Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Saturnus komt maagd binnen: de drang naar perfectie uitdagen

Probeert u te veel tijd te besteden aan iets goed te krijgen in plaats van iets af te krijgen? Je zoektocht naar perfectie zou eindeloos kunnen zijn, ware het niet voor een interventie in de sterren. Saturnus, de planeet van de beperkingen, zal een bezoek brengen aan het teken van perfectionisme in de dierenriem: Maagd. Dit is een tegenbezoek voor de geringde planeet. Saturnus brengt gewoonlijk ongeveer twee en een half jaar door in een teken en verliet onlangs Maagd om verder te gaan naar Weegschaal. Saturnus gaat nu retrograde en lijkt achterwaarts langs de hemel te bewegen. Op 7 april gaat hij terug naar Maagd en blijft daar tot hij voorgoed afscheid neemt (of eigenlijk de komende 27 jaar) en verplaatst naar Weegschaal voor een langer verblijf.

Waar Saturnus zich ook bevindt in de dierenriem, er treden beperkingen op. Omdat Saturnus meer dan twee jaar in een teken staat, passen de meeste mensen zich aan veranderende omstandigheden aan en leren ze mee te gaan met de grenzen die door deze ploeterende planeet worden gesteld. Als we ons niet aanpassen aan de eisen van Saturnus, verandert deze planeet in de manifestatie van vernietiging van de dierenriem.

Als planeten door de dierenriem bewegen, intensiveren ze de aspecten van de tekens die ze bezoeken. Maagd is het teken van de aandacht voor details en het georganiseerd zijn. In zijn uitersten streeft dit teken naar precisie en perfectie. Het beperkende effect van Saturnus in Maagd geldt voor ons streven naar perfectie die grenst aan het triviale en pietluttige. Er is een oud gezegde: "Goed geleverd is beter dan geweldig in afwachting." Saturnus in Maagd straft degenen die zich inhouden te leveren wat ze beloven om een perfectie te bereiken die meer waarschijnlijk is dan niet slechts een illusie.

Het is zeldzaam voor Saturnus om retrograde terug te keren in een teken nadat het is vertrokken. Beschouw dit hemdbezoek aan Maagd als een "laatste kans" zegen voor u om een "do-over" te hebben op een of andere situatie waarin u onlangs betrokken was. Saturnus stond in Maagd van begin september 2007 tot eind oktober van het afgelopen jaar. Denk eens terug aan die periode. Als u de gebieden in uw leven kunt vinden waarin u een nodeloze perfectie zocht en werd afgewezen, dan staat u op het punt een kans te krijgen om het opnieuw te proberen.

Ram March 21 - April 19

Saturnus die opnieuw Maagd bezoekt, stelt je in staat om je te concentreren op een workout routine om in vorm en in vorm te blijven. In plaats van onbereikbare doelen voor jezelf, is dit een kans om lichaamsbeweging leuk te maken en misschien zelfs een sociale gebeurtenis. Misschien is het een tijd om een cursus te volgen en nieuwe vrienden te maken.

Stier April 20 - Mei 20

In je pogingen om een perfecte ouder of minnaar te zijn, heb je niet het onmogelijke doel bereikt om alles voor alle mensen te zijn. De nieuwe reis van Saturnus geeft u een kans om uw relatie met kinderen en met een speciale romance te definiëren.

Tweelingen mei 21 - juni 21

Uw thuisleven is toe aan een serieuze heroverweging. Misschien heeft Saturnus' eerste bezoek aan Maagd de financiën in uw huis tot een gevoelig onderwerp gemaakt - nu is een beter moment om de toekomst uit te zoeken. Herinrichtingsprojecten die overweldigend waren, kunnen in een handomdraai worden herzien.

kreeft juni 22 - juli 22

Rigide houdingen in de manier waarop je met mensen communiceert, waren de schuld van zoveel miscommunicaties toen Saturnus in 2007-09 voor het eerst Maagd bezocht. April tot en met juli is je kans om interpersoonlijke bruggen te slaan waarvan je dacht dat ze verbrand waren.

Leeuw Juli 23 - Augustus 22

De financiën hebben te lang te lijden gehad onder Saturnus' beperkende krachten. De terugkeer naar Maagd zou je een kans kunnen geven om Wees meer gedisciplineerd met uw uitgaven. De manier waarop je krediet gebruikt kan een openbaring zijn, want de achterstallige kosten en rente kunnen je uitputten.

Maagd August 23 - September 22

Saturnus in jouw teken was een strenge les in het begrijpen van wat het was dat je verdiende. Je hebt misschien geprofiteerd van onstabiele structuren, of dat nu relaties of werkgelegenheid waren. Met het nieuwe bezoek van Saturnus kunt u de stabiliteit beter zien, omdat u er zo lang van verstoken bent geweest.

Weegschaal September 23 - October 22

Uw intuïtie was scherp terwijl Saturnus Maagd bezocht, maar het probleem was uw weigering om er meer op te vertrouwen. Door de feiten voor zich te laten spreken, werd u de afgelopen twee jaar vaker het zwijgen opgelegd dan niet. U heeft nu een kans om in contact te komen met uw voorgevoelens. Het is tijd om je gevoel te volgen.

Schorpioen Oktober 23 - November 21

Het vinden van een manier om je te verstoppen voor alle koetjes en kalfjes werd zo moeilijk toen Saturnus in Maagd stond. Je bent misschien zelfs een beetje gezelliger geworden, maar dat zul je nooit toegeven. Het herzieningsproces geeft u de kans om indruk te maken op een mogelijke minnaar, want u zult weten hoe u wat recente populariteit kunt gebruiken om uw

Boogschutter November 22 - December 21

Het grote moment in je carrière is weer aangebroken. Je hebt een aantal kansen gehad om naam te maken voor jezelf, maar je bent misschien gedwarsboomd door details die je over het hoofd hebt gezien. Recente spijt heeft je misschien aangescherpt en de tijd om de grote prijs te pakken is eerder aangebroken dan je je realiseerde.

Kapril December 22 - 19 januari

Saturnus is de heersende planeet van Maagd en wat andere mensen zien als een beperking, ziet de Geit als een methodisch proces om hogerop te komen in de wereld. Je liefde voor plezier is legendarisch; de beperkingen die Saturnus aan je recreatie stelde tijdens je bezoek aan Maagd hebben je waarschijnlijk geleerd om de goede tijden die je kunt hebben te waarderen.

Waterman Januari 20 - February 18

Je hebt het de afgelopen jaren goed gehad, waarbij je genoot van de vrijgevigheid van andere mensen. Maar tegen het einde van 2007 werd het wat koeler. Aanbiedingen van hulp die vroeger vrijwillig werden gedaan, werden niet meer beantwoord. Saturnus' bezoek aan Maagd zal u de kans geven om te zien wie uw vrienden werkelijk zijn.

Vissen februari 19 - 20 maart

De intensiteit van het partnerschap bepaalde Saturnus' bezoek aan Maagd. Je hebt geleerd de grenzen van wat jullie wel en niet in een verbintenis kunnen inbrengen. Nu heb je de kans om een andere dimensie aan jullie tweeën toe te voegen. Terwijl jullie relatie groeit, is dit een geweldige kans om aan het fundament toe te voegen om toekomstige groei te verzekeren.

Andere Saturnus Voorspelling Artikelen