Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Lichaamsheersing in astrologie

Als planeten door de dierenriem bewegen, gaan ze van teken tot teken. Elk teken van de dierenriem heeft invloed op vele dingen. Het menselijk lichaam is er in vele vormen en maten en als de planeten zich in verschillende patronen in de tekens bewegen, beïnvloeden zij de vorm en grootte van een pasgeboren lichaam. Elk dierenriemteken regeert over een ander deel van de menselijke anatomie. Planeten die met de tekens interageren kunnen belang toevoegen aan het deel van iemands lichaam dat door dat teken wordt geregeerd.

Hoewel je specifieke dierenriemteken toezicht houdt op een belangrijk deel van je lichaam, is kijken naar de dierenriem als geheel hetzelfde als kijken naar je fysieke wezen als één compleet, geïntegreerd functionerend organisme. Door te zien hoe de macrokosmos van de hemelen invloed heeft op één organisch geheel, bedachten de Ouden de filosofie dat het lichaam een heilige ruimte is die de eeuwigheid van de kosmos weerspiegelt, gemanifesteerd in het heden.

Ram (21 maart - 19 april)

Rules the Head

Mensen die geboren zijn met harmonie tussen planeten in Aries zijn naar verluidt in staat om verwondingen aan het hoofd te voorkomen. Als je voortdurend je hoofd stoot, of iemand kent die dat doet, zou spanning in dit teken in je astrologische horoscoop weerspiegeld zijn. Als Mars, de planeet die de Ram regeert, een gespannen wisselwerking met andere planeten ondergaat, kan migraine Stier (20 april - 20 mei)

Regelt de keel

Hoewel de Stier zelf hoorns hoog boven zijn hoofd heeft, regeert het teken van de Stier de menselijke keel - en net zoals de Stier zijn hoorns gebruikt, gebruiken mensen hun stem om partners aan te trekken en roofdieren af te weren met woorden die stroperig zoet en hardvochtig kritisch zijn. Veel mensen die hun brood verdienen met zingen of spreken in het openbaar hebben in hun astrologiehoroscoop een planetaire harmonie met Stier. Stress door schreeuwen kan zich bij een Stier uiten als keelpijn. Als er spanning aan de hemel is tussen sommige planeten en Venus, de heersende planeet van de Stier, kan het zijn dat iemand van welk sterrenbeeld dan ook zijn stem verliest of ongepaste opmerkingen maakt.

Tweelingen (21 mei - 21 juni)

Regelt de armen

Lange en korte armen kunnen worden verklaard door iemands astrologische horoscoop op te zoeken en te kijken naar het aantal planeten dat in wisselwerking stond met Gemini op de dag dat deze persoon werd geboren. Als Mercurius, de heersende planeet van Tweelingen, in harmonie is met de dierenriem, is het voor obers en serveersters veel gemakkelijker om veel borden op hun armen te laten balanceren dan wanneer er spanning is op deze kleine, gevoelige planeet.

kreeft (22 juni - 22 juli)

Regelt de Handen

Het teken van de De krab met zijn prominente klauwen regeert over de menselijke handen. Mensen met Kreeft prominent in hun horoscoop hebben meer kans om wakker te worden met de handen tot een vuist gebald. Grote typisten hebben positieve planetaire activiteit in dit teken in hun astrologie grafieken. De Maan regeert over de Kreeft en mensen die onder harmonieuze maanactiviteit zijn geboren, zullen het gemakkelijker vinden om met hun handen te werken op een deskundig niveau van vakmanschap.

Leeuw (23 juli - 22 augustus)

Regelt het Hart

Oeroude culturen dachten dat het hart veel belangrijker was dan de hersenen. Had ons hectische hedendaagse leven maar hetzelfde zielsperspectief. In de oudheid was het hart het punt van het lichaam waar de geest centraal stond. Astrologen merken nog steeds op dat een astrologische horoscoop van een persoon die met een harmonieuze Leeuw-energie is geboren, aangeeft dat deze persoon een geboren leider is en "recht uit het hart" aan mensen geeft. Spanning met de Zon, de zodiakale heerser van dit teken, manifesteert zich als egocentrisme, omdat de emotionele kern van de persoonlijkheid voortkomt uit de plaats van consistente elektrische impulsen van het lichaam.

