Informatie nodig of uw partner of relatie?

Juno: de sleutel tot het vinden van blijvende liefde uit je astrologische horoscoop

"Ik snap het gewoon niet! Ik denk dat ik eindelijk een relatie krijg die werkt, en hij is dezelfde oude man, alleen in een andere verpakking. Wat is hier aan de hand?" - Julia, een cliënt

Als helderziende die ook met astrologie werkt, word ik voortdurend gevraagd om cliënten te helpen hun relatiepatronen te begrijpen. Je astrologische horoscoop kan je laten zien welke kwaliteiten in een partner het beste bij je passen - verder dan alleen het onderzoeken van Venus en Mars. De asteroïde Juno is een sleutel tot succes in een lange termijn relatie. Begrijpen wat dit hemellichaam echt over jou of de ander zegt, is van vitaal belang om de juiste combinatie te vinden voor een duurzame liefde.

Wie is Juno?

Juno, een Romeinse godin, was de echtgenote (en zuster!) van Jupiter. Ze was de beschermgodin van het huwelijk, de bevalling en de seksualiteit van de vrouw. Zij was de inwijdster van vrouwen in de huwelijksriten. Juno werd vereerd voor haar trouw en schoonheid en was een voorbeeld van de ideale echtgenote. Ze wordt vaak gezien als de Romeinse equivalent van Hera, ook de godin van vrouwenzaken en het huwelijk. De maand juni - waarin veel huwelijken plaatsvinden - is genoemd in verband met de godin Juno.

Juno in de astrologische horoscoop beschrijft uw stijl van relateren, compatibility, en intimiteitsbehoeften, specifiek in de context van een primaire relatie of huwelijk. Haar energie is van toepassing op mannen en vrouwen.

Venus en Mars willen daten - Juno wil daten

Veel astrologische bronnen richten zich op Venus en Mars in de horoscoop om relaties aan te duiden. Venus beschrijft hoe je liefde toont en wat voor soort energie je nodig hebt om je gevalideerd te voelen. Voor mannen kan Venus de vrouwelijke kwaliteiten laten zien die je aantrekkelijk vindt. Mars is de sleutel tot onze seksuele expressie, en toont vaak, voor vrouwen, het type mannelijke kwaliteiten waartoe je je aangetrokken voelt. Beide planeten onthullen, in termen van relaties, tot wie u zich waarschijnlijk aangetrokken voelt, en wat u waarschijnlijk zult aantreffen in uitgaanssituaties. Ze geven de bovengenoemde kwaliteiten aan, ongeacht je seksuele geaardheid.

Maar met wie we uitgaan, is niet altijd onze echtgenoot of partner voor het leven. Dit is waar Juno in het verhaal komt.

Kijk eens naar mijn cliënt, Julia. Zij was zes jaar getrouwd geweest met een man tot wie zij zich hartstochtelijk voelde aangetrokken. Ze hadden krachtige verbindingen tussen haar Mars en zijn Venus. Maar buiten de passie voelde ze zich totaal niet gestimuleerd door haar man. Na hun scheiding ging ze een tijdje uit en had ze nog een relatie van drie jaar met een man die heel anders was qua persoonlijkheid, maar het patroon was hetzelfde - er was passie maar geen echte verbinding. Julia beëindigde de relatie en had nu een relatie met een nieuwe man, maar het patroon begon zich opnieuw af te tekenen. Ze was ten einde raad.

Julia wist uit haar horoscoop dat ze Venus had in en Mars in Ram. Dit is een sterke seksuele plaatsing en leidde ertoe dat ze sterke, mannelijke mannen aantrok met wie de seks altijd geweldig was. Maar haar Juno stond in Kreeft. Dit onthulde dat ze een partner nodig had die emotioneel verzorgend was, geïnteresseerd in huis en familie, en een beetje zachter dan de mannen die ze momenteel aantrok. Ze moest voorbij haar onmiddellijke seksuele aantrekkingskracht tot het supermannelijke type man kijken en openstaan voor een ander soort man. Natuurlijk wilde haar Venus nog steeds een sterke seksuele band, maar toen we het over haar Juno hadden, had ze een heel "aha!"-moment.

"Ik heb mezelf nooit echt laten geloven dat ik een verzorgende partner zou kunnen hebben," bekende ze. "Ik denk dat ik dacht dat dat mijn taak was."

Zij zal haar Juno-eigenschappen ook tot uitdrukking brengen, dus een goede match zal een man zijn die een huis en gezin wil, en in staat is om emotionele verzorging te geven en te ontvangen.

Cathy was een andere cliënt die al 10 jaar een redelijk goed huwelijk had. Maar het werd een beetje saai, en ze wilde weten hoe ze de band met haar man kon verdiepen. Ze had nog nooit naar haar Juno gekeken, die in Boogschutter staat.

"Delen u en uw man spirituele interesses, of hebben u en uw man de wens om te reizen of op ontdekkingsreis te gaan?" vroeg ik haar.

"We hebben al jaren geen echte vakantie meer gehad. We hebben het zo druk gehad met het opbouwen van onze carrières," antwoordde ze.

Ik legde haar uit dat haar Juno avontuur nodig had om in het huwelijk tevreden te zijn! Hetzij door echt te reizen, spiritualiteit, of hoger onderwijs - ze had behoefte aan een "reis" met haar partner om zich verbonden te voelen. Haar man's Juno stond in Schorpioen, dus hij had behoefte aan diepe intimiteit en meer intense emotionele verbinding. We brainstormden over manieren waarop beiden aan hun behoeften konden voldoen, en ze besloten naar de Maagdeneilanden te reizen voor een seksualiteitsworkshop voor koppels. Perfect voor hen beiden!

Combinatie van astrologie met helderziende lezingen

Er zijn vele manieren om de wijsheid die in je astrologische horoscoop aanwezig is te gebruiken. Als je eenmaal de sleutel van Juno hebt over je diepste relatiebehoeften, kun je duidelijker en gerichter op zoek gaan naar een partner - of je verbinden met de partner die je al hebt.

In een reading zal ik vaak een verscheidenheid aan potentiële partners in het energieveld van een cliënt "zien". Als we de Juno informatie in ogenschouw nemen, is het veel gemakkelijker om ons te richten op de persoon die het meest geschikt is, en in te zoomen op hoe we die relatie-energie binnen kunnen laten. Als een cliënt duidelijk is over zijn of haar behoeften, kunnen we in het psychische domein samenwerken om de partner aan te trekken die hij of zij wil.

Hoe meer hulpmiddelen we hebben, hoe krachtiger we kunnen zijn. Juno is een gracieuze godin die wil dat we allemaal succesvol te zijn in onze relatie. Haar wijsheid is altijd voor ons aanwezig - rechtstreeks in onze astrologische kaarten.

Voor een psychische en astrologische lezing om je te helpen navigeren in een liefde - of het nu een langdurige relatie is of een nieuwe - neem contact op met een adviseur op Keen.