Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Jupiter in vissen: verruim je bewustzijn

De planeet Jupiter beweegt in een gelijkmatig tempo door het zonnestelsel en verandert ongeveer één keer per jaar van dierenriemteken. Het komt goed uit dat de grote planeet zo snel na het nieuwe kalenderjaar een nieuw teken betreedt, en het komt nog beter uit dat hij het hele jaar in dat teken zal staan. Jupiter gaat op 17 januari de Vissen binnen en blijft daar tot 22 januari 2011. Terwijl hij door het twaalfde teken van de dierenriem beweegt, beïnvloedt hij het leven hier op aarde.

Jupiter is de grootste planeet in het zonnestelsel en het op één na grootste lichaam in de astrologie, na de zon. Het is dan ook geen verrassing dat Jupiter heerst over grote gebeurtenissen, uitbreidingen, voordelen, bonussen en andere dingen in het leven die worden bepaald door het domineren van de ruimte waarin ze zich bevinden.

Het dierenriemteken Vissen is het gebied van de kosmos dat heerst over onze geïnspireerde maar ongrijpbare doelen. Vissen hebben een groot vermogen om grote hoeveelheden ongelijksoortige informatie tot zich te nemen en alles te overdenken om verborgen verbanden te vinden. Vissen lijkt misschien duister, maar het geeft een accuraat portret van onze emotionele reacties. Dit is een teken dat zijn eigen regels volgt, maar de manier waarop de maatschappij werkt op een dieper niveau begrijpt dan degenen die blindelings de letter van de wet gehoorzamen.

Wanneer Jupiter in Vissen staat, inspireert het ons allemaal om wat losser te worden, om een nieuw geloofssysteem te overwegen, om buiten de gebaande paden te denken, om een donatie te doen wat meer tijd en geld aan een kerk of nieuwe manier van denken. Afhankelijk van je sterrenbeeld zullen verschillende gebieden in je leven meer beïnvloed worden door het bezoek van Jupiter aan Vissen.

Samen met de planeet Neptunus is Jupiter de medeheerser van Vissen. De aanwezigheid van een planeet in het teken waarover hij heerst, betekent dat zijn invloed hier op aarde sterker is, zowel voor individuen als voor wereldwijde machthebbers. Verwacht een sterke Jupiter om de prijzen op te drijven in het komende jaar. De calamiteiten die het in de economie met zich meebrengt zullen worden gecompenseerd door grote doorbraken in de geneeskunde, vooral bij de behandeling van psychische aandoeningen en drugsmisbruikproblemen. Zal het geweld van de drugskartels getemd worden wanneer drugsverslaving genezen wordt? Dit is een klassiek voorbeeld van de grote zegeningen die Jupiter brengt wanneer hij sterk is: een dramatische doorbraak die ons allen gelukkiger maakt op onvoorziene manieren. Om een voorproefje te krijgen van wat er het komende jaar met u individueel gaat gebeuren als Jupiter Vissen bezoekt, leest u hieronder wat uw sterrenbeeld is.

Ram Maart 21 - 19 april

Een nieuw geloofssysteem zou u in de richting kunnen sturen van het opgeven van veel van de dingen in uw leven die tot een paar jaar geleden veel voor u betekenden. U zult op grote schaal afstand doen van uw bezittingen, of dat nu betekent dat u de garage moet opruimen of de uithoeken van uw inloopkast moet uitkammen.

Stier April 20 - Mei 20

Je privacy kan verdwijnen als een nieuwe groep fans of vrienden plotseling meer dan hun deel weten over je dagelijkse doen en laten. Als je kunt leren om de schijnwerpers te accepteren, is er misschien een manier om ervan te profiteren, want je carrièreaspiraties zullen profiteren van de naamsbekendheid die je aan toekomstige zakenpartners geeft.