Maagd (23 augustus - 22 september)

Regelt de Maag

Wanneer je "het in je buik voelt", komt je intuïtie tot een conclusie die is bereikt door het analyseren van grote hoeveelheden gegevens. Dit is de kracht van informatie-georiënteerde Maagd, en het heerserschap over de maagstreek van het lichaam is geen toeval - de Ouden zagen de potentie van het volgen van een ingeving tot succes. De emotionele reacties van de maagstreek zijn te wijten aan de grote hoeveelheid bloedvaten en zenuwuiteinden daar - rivaliserend alleen de hersenen voor omvang en complexiteit van hun onderling afhankelijke netwerken. Positieve Maagd-energie in iemands astrologische horoscoop zorgt voor een geweldige tijd om je buikgevoel te volgen.

Weegschaal (23 september - 22 oktober)

Regelt de Nieren

Het teken van de weegschaal regeert partnerschappen, en in het lichaam wordt je nierenpaar geregeerd door Weegschaal. Dit is een dualistisch teken dat zich bezighoudt met het in evenwicht brengen van de uitersten van de "ander", en net zoals we onaangename mensen uit onze partnerfilosofie filteren, filteren onze nieren onze hydratatie. Dat wat ons leven geeft en ons onderhoudt moet door dit paar. Net zoals wanneer je een zielsverwant ontmoet, is er plotseling geen ervaring meer die individueel is; alles wordt ervaren als een partnerschap. Venus regeert Weegschaal en uw onderrug kan het meest fit aanvoelen wanneer deze planeet in harmonie is met de rest van de kosmos.

Schorpioen (23 oktober - 21 november)

Reguleert het bekken

Uw geslachtsdrift wordt beheerst door Schorpioen. Dit teken heeft zijn energieke Mars heerser altijd gedreven om gebieden van partnering en plezier te veroveren. Wanneer Mars bijzonder actief is in je astrologiehoroscoop, kijk dan uit naar je verlangen om je bekkengebied te activeren om controle te krijgen over je zintuigen. Dit is ook het geval wanneer het teken Schorpioen een combinatie van harmonie en spanning ontvangt.

Boogschutter (22 november - 21 december)

Regelt de Dijen

Je pessimisme zet je opzij wanneer het tijd is om naar een geliefde, een kans of een deadline toe te rennen. Je dijen zijn er om je voort te stuwen naar succes en de astrologische heerser van avontuur en optimisme, Boogschutter, is de heerser van dit deel van je lichaam. Jupiter is de planeet die over dit teken heerst. Jupiter doet er twaalf jaar over om door de dierenriem te bewegen, met een hoogtepunt in jouw horoscoop in minicycli van zes jaar. Je avonturen zullen de neiging hebben Jupiter te volgen in je astrologiehoroscoop en de spieren in je dijen zullen je helpen elke reis te maken.

Kapril (22 december - 19 januari)

Reguleert de Benen

Het dierenriemteken van de Geit is het teken dat langzaam, sport voor sport, op de ladder van succes klimt. Elke prestatie die je levert is weer een garantie dat succes in je vizier is. Op je benen staat de status die je hebt bereikt. Ernstige Saturnus regeert Steenbok; wanneer de geringde planeet betrokken is bij een "Saturnus terugkeer" - wanneer hij dezelfde plaats inneemt als op de dag van je geboorte (op je 28ste en je 57ste en je 83ste), zal je vrije wil om die benen te bewegen naar posities van macht en verwezenlijking nog nooit zo sterk zijn.

Waterman (20 januari - 18 februari)

Regelt de enkels

Waterman is het dierenriemteken dat regeert over uw aantrekkingskracht voor het publiek en grote menigten, uw waardering voor het werken met een groep en het deel uitmaken van iets dat veel groter is dan uzelf. Om met iedereen te kunnen staan, moet het punt tussen je voeten en de rest van je lichaam sterk zijn; en het wordt beheerst door het dierenriemteken van de massa. De oude heerser van de Waterman is de planeet Saturnus, wiens strenge en serieuze pad ons vertraagt met pijnlijke enkels als de planeten niet op een prettige lijn staan.

Vissen (19 februari - 20 maart)

Regelt de voeten

Het laatste teken van de dierenriem regeert over een belangrijk paar fysieke attributen. Artsen in de oudheid dachten dat alle gezondheid was gebaseerd op het comfortabel houden van de voeten. Men geloofde dat de uiteinden van de zenuwen die door de belangrijkste delen van het lichaam liepen, zich hier op specifieke punten bevonden. Een klein deel van het lichaam zo'n grote rol toebedelen past in de oude heerser van Vissen, Jupiter. De planeet van de expansie krijgt disharmonische energie van andere planeten rond de tijd dat ontdekt wordt dat je nieuwe paar schoenen een maatje te klein is. Maar met de meest aangename harmonie met de grote planeet of met de zodiakale heerser van je voeten, kun je een marathon lopen zonder blaar.

Andere inleidende artikelen over astrologie