Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe gebruik je de maan tekens om te slagen in de liefde

"Ik begrijp het niet," riep Shawnee uit. "Afspraakjes zijn zo'n mysterie. Soms gaat het geweldig en andere keren gaat het helemaal mis. Zelfs met dezelfde persoon!"

"Heb je er wel eens op gelet in welk teken de maan stond?" vroeg ik. "Dat kan een verschil maken. Er is bijvoorbeeld een groot verschil tussen de energie van Steenbok en die van Schorpioen."

"Vertel me meer! Ik heb alle hulp nodig die ik kan krijgen," zei Shawnee.

De maan is een hemellichaam dat voor van alles wordt gebruikt, van het planten van gewassen tot het knippen van haar. Het is ook een geweldig hulpmiddel voor het plannen van je datingskalender. We hebben allemaal de maan in een bepaald teken in onze geboortehoroscopen, en die plaatsing heeft invloed op hoe we omgaan met relaties. Maar de maan is altijd in beweging aan de hemel in real time, en het teken waar het doorheen gaat bepaalt de emotionele toon voor de ruwweg twee dagen die het doorbrengt in elk teken. Door aandacht te besteden aan de reis van de maan door de dierenriem, kunnen we activiteiten plannen voor het best mogelijke succes in onze relaties.

Beste maantekens voor passie

Er zijn bepaalde tekens die zich lenen voor passie, en andere die dat absoluut niet doen. Als je hoopt een relatie op te warmen of een romantisch uitje te plannen, kunnen de volgende maantekens je helpen.

Schorpioen:De maan die door dit teken loopt, staat bekend om haar pittige seksuele opwinding en zet een emotionele toon voor passie en intimiteit. Probeer echter geen punten te winnen door je geliefde jaloers te maken, want dat zal waarschijnlijk averechts werken. Wees recht door zee, haal je kleine zwarte jurk tevoorschijn, en open een fles wijn.

Stier: Dit is een geweldig teken voor een liefdesfeest in de buitenlucht of een feestmaal voor fijnproevers bij kaarslicht, gevolgd door een retraite in de slaapkamer. Zorg ervoor dat je je beste lakens, lekkere kussens en overheerlijke chocolade hebt voor erna.

Deze tekens zijn astrologisch tegenpolen, maar kunnen allebei seksueel creatief en scherp zijn. Ze zijn mijn favorieten voor het plannen van amour.

Beste maantekens voor verbintenissen

Als je een stapje verder wilt gaan en verkering wilt of zelfs de vraag wilt stellen, brengen sommige tekens van nature de emotionele energie naar een serieuze, relatiegerichte plek.

Kapril: Geloof de slechte Cappy-raps niet; dit is een geweldig teken om een weloverwogen verbintenis aan te gaan. De energie is serieus en verantwoordelijk, maar heeft ook een vleugje humor en aardse sensualiteit.

Weegschaal: Als je het gevoel hebt dat het tijd is om een gesprek te beginnen over een grotere verbintenis, dan zal deze maan je daarbij helpen. De luchtige, eerlijk denkende Weegschaal brengt een op anderen gerichte helderheid - hoewel de Weegschaal-energie, als er te veel onzekerheid is, besluiteloosheid kan veroorzaken.

kreeft: Dit astrologische tegenovergestelde teken van Steenbok is emotioneel en verzorgend en kan een uitstekend teken zijn om een baby onder te krijgen of om over een gezin te beginnen. De energie is verzorgend en warm, zolang iedereen zich maar veilig voelt. De energie is echter zeer vruchtbaar, dus plan dienovereenkomstig!

Deze drie tekens zijn gericht op verbintenis en creëren de perfecte energie om verder te gaan met een persoon die je al vertrouwt. Maar als je op een eerste date gaat onder deze maantekens, zou je de

Beste maantekens om te communiceren

Als je iets kwijt wilt of je wilt je concentreren op een praatje om je beter te leren kennen, dan zijn deze drie tekens mijn favorieten.

Tweelingen:Dit teken is perfect voor luchtige babbels of om wat informatie over je nieuwe vlam te krijgen. De energie is gemakkelijk en oppervlakkiger. Probeer hier niet de meest serieuze gesprekken te voeren, want Tweelingen kunnen ongericht en wispelturig zijn, maar het is geweldig voor leuke, kennismakingsafspraakjes.

Waterman:Deze maan staat bekend om zijn objectiviteit en luistervaardigheid en de energie van deze maan is meer favoriet voor moeilijke discussies-tenzij je te maken hebt met echte heilige koeien, in welk geval de eveneens befaamde Aquarius "ik heb gelijk"-energie in werking kan treden. Als de koeien loeien, wacht dan op een Weegschaalmaan.

Zagtman:Dit is een geweldig teken voor een nachtelijke sessie om de ziel te delen. De energie kan diep gaan en toch luchtig blijven, dus er is genoeg kracht voor zowel serieuze als leuke onderwerpen.

Beste maantekens voor plezier

Natuurlijk lenen sommige tekens zich gewoon voor plezier, extravagantie of ontdekkingen.

Leeuw: Onder deze maan vind je geweldige energie voor over-the-top afspraakjes zoals gemaskerde bals of nieuwjaarsextravaganza's. Zorg er wel voor dat je beiden bewondering en adoratie ontvangt, anders krijg je misschien een Leeuw drama-festijn.

Tweelingen: De gemakkelijke aard van de tweeling zorgt voor gelach en mogelijk kattenkwaad. Dit teken creëert ook een leuke energie voor dubbele afspraakjes of groepservaringen.

Zagtman: Als je naar een afgelegen klif wilt wandelen, eraf wilt springen en naar een picknickplek wilt zwemmen, dan is dit de perfecte energie om dat te doen! Ook een weekendje weg naar het buitenland of gewoon het nieuwe Ethiopische restaurant verkennen zijn goede activiteiten voor dit sterrenbeeld.

Zoals met alle astrologische adviezen, weet dat je intenties en persoonlijke energie veel meer invloed hebben op je dates dan de maan doet. Maar de energie van de maan is voelbaar, zowel in de astrologische plaatsing als in de fase. Veel plezier met het bijhouden van de energie van de maan en kijk of je bepaalde trends opmerkt. Wees niet rigide over iets. En als je nieuwsgierig bent naar hoe de maan invloed op u en uw liefdesleven op een dieper niveau, raadpleeg dan een adviseur over uw maan teken of verken de locatie van andere planeten-zoals Mars, Venus, en Mercurius-in uw horoscoop of in transit.

Nieuwsgierig naar hoe je je energie kunt instellen voor de beste afspraakjes? Op zoek naar inzicht in je romantische leven? De adviseurs van Keen kunnen je helpen. Ontdek het meer!