Informatie nodig of uw partner of relatie?

Astrologie gebruiken om te bepalen of je veilig kunt zijn in een polyamoreuze relatie

"Ik moet weten hoe het zit met mijn relatie-karma of wat ik moet doen," zei Katrin. "Ik heb een paar relaties gehad, sommige monogaam, maar sinds kort ben ik verwikkeld in een poly-situatie. Ik denk dat het misschien beter voor me is, maar ik voel me nog steeds een beetje onzeker. Kunt u me helpen?"

Polyamorie-relaties bestaan in vele vormen, en de terminologie kan verwarrend zijn. Sommige mensen die ervaring hebben met meerdere partners beweren dat "polyamorie" een term is voor rondspelen zonder een hoog niveau van emotioneel bewustzijn, terwijl ze wat genoemd wordt "toegewijde non-monogamie" beoefenen. Anderen zullen zeggen dat polyamorie alles omvat van het spelen van het veld tot het hebben van een open huwelijk. Ongeacht de semantiek is het hebben van meerdere partners iets dat veel van mijn cliënten - vooral jongeren - aan het onderzoeken zijn. Het is onbekend terrein, en niet iedereen is er geschikt voor, maar aspecten van je astrologische horoscoop kunnen je helpen om te zien of een poly-relatie voor jou veilig en zonder jaloezie kan zijn.

De Maan: Kun je veilig zijn?

De maan in onze horoscoop bestuurt onze diepste emotionele behoeften en gevoel van veiligheid. Omdat emoties een groot deel uitmaken van alle relaties, is dat de eerste factor om naar te kijken als je polyamorie overweegt. Katrin's maan staat in Boogschutter, een teken dat beide kanten op kan gaan met meerdere partners. Aan de ene kant heeft Katrin vrijheid en gemeenschap nodig om zich emotioneel veilig te voelen, maar ze is emotioneel avontuurlijker dan sommigen en ook minder gehecht. Op basis van haar maan zou ze baat hebben bij een poly-situatie als er ook sprake zou zijn van filosofische of spirituele groei - voor alle partners.

Ik heb een andere cliënt met haar maan in Schorpioen, en zij heeft genoten van een aantal trio's, maar alleen als zij het voor het zeggen heeft. Schorpioen is in sommige opzichten seksueel het avontuurlijkst, maar de kans op jaloezie en machts- en controleproblemen is te groot om dit een goede keuze voor de lange termijn te laten zijn. Deze cliënt voelt zich op zijn gemak met allerlei vormen van seksuele expressie, maar kan ze niet allemaal van dag tot dag beleven.

De maan in Leeuw, Steenbok, Stier, Ram, Kreeft, Weegschaal, Vissen... al deze tekens zullen zich uitgespeeld, ongezien, jaloers, geschandaliseerd, gekwetst of gewoonweg uitgeput voelen door de emotionele complexiteit die gepaard gaat met de meeste polyamoreuze relaties. Er zijn maar heel weinig Manen die geschikt zijn voor poly situaties in onze cultuur, omdat de meesten van ons geen positief model of referentiekader hebben voor hoe ermee om te gaan met hen. De manen van Tweelingen en Watermannen zullen echter emotioneel het meest veilig zijn bij polyamorie. Maagd kan goed zijn als het een goed georganiseerde en spiritueel gebaseerde situatie is, hoewel de individu(en) een vrij hoog niveau van bewustzijn moet(en) cultiveren om dit echt te laten werken.

Als je de plaatsing van de maan in je horoscoop bekijkt, in combinatie met Venus en Mars, krijg je meer aanwijzingen over hoe een polyamoreuze relatie je kan beïnvloeden.

Venus: Can You Feel Seen & Validated?