Tweelingen mei 21 - juni 21

Je obsessie voor succes zal zich snel ontwikkelen tot een verlangen om je zin te krijgen bij een baas of collega met een machtspositie. Dit kan een ticket zijn om ontslagen te worden of om een deel van het bedrijf te bezitten. Wat je niet gemakkelijk kunt krijgen, verandert in een verlangen dat je zodanig beheerst dat je het contact verliest met de reden waarom je hem überhaupt wilde hebben.

kreeft juni 22 - 22 juli

Jupiter's harmonie met jouw sterrenbeeld zal je een aantrekkelijke binnenbocht geven om de nieuwe jongen op het blok te verleiden. Als het je doel is geweest om een rijke minnaar aan de haak te slaan of een affaire te hebben met een capabele en ervaren man, verwacht dan dat je binnenkort je droomfiguren zult aantrekken. Het lustjaar zal u ver van de gebaande paden brengen. Houd een dagboek bij, want er liggen veel fantastische herinneringen in het verschiet.

Leeuw Juli 23 - Augustus 22

Je afhankelijkheid van de woorden en daden van een andere persoon zal worden vergroot naarmate je steeds afhankelijker van deze persoon wordt. Misschien worden uw behoeften verzorgd door een minnaar en het gemakkelijke leven heeft je verveeld. Jupiter in Vissen intensiveert alle co-afhankelijke relaties in uw wereld en brengt ze naar de rand.

Maagd August 23 - September 22

U zult een geweldige tijd hebben wanneer Jupiter Vissen bezoekt, want uw kans op de partner van uw dromen wordt heel duidelijk. Misschien merk je niet eens dat hij je probeert te versieren omdat je denkt dat hij buiten je bereik ligt. Met een beetje vertrouwen kom je een heel eind. Haal de grote vangst binnen en geniet voor eens en altijd van hem.

Weegschaal September 23 - October 22

Obsessie over uw baan en werkmethodes zou u kunnen verteren terwijl Jupiter in Vissen staat. Er worden veel organisatorische details opgestapeld die uw relaties zullen schaden als u niet een goed systeem hebt opgezet zodra u de achterstand opmerkt. Een geliefde of vriend zal er voor u zijn, maar u kunt er maar beter voor hen zijn.

Schorpioen Oktober 23 - November 21

Romance bloeit terwijl Jupiter in Vissen staat. Passie omhult jullie twee tot het punt dat je absoluut geniet van deze partner boven al het andere. U kunt in feite het contact verliezen met wat er gaande is in uw wereld. Het verlies van een baan en vriendschappen zou snel kunnen volgen als je zo verteerd wordt door passie dat je van de aardbodem valt.

Zagtman November 22 - December 21

Een relatie in uw leven zal centraal staan terwijl Jupiter Vissen bezoekt. Je fysieke locatie zal een overheersend thema worden en een nieuwe huisgenoot of buurman kan plotseling van saai naar tot je verbeelding spreken. Je zou de hele dag schaamteloos kunnen flirten als je een leuke kant van hem ziet die je eerder miste.

Kapril December 22 - 19 januari

Er is een tijd om een oude vlam aan de haak te slaan en dan is er een tijd om het hele adresboek nog eens door te nemen. Toevallige ontmoetingen met je verleden kunnen je ook inspireren tot een romantisch onderzoek. Zoek uit waarom je sommige keuzes in je leven hebt gemaakt en verwacht dat de recente uitbreiding van je bewustzijn een nieuw niveau van wijsheid zal opleveren.

Waterman Januari 20 - February 18

Terwijl je op zoek bent naar liefde, zul je steeds een partner vinden die jouw wereldbeeld deelt. Dit is belangrijk en hoe ouder of meer ervaren je bent, hoe beter je dit kunt waarderen. Het maakt niet uit hoe knap een man is, een botsing van waarden kan samengroeien onmogelijk maken. Je zult in de loop der tijd meer over de liefde leren.

Vissen februari 19 - maart 20

Jupiter in jouw sterrenbeeld geeft je een krachtig inzicht in de geest van anderen. Je zult zeker weten wie er op je valt. Het trieste hieraan is dat je in staat zult zijn om te vertellen wanneer een man een bijbedoeling of heeft ook een nieuwe liefdesinteresse gevonden. Soms is het beter om het niet te weten, maar als er een soulmate langskomt, zul je blij zijn met de krachten die je bezit.

Andere Jupiter Voorspelling Artikelen: