Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Jupiter eindigt retrograde in waterman

Iedere planeet heeft een retrograde. Planeten die verder weg staan van de aarde gaan retrograde volgens een voorspelbaar jaarlijks patroon. Jupiter ging midden juni retrograde in het dierenriemteken Waterman. Hij gaat op 13 oktober direct naar dat teken en blijft daar tot 17 januari 2010, wanneer hij naar Vissen gaat.

Jupiter is de gevende planeet, hij is de bonus, hij is de kleine extra's van het leven. Het is de vriend die de lunch voor je koopt, de minnaar die je langer dan een prof kan masseren, de grote overwinning en het bevredigende avondje uit in de stad. Als je alles wilt en alles doet, schenkt Jupiter het allemaal uit.

Wanneer Jupiter in Waterman staat, is de groepsgerichte energie van dat teken altijd aanwezig. Jupiter geeft beloningen aan grote bijeenkomsten en aan inspanningen die verder gaan dan individuele bezigheden. Jupiter is het sterkst wanneer hij direct beweegt, dus dit is het moment voor iedereen om ervan te profiteren!

Tussen nu en half januari kunt u profiteren van de zegeningen van Jupiter op basis van uw dierenriemteken. Lees hieronder welk gebied van je leven de laatste maanden van 2009 het meest zal profiteren, maar wees gewaarschuwd, Jupiters buitensporige streak kan ons vaak veel meer geven van wat we willen dan goed voor ons is; lees zeker dat "Te veel van het goede" onderweg is en kan zorgen voor een

Ram Maart 21 - 19 april

Jupiter kan een ster van je maken! Heb je in de coulissen gewacht op het juiste moment om de controle over een project over te nemen en te schitteren voor een baas of een groep vrienden? Sla uw slag terwijl iedereen het rustiger aan doet voor vakantie-escapades. Te veel van het goede: De eisen van een nieuwe populariteit kunnen je wegtrekken van enkele verbintenissen die je in het verleden bent aangegaan. Wees voorzichtig dat u geen oude bruggen verbrandt terwijl u op wispelturige grond staat.

Stier April 20 - Mei 20

Een schijnwerper op al uw harde werk zal uw carrièredromen een heel eind vooruit helpen. Vang elke hint van machtige mensen op en hou ze vast, zowel als advies als aanwijzingen om te netwerken. Het ziet ernaar uit dat het een drukke vakantie wordt. Te veel van het goede: Misschien vindt u de schittering van de schijnwerpers niet zo leuk als u dacht en het op de koop toe nemen van de schijnwerpers als een noodzakelijk kwaad bij uw werk zal u snel vervelen.

Tweelingen mei 21 - 21 juni

Een echte kans om te verkennen is aangebroken. Je kunt je gemakkelijker dan ooit tevoren verplaatsen, en hoewel het niet altijd verstandig is om met vreemden te praten, zou je nieuwe vrienden uit exotische oorden kunnen maken zonder al te veel details te kennen buiten een comfortabel "hallo". Te veel van het goede Ding: Passie voor een nieuw leuk gezicht kan een romance teweegbrengen die twee maanden langer duurt dan de one-night stand die het in de eerste plaats nooit had mogen zijn.

kreeft juni 22 - juli 22

Het vinden van een investeerder voor je zakelijke idee, een beschermheer voor je creatieve carrière of een suikeroom voor je pleziertjes en winkelgewoonten zal allemaal gemakkelijker zijn dan je ooit had gedacht. Je zult het kunnen vinden met de mensen aan de macht. Te veel van het goede: Er kunnen te veel touwtjes aan een relatie vastzitten die u aanvankelijk negeert; de touwtjes zullen moeilijk door te knippen zijn als u eruit wilt.