De plaatsing van Venus in onze horoscoop laat zien hoe we vrouwelijkheid uitdrukken en hoe we ons gevalideerd voelen. Katrin heeft ook Venus in Boogschutter. Ook hier zullen vrijheid en horizonverbredende ervaringen haar een sterk vrouwelijk gevoel geven. Haar openheid voor polyamorie in de eerste plaats is een gevolg van haar Venus en maan in Boogschutter. In haar geest kan het een plek zijn om te groeien en uit te breiden, zelfs als ze het niet kiest als een levensstijl voor de lange termijn.

Venus in Tweelingen, Waterman, en, in sommige specifieke contexten, Maagd, kunnen allemaal ondersteunend zijn om zich gelukkig te voelen in een polyamoreuze relatie. Venus in Stier, Schorpioen en Vissen kan nieuwsgierig zijn, maar nogmaals, tenzij er sprake is van een buitengewone vertrouwen, zullen deze tekens meer jaloezie, slachtofferschap of onzekerheid voelen bij meerdere partners - vooral als ze geen primaire relatie met grenzen en regels hebben.

Venus in Steenbok, Weegschaal, Ram, Leeuw en Kreeft zal zich niet gevalideerd voelen of in staat zijn om te functioneren met meer dan één partner, hoewel Ram af en toe kan genieten van een ongedwongen, niet-geëngageerde ontmoeting.

Mars: Kun je je seksueel vervuld voelen?

Mars toont onze seksuele behoeften, wat mensen er vaak toe aanzet om polyamorie te verkennen. Katrin's Mars stond in Vissen. Seksueel gezien wil Vissen samensmelten met partners, alles ervaren, geen grenzen voelen, en, indien mogelijk, een Goddelijke ervaring hebben tijdens het proces. Dit is een compatibele plaatsing voor poly situaties, maar de schaduw van Vissen is om slachtoffer te worden, mede-afhankelijk, of verloren in de ander. In Katrin's geval maakten haar Venus en maan dit gevaar minder groot, maar ik adviseerde haar dat het nog steeds iets was om voor uit te kijken.

Mars in Tweelingen, Waterman, Boogschutter, en Schorpioen zouden allemaal seksueel tevreden kunnen zijn met polyamorie. Stieren en Rammen zullen het te veel moeite vinden, terwijl Leeuw te veel in schaduwdrama's vervalt als ze niet de touwtjes in handen hebben-I heb een cliënt die een dominatrix is en Mars in Leeuw heeft. Mars in Steenbok of Maagd kan het allemaal te rommelig vinden, en Kreeft zal alle situaties verzorgend en liefdevol willen laten zijn - dus niet het nonchalante spel-in-het-veld soort situatie. Mars in Weegschaal is er misschien intellectueel wel in geïnteresseerd, maar vindt de feitelijke expressie te veel balanceren.

Katrin's persoonlijke combinatie van planeten suggereerde dat ze groei, veiligheid en vrijheid zou kunnen ervaren in een polyamoreuze situatie als ze verstandig koos, in combinatie met mensen met wie ze een diepe spirituele sympathie had. Haar Zon stond ook in Waterman, dus de ervaring van iets onconventioneels was ook aantrekkelijk op een essentieel niveau. Katrin nam deze informatie ter harte en maakte een aantal verschuivingen in de relatie zodat ze meer in overeenstemming waren met haar waarden. Nu voelt ze zich comfortabel, voldaan en tevreden met haar situatie.

Niet iedereen is geschikt voor polyamorie, vooral omdat het niet onze culturele norm is en veel maatschappelijke bagage met zich meebrengt die onze persoonlijkheid overlapt. We kunnen het fascinerend vinden, maar een goede blik op je astrologische kaart kan je helpen om te zien of het je ook echt gelukkig zou maken. De keuze is uiteindelijk altijd aan jou, maar een spiritueel adviseur kan je helpen bij het maken van de relatiekeuzes die je zullen dienen het beste.

Alle relatievragen kunnen worden uitgepakt met de hulp van een adviseur van Keen. Bel vandaag nog en ontgrendel de sleutels tot uw beste relatie dynamisch.