Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Astrologische liefdescompatibiliteit begrijpen: tips voor afspraakjes met de vuurtekens

Als mensen erachter komen dat ik een astroloog ben, zeggen ze meestal, "Wow, dat is cool!" Pauze. Dan: "Kun je me vertellen welk type het beste bij mijn sterrenbeeld past?"

Deze vraag zat me altijd dwars omdat een persoon zoveel meer inhoudt dan zijn zonneteken, maar toen realiseerde ik me: dit is een geweldige manier om op een praktische manier met astrologie in contact te komen, en er zijn echt een aantal universele waarheden die je op de zonnetekens kunt toepassen. speciaal bij het daten.

Omdat we in de tijd van de Ram komen, was het logisch om over de vuurtekens in de liefde te schrijven. Hier zijn wat tips voor het plannen van een perfecte date, het inspireren vanamour, en het betrokken houden van je vurige partner voor de lange termijn.

Ram: Roodgloeiend en klaar om te gaan

Het belangrijkste dat je over een Ram met de zon moet weten, is dat ze gefocust zijn, maar ook impulsief, actiegericht en een no-bullshit-mens. Dus als je een Ram mee uit vraagt, doe het dan gewoon! Ze houden van fysieke activiteit, dus het plannen van een wandeltocht, een duik, of een rotsklim trip zijn allemaal winnende keuzes. Als je die zeldzame Ram tegenkomt die niet sportief is, dan zal hij op een andere manier van avontuur houden. Een van mijn Ram vriendinnen hield niet van avonturen in de buitenlucht, maar ze hield van lesgeven en leren. Voor haar werkte een meer intellectuele benadering, zoals een lezing of een documentaire - iets dat haar zou blootstellen aan nieuwe ideeën. Ram houdt van nieuwe dingen en verkenning.

De verkenningsdrang stopt meestal in de slaapkamer - logisch - en een meer "laten we het doen"-stijl is de norm. Ze waarderen een directe benadering van seks - flirten is een beetje verloren voor hen. Rammen zijn energieke minnaars en hebben graag veel seks. Je zult ze misschien een beetje voorspel moeten leren, en ze zullen waarschijnlijk niet gaan voor knuffelen achteraf. Rammen zullen niet reageren op pruilen, dus accepteer ofwel hun stijl of wees eerlijk over je behoeften. De meesten zullen proberen je tegemoet te komen, maar verwacht niet te veel.

Over op de lange termijn heeft een Ram Zon vrijheid nodig om te zijn wie hij/zij is. Je hebt je eigen leven nodig, maar om het met dit teken ver te schoppen, moet je ook een aantal passies delen die je samen kunt nastreven. Het zal een opwindende, zich steeds uitbreidende rit worden!

Leeuw: Genoeg over mij, laten we het hebben over...mij

Nah, ik maak een grapje. Een beetje. leeuw's krijgen een slechte naam voor hun zelfabsorptie, en het is waar dat ze een redelijke mate van eigenbelang hebben (net als Rammen, in zekere zin). Het punt is, leeuw's zijn hier om te leren over eigenliefde, en een groot deel van die reis is te leren dat ze geen liefde van buitenaf kunnen vinden. Maar het kan een tijdje duren voor ze er eindelijk achter zijn dat hun beste fan zichzelf is.

Dus, waar jouw Leeuw zich op die reis bevindt, zal een verschil maken voor de manier waarop hij brult. Doorgaans houden Leeuwen echter van feesten, naar shows gaan - muziek, theater, wat dan ook - en een grote arena hebben om hun aanzienlijke licht te laten schijnen. Een geweldige eerste date is op weg naar een spannend evenement, en ze zullen het leuk vinden om inbreng te hebben op het plan. In tegenstelling tot Ram, willen zij benaderd worden met flirten, vleierij, en erkenning. Zorg ervoor dat je ze een authentiek compliment geeft, en laat ze niet achter aan de bar terwijl jij met je vrienden praat. Kitty houden daar niet van!

Seksueel gezien zijn leeuw's speels, houden ze zeker van een beetje theater in de slaapkamer en hebben ze veel behoefte aan strelen en aaien. Ze willen weten of je het lekker vond en hebben behoefte aan knuffels. De hoeveelheid adoratie en aandacht die je ervoor terugkrijgt zal je nog dagenlang verwarmen.

Leeuw's zullen waarschijnlijk een partnerschap willen dat hen blijft weerspiegelen, zelfs als ze groeien naar meer zelfliefde. Net als Ram, hebben ze ruimte nodig om hun ding te doen, maar ze willen dat je ondersteunend en betrokken bent. Ze willen waarschijnlijk kinderen, dus als dat niet op je menu, wees daar dan eerlijk over. leeuw's zijn werkelijk prachtig in de juiste relatie: vrijgevig, gul en vriendelijk.

Zagittarius: De hele wereld ligt aan hun voeten

Heb je je paspoort? Wat kaarsen om te branden tijdens de filosofiesessie die de hele nacht duurt? Wat dacht je van je gebloemde rok en je VW-bus? Boogschutter is de reizende bohémien van de dierenriem, en om dit nieuwsgierige teken vast te pinnen - nou, vergeet de spelden en ga gewoon mee op de rit. Dit teken heeft een grote wereld nodig om te verkennen en houdt van niets meer dan een gelijkgestemde reisgenoot. Een geweldige eerste date kan van alles zijn - een film over het beklimmen van de Everest, een Grateful Dead tribute show, een reis naar de Egyptische reizende tentoonstelling in het museum. Het hoeft alleen maar aan te sluiten bij iets waar ze op dat moment nieuwsgierig naar zijn.

Seksueel gezien is Sag een van de tekens meer geschikt voor polyamorie, en ze hebben zeker een easy-come-easy-go houding ten opzichte van minnaars. Dat betekent niet dat ze niet trouw kunnen zijn, maar om een Boogschutter seksueel geïnteresseerd te houden, moet je wel in staat zijn om grote hoeveelheden vrijheid te tolereren. Dit teken houdt van seks - misschien zijn ze zelfs geïnteresseerd in Tantra of andere fascinerende seksspelletjes - maar ze zijn niet inherent seksueel gefascineerd (zoals de Schorpioen). Het hangt er gewoon van af wat hen op dat moment opwindt. Waarschijnlijk zullen ze na afloop met je in bed liggen voor een diepgaand gesprek voordat ze op weg gaan naar het volgende avontuur.

Het zit zo, een Boog blijft niet hangen in een saaie relatie. Ze hebben vrijheid nodig, een verre horizon en ruimte voor hun eindeloze nieuwsgierigheid. De meeste Boogschutterzonnen die ik ken, reizen veel en zijn superleuke, relaxte, intelligente mensen. Net als hun tegenpool, de Tweelingen, kan er een beetje een vlokfactor zijn. Je moet je eigen leven hebben, dat graag delen, en een avontuurlijke geest hebben om de afstand te overbruggen met een Boogschutter. Het zal

De vuurtekens rocken op hun eigen bijzondere manier. Zij zijn de zoekers en actievelingen van de dierenriem en kunnen eerlijk gezegd de leukste - zij het ergerlijke - partners zijn. Natuurlijk kan elke relatie profiteren door dieper te graven in Venus, Mars, en de Maan-en door te kijken naar composiet grafieken. Astrologie is een diepe en brede rivier, mijn vriend. Maar als je maar een beetje weet wat jouw vuurteken inspireert in de liefde, kom je al een heel eind.

Ben je nieuwsgierig naar astrologische compatibiliteit met een nieuwe geliefde of vaste partner? Adviseurs van Keen kunnen je helpen: bel vandaag nog!