Leeuw Juli 23 - Augustus 22

Partneringskwesties staan op de voorgrond en dat zou tot een beetje chaos kunnen leiden als een recente flirt een nieuwe goede vriend aan uw wereld heeft toegevoegd voordat u klaar was met een oude betrouwbare minnaar. Wordt het een winter van jongleren met genegenheid? Te veel van het goede: Zelfs als u zich op één minnaar concentreert, kan de introductie van nieuwe mogelijkheden voor u beiden meer vrijheid zijn dan u aankunt.

Maagd August 23 - September 22

Jupiter in Waterman is bijzonder zegenend voor uw teken en wanneer hij zich rechtstreeks beweegt, kijk dan of u druk bezig kunt zijn met het samenstellen van een project dat u al lang van plan bent. De creatief proces moet los staan van het montageproces voor de beste resultaten. Te veel van het goede:Een goed uitziende stagiair of assistent zou wel eens de heetste afleiding kunnen zijn die je ooit hebt gehad. Zal het werk of spel zijn als u uw grote project afrondt en deze nieuwe flirt versnelt?

Weegschaal September 23 - October 22

Een verliefdheid op romantiek maakt u nog meer de verstrooide liefdeszoeker als Jupiter direct gaat. Wees er zeker van dat u verliefd bent op de persoon van vlees en bloed en niet alleen op het idee verliefd te zijn. Te veel van het goede: De impuls om te creëren en te verkennen zal ervoor zorgen dat u zich te veel verspreidt om een verschil te kunnen maken.

Schorpioen Oktober 23 - November 21

U zult in staat zijn om uw kamer of appartement tot uw eigen te maken. Een huis is geen thuis totdat je het je eigen "doorleefde" look en feel geeft, en Jupiter die direct wordt zal alles op zijn plaats laten vallen om er zeker van te zijn dat er geen misverstand is over wie hier woont. Te veel van het goede: U zou op koopjesjacht kunnen gaan waardoor u de lunch niet meer kunt betalen.

Zagschutter November 22 - December 21

U krijgt nu geweldige informatie die de puzzel van de verwarring kan opvullen beter bekend als "Zomer 2009." Tegen half november heb je een zeldzame kans om de zaak af te sluiten, want dan heb je het volledige plaatje in handen om een drama voor eens en voor altijd te beëindigen. Te veel van het goede: De drang om te roddelen over wat je nu weet kan het begin zijn van een nieuw hoofdstuk in een drama dat je weer helemaal in de problemen kan brengen.

Kapril December 22 - 19 januari

Het geld zal weer jouw kant op stromen! Je hebt er lang op moeten wachten en misschien heb je de afgelopen maanden zelfs je uitgavengewoonten voorgoed veranderd! Dus naast een nieuwe jij is er nu ook een nieuwe manier om geld te verdienen, die tot fijne feestdagen moet leiden. Te veel van het goede: Als je vergeten bent hoe mager de tijden waren, maak je dan geen zorgen, ze kunnen snel weer terug zijn, dus geniet van wat je hebt met gevoel voor discipline.

Waterman januari 20 - februari 18

Jupiter in jouw teken belooft dat de wereld een nieuwe jou zal zien, maar vind je de oude jou leuker? Verandering is moeilijk om door te maken, en de resultaten zijn in het begin meestal ongemakkelijk, maar tegen november zul je een nieuw ritme en vertrouwen voelen. Te veel van het goede: Pas op voor het opblazen van uw ego na een kleine overwinning! Er is kans op een narcistische uitbarsting die uitdraait op

Vissen februari 19 - 20 maart

Er komt een zekere mate van comfort terug in je leven wanneer Jupiter direct wordt. Je komt weer op het goede spoor met een groot plan dat, hoewel het moeilijk te verwoorden blijft, steeds meer vorm krijgt terwijl je de losse eindjes aan elkaar knoopt van de vele onderdelen van je leven. Te veel van het goede: Het kan zijn dat u uw bedoelingen met iemand over een zaak die deze persoon serieus nam niet hebt bevestigd. De kleine details kunnen je poging om het grote geheel te zien dwarsbomen.

Andere Jupiter Voorspelling Artikelen: