Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Jupiter opposeert saturnus: het voorbije decennium

Een van de grote, consistente timingmechanismen in de hele astrologie is de ontmoeting en oppositie van Jupiter en Saturnus. Jupiter draait in een constante 4.331 dagen om de dierenriem. Dat is bijna 12 jaar. Een hele omloopbaan van Saturnus duurt 10.759 dagen. Dat is iets minder dan 29 en een half jaar. Deze twee staan elke 20 jaar ongeveer de helft van een jaar op dezelfde plaats aan de hemel. Halverwege staan ze tegenover elkaar aan de hemel. Door de geschiedenis van de astrologie heen zijn tijdperken gemarkeerd als beginnend met de ontmoeting van Jupiter en Saturnus aan de hemel. Deze tijdperken bereiken tien jaar later hun hoogtepunt bij de oppositie. Spoedig daarna beginnen de structuren die in het eerste decennium na de ontmoeting zijn geschapen, af te brokkelen. Het duurt deze tien jaar om te zien wat er werkelijk blijvend is van de zaden geplant op de samenkomst.

2010 zal zien Jupiter en Saturnus tegenover elkaar staan. Dit geeft iedereen in de astrologische wereld de kans om te onderzoeken waar je vandaan komt, waar je nu bent en om te voorzien waar je naar toe wilt. Een decenniumoverzicht op dit moment zal je enorm helpen bij het bereiken van je potentieel in het komende decennium.

Het voorbije decennium

Waar was je in 2000? Jupiter en Saturnus kwamen op 28 mei van dat jaar samen. U kunt een lijn trekken in het historische zand en zien hoeveel er sindsdien is veranderd. Maar terwijl de planetaire interacties de wereld in het algemeen beïnvloeden, markeren ze ook de gebeurtenissen in je eigen leven. Denk eens terug aan wat je op dat moment meemaakte ...

Ram March 21 - April 19

De eerste jaren van het afgelopen decennium waren de jaren waarin je leerde over geld. Je huidige financiële situatie houdt rechtstreeks verband met de beslissingen die je hebt genomen en de strategieën die je tussen 2000 en 2001 hebt toegepast.

Stier april 20 - mei

De samenstand in jouw teken van twee grote planeten heeft je bewogen om je toekomst vorm te geven met intense planning en een toewijding om door te zetten die tien jaar later geweldige resultaten heeft opgeleverd.

Tweelingen mei 21 - juni 21

Het decennium begon met een grote beslissing om een pad te volgen dat je misschien nooit eerder serieus had overwogen. Tien jaar in je routine en het licht aan het eind van de tunnel begeleidt je reis nog steeds.

kreeft juni 22 - juli 22

De schijnwerpers stonden de afgelopen jaren op scherp toen je werd onderzocht, hetzij door paparazzi of onverzadigbaar nieuwsgierige buren en familieleden. De zoektocht naar privacy gaat door.

Leeuw juli 23 - augustus 22

De De kans om de wereld te laten weten wie je bent deed zich voor met een paar toevallige gebeurtenissen in de eerste jaren van dit decennium. Naarmate het momentum toenam, was je in staat om je passies te combineren met je vaardigheden om het decennium af te sluiten op een podium van je eigen constructie.

Maagd August 23 - September 22

Het was een episch thema voor het decennium: je wortels achterlaten, hetzij door fysiek te verhuizen of door je bewustzijn te laten uitbreiden voorbij het punt van no return. Waar je nu staat, is misschien precies waar je tien jaar geleden stond.

Weegschaal September 23 - October 22

Iemand heeft aan het begin van dit decennium diep in je geïnvesteerd. Ondanks het feit dat er iets heel anders is gebeurd dan aan het begin was afgesproken, heeft de investering zich geloond en ben je erdoor gegroeid.

Schorpioen Oktober 23 - November 21

Een intense samenwerking heeft zich aan het begin van het decennium voorgedaan. Het heeft sindsdien je denken en voelen gedomineerd. Ook al is er een einde aan gekomen, er is een blijvende verandering in wie je bent die er het gevolg van is.

Zagtman november 22 - december 21

De baan die je nu hebt werd aan het begin van het vorige decennium veranderd en leidde tot een tienjarige rit. Ondanks de ups en downs heeft dit werk de rekeningen betaald, en je kunt je niet voorstellen dat alles nu hetzelfde is zonder dit werk.

Kapril December 22 - Januari 19

De creatieve of recreatieve uitlaatklep die je aan het begin van het decennium hebt ontdekt, is je altijd bijgebleven. Hopelijk heb je het onder controle kunnen houden om er zoveel mogelijk plezier aan te beleven in plaats van het de overhand te laten nemen.

Waterman Januari 20 - February 18

Je bent ergens eind 2001 verhuisd en je hele gevoel van identiteit is nu zo gebaseerd op deze locatie dat je het moeilijk zou vinden om weer te verhuizen. De wortels van dit decennium zitten diep in uw wereld.

Vissen februari 19 - maart 20

Jupiter en Saturnus hebben uw status in een kleine gemeenschap, of dat nu een buurt of een school is, uitgebreid. Terwijl dat misschien in het verleden ligt, is het gevoel van vertrouwen dat je kreeg bij je gebleven en heeft het je decennium bepaald.

Het decennium dat voor je ligt

Op 23 mei, binnen 5 dagen na het tienjarig jubileum van de ontmoeting, zullen Jupiter en Saturnus tegenover elkaar staan. Terwijl de conjunctie plaatsvond in het dierenriemteken Stier, zal deze oppositie plaatsvinden met Jupiter in Vissen en Saturnus in Maagd. Opposities in astrologie creëren spanning hier op aarde. Plotseling zal deze zomer herdefiniëren wie je bent in relatie tot wie je de afgelopen tien jaar bent geweest. Uw toekomst zal dan bepaald worden door uw integratie van verleden en heden. Lees het komende raadsel voor jouw sterrenbeeld...

Ram

Zal werk je spirituele ontwikkeling in de weg staan? Laat u het toe?

Stier

Kunt u omgaan met publiciteit die u niet had verwacht?

Tweelingen

Lost thuiswerken een oplossing voor uw verleidingsdilemma?

kreeft

Wordt het leren van geheel nieuwe benaderingen een uitdaging voor de lessen uit uw jeugd?

Leeuw

Kunt u het redden op uw charisma en volhouden tot het geld volgt?

Maagd

Zal Saturnus in uw dierenriemteken betekenen dat een gedurfd nieuw partnerschap uw zelfbeeld zal veranderen?

Weegschaal

Kan uw robuuste gezondheid u net zo toegewijd houden aan uw principes en verplichtingen, of is het tijd om te spelen?

Schorpioen

Zal narcisme het afleggen tegen genegenheid in de strijd van uw ego tegen uw ziel?

Boogschutter

Zou u van streek zijn als al uw dromen uitkwamen en u zich realiseerde dat u

Steenbok

Is de plaatselijke roddel geconcentreerd op waar je bent geweest of waar je naartoe gaat?

Waterman

Kan een fabelachtige stapel geld je gelukkig houden als je niemand hebt om het aan uit te geven?

Vissen

Met Jupiter in je sterrenbeeld zul je de vraag krijgen of alle moeite voor je partner het echt waard is. Is dat zo?

Andere Jupiter Voorspelling artikelen: