Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Astrologische liefdescompatibiliteit begrijpen: tips voor afspraakjes met de aarde tekens

Het is het astrologische Nieuwjaar met de intrede van de Zon in Ram eind maart, en dus de perfecte tijd om na te denken over het uitbreiden van ons sociale leven. We willen natuurlijk meer uitgaan en onze dating activiteit opvoeren. Omdat de lente wordt gesymboliseerd door vruchtbare aarde en ontkiemende zaden, kijken we eens naar de aardetekens Steenbok, Stier en Maagd in de liefde.

Aarde mensen krijgen vaak een slecht imago als het op liefde aankomt - vooral als het om de sexy kant gaat. Maar de aardetekens zijn heerlijk, nou ja... aardetekens. Passie en humor vermengen zich met loyaliteit en hard werken, en creëren zo prachtige lagen in relaties. En als je de astrologische eigenaardigheden van je partner kent - of je gewoon meer bewust bent van je eigenaardigheden - zal elke relatie soepeler verlopen.

Kapril: Going the Distance

Cappy is niet geweldig in casual dating. Hoewel niet zo "alleen maar werk en geen plezier" is als de pop-astrologie je wil doen geloven, zijn ze behoorlijk gefocust op de belangrijke aspecten van hun leven - inclusief hun hobby's, werk en familie. Dit laat niet veel tijd over om zomaar wat rond te lopen. Maar als ze klaar zijn voor een partner, gaan ze ervoor met hun klassieke klim-die-berg stijl.

Een geweldige date voor Steenbok is het kijken naar een grappige nieuwe film of het ondernemen van een expeditie die kracht en doorzettingsvermogen vereist. Ze hebben tijd voor je gemaakt, dus verspil die niet aan een wandeling van drie kilometer als er een veertien meter te beklimmen is. Je moet een beroep doen op hun subtiele, wrange humor of hun fysieke kant. Steenbokken zijn ook berucht om hun klasse. Dus, diner: elegant. Uw outfit: onberispelijk met een vleugje hip. Voorspel: subtiel maar intens.

In de slaapkamer, Steenbok heeft al menig nietsvermoedende ziel een leuke verrassing bezorgd. Zoals alle aardetekens zijn ze, als ze zich eenmaal op hun gemak voelen en je vertrouwen, intense, hartstochtelijke minnaars die 90% waarschijnlijk trouw aan je zullen zijn. Cha-chinggg! Het is waar dat ze misschien niet erg avontuurlijk zijn, maar het zijn meestal geduldige en bekwame minnaars.

Lange termijn is het probleem van de Steenbok; zij zijn toegewijd en houden de hoofdprijs in de gaten. En ze zullen altijd volledig trouw blijven aan de elementen van hun leven voordat ze jou ontmoetten - d.w.z. vriendschappen, werk, of hobby's. Verwacht niet dat je de hele tijd het middelpunt van hun universum bent, maar van alle tekens om the One te vinden en te houden, is Cappy isde ware.

Stier: Chocolade Aardbeien en Erotische Massage

Wat? Erotisch? Stier? Ik weet het, het is een weinig bekend feit dat dit stugge sterrenbeeld de meest weelderige minnaar in de dierenriem kan zijn. Het punt is dat ze, net als Steenbok, hun minnaar volledig moeten vertrouwen om seksueel echt tot bloei te komen. Maar met aanmoediging en zachte aansporingen (zelfs niet proberen te zeuren bij een Stier - de tijd zal stoppen voordat ze toegeven), kunnen ze zich openstellen voor hun diep gevoelige, sensuele aard.

En wat daten betreft-wel....Taurus houdt van lekker eten, een mooie omgeving, goede muziek en een zacht briesje. Als je een Stier het hof maakt, maak het dan gezellig. Kleed je in fluweel. Serveer chocolademousse. Draag kruidige parfum. Ga naar een openlucht concert met een sappige picknick. Neem kussens mee. Er kan van alles gebeuren.

Stier kan super koppig zijn en heeft een delicate, overhalende hand, met genoeg tijd om een beslissing te nemen. Maar ze blinken ook uit in langetermijnrelaties. Dit geldt vooral als jullie een visie delen om samen een solide leven op te bouwen, zoals een gezin, een bedrijf of een imperium.

Maagd: de gepassioneerde priester/priester

Maagd doet het hele priestergebeuren met echt sexy flair. Hoewel ze niet promiscue zijn, zijn ze verre van celibatair en hebben ze heerlijke, diepe passies. Maar eerst, de tempel binnengaan!

Maagd is toegewijd aan hun "heilige werk" - anders worden ze de bittere, kritische harpijen die de pop-astrologie beschrijft. Heilig werk is alles wat hun ziel beroert. Of het nu boekhouden, het redden van zeehondjes, of het leiden van grote humanitaire hulpverlening is, Maagden moeten de tijd en ruimte hebben om zich aan hun projecten te wijden. Hun werk zal een groot deel van je leven uitmaken, dus het is het beste als je er op zijn minst een beetje enthousiast over kunt worden. Net als Cap houden Maagden van een stijlvolle date; iets wat met hun interesses te maken heeft, een gezonde maaltijd op een plek die schoon en cool is, of een uitstapje naar een kuuroord staan allemaal op het Virgo great date menu.

De Maagd is een toegewijde partner die geen cheques zal weigeren, de stomerij niet zal vergeten of zal toestaan dat je je lichaam ruïneert met bewerkt voedsel. Ze zullen je bijstaan en ook je heilige werk steunen-zelfs al is het maar je stripboekenverzameling. Steun hen op dezelfde manier, en jullie zullen een relatie hebben die een leven lang meegaat.

Aardetekens zijn de ankers en stabilisatoren van de dierenriem. Ze zijn ook degenen die hun visie naar de eindstreep brengen. Natuurlijk hebben ze wat hulp nodig om niet vast te lopen in hun manier van doen, en zijn ze misschien niet de snelste om in bed te springen.

Ben je nieuwsgierig naar de astrologische compatibiliteit met een nieuwe geliefde of vaste partner? Adviseurs van Keen kunnen je helpen - bel vandaag nog! Stocksy gebruiker Studio Firma.