Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Jupiter raakt gespannen met pluto: hoe geheimen je transformeren

De planetaire energie midden in de zomer kan je hier op aarde voor grote uitdagingen stellen. De Zon en de Maan en enkele nabije planeten (Mercurius, en Mars)) omcirkelen de dierenriem met regelmatige tussenpozen en bewegen zich in een gestaag, snel tempo. Wanneer ze met spanning in aanraking komen, duurt de hele beproeving niet lang; omdat deze dierenriemwandelaars in maandelijkse en halfjaarlijkse cycli bewegen, beginnen hun gespannen uitlijningen met andere planeten in de dierenriem zo vaak in ons leven terug te komen dat we leren hoe we met deze regelmatig terugkerende uitdagingen moeten omgaan.

Jupiter en Pluto, aan de andere kant, zijn planeten die verder van ons in de hemelen staan en dus niet in een regelmatig ritme met elkaar in aanraking komen. Als ze samen gespannen staan in de lucht, kunnen de uitdagingen hier op aarde ontmoedigend zijn voor ons allemaal.

Jupiter is de planeet die heerst over expansie. Alle grote inspanningen en grootse visies op aarde worden door Jupiter aangespoord. De reikwijdte van een bedrijf vergroten, een gewaagde stap in de liefde zetten, snel rijk worden, in gewicht toenemen, een grote hap nemen uit alles wat het leven te bieden heeft - al deze activiteiten hier worden beheerst door de grootste planeet daarboven.

Pluto is zo klein en zo ver van de aarde dat sommige astronomen die zich niet bewust waren van zijn astrologische potentie, onlangs hebben samengespannen om te stemmen tegen zijn status als planeet. Deze kleine planeet beweegt zo langzaam dat hij er meer dan 200 jaar over doet om rond de zon te draaien. Als Pluto op een bepaalde plaats in de dierenriem staat, blijft hij daar heel lang. Deze planeet heerst over transformaties - de verscheurende pijn van verandering die we niet kunnen aanvaarden, maar ook de opwindende kick van datgene te worden wat we ons voorstellen. Het is ook de planeet die over onze geheimen waakt.

Jupiter en Pluto staan op het punt om dezelfde gespannen hoek te vormen als zij voor het laatst deden in maart 1998 en augustus 2004. Als de planeet van de expansie gespannen raakt met de planeet van de geheimen, kijk dan uit naar grote onthullingen, intense gevoelens die moeilijk te verwoorden zijn en een honger naar antwoorden over onderling verbonden feiten die bij elkaar lijken te horen ook al kloppen ze nooit.

Jupiter en Pluto staan gedurende juli en augustus 2010 vierkant tegenover elkaar en opnieuw in februari en begin maart 2011. Lees hieronder je sterrenbeeld om te zien waar de gespannen grote transformatie vandaan komt en hoe deze je zal beïnvloeden.

Ram Maart 21 - 19 april

Je verlangens op het gebied van carrière nemen een duik wanneer je je realiseert dat je misschien een positie ambieert die in feite wordt gegeven aan mensen die verwant zijn aan een baas of bazen - het geheim is bekend: vriendjespolitiek wint in jouw vakgebied.

Stier April 20 - Mei 20

Een uitbarsting van creativiteit kan u dieper doen doordringen in interacties met een menigte die weinig gemeen heeft met uw achtergrond. De buitenstaander zijn is één ding, maar niet weten hoe je je moet gedragen kan je in de problemen brengen.

Tweelingen mei 21 - juni 21

Uw financiën en fiscale basiszekerheid kunnen u in de steek laten wanneer u het geld het hardst nodig hebt. Downsizen is een must, maar kan worden benaderd met je grote nieuwsgierigheid. De grote verandering die u kunt maken, zal zijn om uw ervaring te benutten en naar iets beters over te stappen.

kreeft juni 22 - 22 juli

Een geheim tussen jou en een geliefde kan op een bekentenis uitlopen. Waarom de pret bederven als je ook gewoon verder kunt gaan? Bereid je voor op het ergste, maar plan ook het beste; je hoeft iets goeds niet te verpesten.

Leeuw Juli 23 - Augustus 22

De opwinding die gepaard gaat met de zomerreis wordt afgewisseld met het saaie gevoel dat je je werk op tijd af moet hebben voor een plotseling veeleisende en kieskeurige baas. Laat je rechten gelden, maar duw niet waar je geduwd zou kunnen worden.

Maagd August 23 - September 22

Dit is de zomer waarin de magie van het moment zou kunnen leiden tot veel ongeplande uitgaven en nieuwe aanwinsten. Probeer uw passie voor het leven in het hier en nu in evenwicht te brengen met een gevoel van planning voor een stabiele toekomst. Je zou jezelf gemakkelijk kunnen beschermen en de diepste transformaties die mogelijk zijn kunnen vermijden.

Weegschaal September 23 - Oktober 22

Jouw verblijfplaats zal een partner uitdagen om ofwel tot het uiterste te gaan in een relatie, ofwel om te draaien en weg te rennen. Opruimen en je beste beentje voorzetten zal op de korte termijn werken, maar een verbintenis op de lange termijn zal vereisen dat je daadwerkelijk een verandering ondergaat in wie je bent.

Schorpioen 23 oktober - 22 oktober

Je zult de sensatie ervaren om volgens een oude methode dingen te moeten doen terwijl de wereld is veranderd. Wanneer je het gevoel hebt dat je er genoeg van hebt om iets in een uur te doen dat vijf minuten zou moeten duren, zul je het risico nemen om je mond open te doen, maar tegen die tijd is het geheim al uit.

Zagschutter November 22 - December 21

Het verbergen van je liefde of lust voor iemand is aan te raden totdat je deze persoon een beetje beter leert kennen. Als ze zeggen dat je een boek niet op zijn kaft moet beoordelen, geldt dat ook voor de mogelijke liefdes in ons leven die perfect lijken te zijn. Het geheim achter sommige verschijningen zou je hart deze zomer wel eens kunnen breken.

Kapril December 22 - 19 januari

Het verder gaan in het leven zal je bij je wortels omhoog trekken en een afdrijven van sommige groepen vrienden of familie zal onvermijdelijk zijn in dit proces. In plaats van je te verzetten tegen verandering, breng je tijd door met het verheerlijken van je recente dagen in kunst en schrijven om beter te weten wie je bent en waar je naartoe gaat.

Waterman januari 20 - februari 18

Jouw investering in het duidelijk communiceren zal op de proef worden gesteld door onverklaarbare visies op de toekomst. Je dacht dat je alles wist, maar nu zie je hoe de dingen er in een relatie op de lange termijn uit zullen gaan zien. Lijkt een doodlopende straat met eenrichtingsverkeer aantrekkelijk als je nog opties hebt om het leven op jouw voorwaarden te leven?

Vissen februari 19 - maart 20

Toegang tot een exclusieve plek en geld uitgeven zouden je populair kunnen maken, maar de kortetermijninvestering van wat je hebt in een langetermijnproject zou de wijze manier om te veranderen wie je bent, in plaats van met nepvrienden tot diep in de nacht op zoek te gaan naar spanning.

Andere Jupiter Voorspelling Artikelen: