Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Saturnus in weegschaal: zal je liefde vinden?

Saturnus is de Vadertje Tijd planeet van de dierenriem. Waar dit hemellichaam ook beweegt, gebieden van ons leven worden gemarkeerd met de ultieme beperkingen over waar we voor bestemd zijn. Saturnus staat bekend als de laatste lichtgevende - het is de planeet die het diepst in ons zonnestelsel staat en nog zichtbaar is vanaf de Aarde. Hij werd lang geleden beschouwd als de voorbode van onze uiteindelijke bestemming. Met de ontdekking van andere planeten in de dierenriem die verder reiken dan wat wij kunnen zien, ontstond er langzaam een meer verfijnde kijk op Saturnus die deze enge geringde planeet verzachtte. De beperkingen van Saturnus worden nu vaak gezien als de beste methode voor zelfdiscipline waar ieder van ons op kan hopen. Waar Saturnus heengaat, kunnen we wat we vinden "beperkend" noemen, maar we kunnen er ook voor kiezen om het te zien als het ontvangen van datgene wat we hebben verdiend.

Wanneer je op zoek bent naar liefde, levert Saturnus het lot. Als je je hebt geconcentreerd op het verfraaien van je buitenkant zonder aandacht te besteden aan het aangenamer maken van je persoonlijkheid en andere "innerlijke" delen van je, verwacht dan dat een knappe vent je van je voeten veegt. En zo gaat het, elk teken van de dierenriem krijgt precies wat ze hebben verdiend op verschillende gebieden van hun leven wanneer de geringde planeet van teken verandert.

Als je een partnerschap nastreeft, staat Saturnus op het punt om aan een langzame reis door het dierenriemteken Weegschaal te beginnen. Dit is het dierenriemteken dat heerst over partnerschappen. Wanneer je krijgt wat je hebt verdiend met betrekking tot één-op-één relaties, is dat niet noodzakelijkerwijs liefde. Weegschaal activiteit in de dierenriem zou kunnen wijzen op partnerschappen die niet van de soulmate variëteit zijn. Saturnus komt op 29 oktober in Weegschaal en zal daar tot 5 oktober 2012 blijven. En om het interessant en onvoorspelbaar te houden, Saturnus maakt een korte retrograde bezoek in Virgo van april tot juli, 2010. Lees hieronder voor uw sterrenbeeld om te zien waar de beperkingen van het partnerschap het duidelijkst zullen zijn in uw leven tot ver in het begin van het volgende decennium.

Ram March 21 - April 19

Er is een karmische klank aan de liefdesklokken die partnerschapsgeluiden maken voor de Ram. Het bezoek van Saturnus aan Weegschaal maakt een relatie tot het middelpunt van je leven. Er ontstaan problemen als u zich illusies maakt over de genegenheid van deze persoon voor u. De Ram gewoonte om eerst te handelen en later na te denken vertraagt de ontwikkeling van een zielsverwant.

Stier April 20 - Mei 20

Een relatie aangaan zal gebeuren als het al lang op uw "to-do" lijst stond. Saturnus in Weegschaal ziet veel van uw lange-termijn doelen scherp in beeld komen, en dingen waarvan u gedroomd heeft ze ooit in uw leven te bereiken zullen de komende drie jaar bijna gemeengoed worden. Het dilemma waar je hier voor staat is echter ervoor te zorgen dat de man in je leven niet gewoon een rol vervult waar elke andere man in zou kunnen stappen.

Tweelingen mei 21 - 21 juni

Je creatieve inspiratie zou te maken kunnen hebben met een partnerschap dat prachtige vruchten afwerpt. Een liefdesverstrengeling terwijl Saturnus in Weegschaal staat, is een relatie die ten diepste bepaalt wie je bent en wat je de wereld te bieden hebt. De diepe verstrengeling in het leven van een andere persoon kan echter een aantal nare gevolgen hebben als een van jullie je een muze zonder onafhankelijkheid begint te voelen.

kreeft juni 22 - juli 22

Liefde en geluk arriveren in je nieuwe huis. Ja, Saturnus in Weegschaal geeft je veel activiteit en het meeste daarvan betreft verhuizing van je fysieke zelf en vernieuwing van je romantische energie. De bloei van gelukzaligheid vindt plaats wanneer je in een nieuwe omgeving bent en nieuwe mensen in je leven hebt. De negativiteit van het oude wordt weggespoeld en Saturnus in Weegschaal brengt relaties tot stand die je waarderen om wie je bent.

Leeuw 23 juli - 22 augustus

Je kansen op liefde en succes zijn allemaal vrij lokaal wanneer Saturnus Weegschaal bezoekt. Een goede oude vriend kan je voorstellen aan de voorbestemde zielsverwant van je leven. Alles wat ongedwongen is, wordt serieus, maar koop geen buskaartje om de stad te verlaten, want het bekende pad leidt naar nieuwe en spannende tijden. Het bezoek van Saturnus aan Weegschaal kan een beetje verveling overschaduwen.

Maagd August 23 - September 22

Een zoektocht naar een diepere verbintenis zou ervoor kunnen zorgen dat je een ongedwongen relatie opgeeft en een andere vorm van liefde omarmt. Saturnus in Weegschaal brengt je dichter bij een vredig leven waarin je je ware overtuigingen uitdrukt en "je eigen weg gaat", maar het zou een eenzame weg kunnen zijn met alleen jou en je geloofwaardigheid. Ben je bereid om zoveel op te geven om eenvoudig inzicht te krijgen?

Weegschaal September 23 - October 22

Saturnus in jouw teken levert wat je hebt verdiend. Dus, wat ben je eigenlijk verschuldigd? Heb je aan de gemeenschap gegeven? Heb je je creatieve gaven op een dusdanig niveau gebracht dat ze hebben bijgedragen aan wezenlijke ervaringen voor anderen? Ben je een gever geweest in plaats van een nemer? Bereid je voor op drie jaar van krijgen wat je toekomt en je verdiende loon. Je kunt nu al beschrijven hoe zoet die zullen zijn, als je eerlijk bent tegen jezelf.

Scorpio October 23 - November 21

Saturnus die Weegschaal bezoekt zal je in staat stellen om een paar jaar lang een voorproefje te nemen van de wat je hebt nagestreefd. Weliswaar niet het supersucces dat uw diepste dromen kenmerkt, maar u zult de realiteit leren kennen van wat ooit slechts een illusie was. Dit zal u gemotiveerd houden om uw ogen op de prijs gericht te houden. De liefde zal u vinden, maar zou in een vorm kunnen zijn die op dit moment een verbintenis onmogelijk maakt. Verwacht meer wachten op het wonder.

Boogschutter November 22 - December 21

Uw optimisme over de toekomst zal een behoorlijke aanhang trekken. Als je ooit samen wilde komen met een groep gelijkgestemden, dan is het lidmaatschap van een club met een missie gunstig door het bezoek van Saturnus aan Weegschaal. Als u van plan bent om een partner te ontmoeten, zal het nieuwe socialiseren u enkele mogelijkheden geven. Trouw niet met de eerste man die u aanspreekt, maar geef een minnaar ook niet zo snel op als hij na één avondje uit niet de leukste date van uw leven is.

Kapril December 22 - 19 januari

De kans om vooruit te komen in zaken of andere carrièrepaden duwt de liefde naar de zijkant. Saturnus die Weegschaal bezoekt is geweldig voor Steenbokvrouwen die al een liefhebbende echtgenoot of partner hebben. Hij zal uw dromen over succes in uw vakgebied delen. Maar als je single bent, kijk dan eerst waar je naar toe gaat voordat je de beste liefde nastreeft die het universum je te bieden heeft.

Waterman Januari 20 - February 18

Saturnus' bezoek aan Weegschaal vindt je spraakzamer dan gewoonlijk. Dit zal een geweldige tijd zijn om te socialiseren en te leren. Je natuurlijke nieuwsgierigheid naar dingen zal je voortdurend op onderzoek zetten. Als uw interesse uitgaat naar mannen, zult u het onderwerp verkennen, maar doordringen tot een emotionele diepte zou wel eens problematisch kunnen zijn. Uw kwetsbaarheden zullen dichter aan de oppervlakte komen dan ooit tevoren. Ben je nieuwsgierig genoeg om uit te zoeken waarom?

Vissen februari 19 - 20 maart

Jezelf beperken tot wat anderen je willen geven zou een manier kunnen zijn om uit te vinden wie van je houdt. Terwijl Saturnus in Weegschaal staat zul je zoveel manieren vinden om ervoor te zorgen dat er van je gehouden wordt. De behoefte aan zekerheid is bij u nooit te sterk geweest, maar de komende jaren zult u in dit opzicht zien overcompenseren. Een liefdesinteresse wordt aantrekkelijker naarmate hij meer zekerheid krijgt over wat jullie twee samen werkelijk betekenen.

Voorspellingen Saturnus