten. Je zal niet kunnen stoppen met aan hen te denken, en de aantrekkingskracht die je onbewust al je hele leven voelt, zal sterker worden.

Het vinden van je tweelingvlam is een van de mooiste ervaringen die een mens ooit kan meemaken. Als je hem of haar ontmoet en verliefd op hem of haar wordt, is het alsof je de wereld voor het eerst in kleur ziet. Plotseling maakt je leven als alle kleine stukjes van het lot op hun plaats vallen. Dat wil niet zeggen dat je niet voor uitdagingen komt te staan, maar als je je tweelingvlam vindt dan weet je; er is niets dat jullie twee niet kunnen overwinnen als jullie samen zijn. Als je moe bent van de middelmatige dating, van het genoegen nemen met saaie gesprekken en lack-luster data, overweeg dan . Het is een geheel nieuwe online dating ervaring die is gemaakt om u te helpen uw tweelingvlam en ware verbinding te vinden in deze wereld.