Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Week van 6 september liefdesvoorspelling

De Labor Day Holiday is voorbij en het is terug aan het werk, terug naar school en terug naar het leven zoals gewoonlijk. Je terugkeer naar de routine zal je verwachtingen deze week op de proef stellen.

Afgelopen donderdagochtend staat Mercurius, de planeet van de communicatie, tegenover Neptunus, de planeet van de illusie. Dit is een planetaire uitlijning die leidt tot mistige communicatie, gemengde boodschappen, onduidelijke lichaamstaal en allerlei misverstanden. De spanning in liefdesrelaties wordt meer opgevoerd bij paren in het flirtstadium.

Als jij en je liefje ruzie hebben, kan dit eigenlijk een vredig aspect zijn waarbij de fantasie een ritje maakt om misschien weer in de datingwereld terecht te komen. Maar de oppositie van deze twee planeten kan een ramp betekenen voor stellen die elkaars manieren en gewoonten nog aan het leren zijn. Kijk hieronder naar je sterrenbeeld en naar het teken van je romantische interesse.

 • Ram Maart 21 - 19 april

  Een verleidelijke persoon zal je vertellen wat je wilt horen en weet misschien zelfs wel een paar leuke feestjes waar jullie samen naartoe kunnen gaan. Als dit te mooi klinkt om waar te zijn, let dan goed op hoe hij zich gedraagt in de buurt van je beter uitziende vrienden.

 • Stier april 20 - mei 20

  Jouw doel om de zaken in huis op orde te krijgen, zal worden gehinderd door een partner die briljante ideeën verkondigt die niet passen bij de taak die je moet uitvoeren. De echte wereld staat niet op de radar van uw geliefde en dit zorgt voor een vervelende week. Uw Venus heerser harmoniseert met Mars voor een mooie

 • Tweelingen mei 21 - 21 juni

  Jouw Mercurius heerser zorgt deze week voor mist en ontwijking. Probeer duidelijk te zijn in je taal en gedrag als jullie tweeën op gespannen voet lijken te staan. Een partner die van jou signalen krijgt, zal eerder in de war raken van inconsistenties dan van regelrechte leugens. Zondag zorgt voor een hartstochtelijke herbevestiging wanneer Mercurius en Pluto goed op één lijn staan.

 • kreeft juni 22 - 22 juli

  Het is een rustige week om dingen gedaan te krijgen wanneer uw maanheerser begin volgende week naar zijn volle maan toegroeit. Een financieel meningsverschil kan de spanning van de midweek overheersen, maar tenzij u slordig bent geweest met uw rekeningen, zou het opsporen van enkele onbedoelde uitgaven op uw creditcards eenvoudig moeten zijn.

 • Leeuw Juli 23 - 22 Augustus

  Met Mercurius in uw teken, is het noodzakelijk voor u om een second opinion te krijgen voordat u grote stappen in uw relatie zet. Een neutrale analist doorziet de verwarring die deze oppositie met Neptunus creëert.

 • Maagd 23 augustus - 22 september

  Je Mercurius heerser is weer bezig, en als je het met je geliefde tot in het weekend redt, zal het een prachtige tijd worden, want de harmonie tussen Mercurius en de geheimzinnige Pluto zorgt voor opwindende intimiteit tussen jullie twee. Maar dat is als je de spanning van de planetaire oppositie van midweeks overleeft.

 • Weegschaal September 23 - October 22

  Je vooringenomen idee van wat je partner verlangt kan op de proef worden gesteld. Uw Venus heerser overheerst het deel van u dat het grote geheel ziet, maar u zou Je vindt dat de kleine dingen er nu al te lang toe doen. Het goedmaken van verslappingen zou wel eens niet het gewenste precedent kunnen scheppen.

 • Schorpioen Oktober 23 - November 21

  Jouw verlangens buiten een relatie komen op een gespannen punt met de realiteit van waar jullie twee staan. Misschien moest je het uitmaken, maar heb je je partner een tweede kans gegeven. De misverstanden dienen als herinnering aan wat er moet gebeuren.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  Terwijl de chaos om je heen toeneemt, zal je liefde voor de groeiende mogelijkheden ertoe leiden dat je je zorgen moet maken over al je verstoorde vrienden. Misschien besteedt u zo veel tijd aan uw kameraden in spanning dat uw eigen liefdesleven eronder zal lijden. Zorg ervoor dat de aandacht die u aan uw geliefde besteedt meer dan evenredig is met de genegenheid die u ontvangt.

 • Kapendoorn December 22 - 19 januari

  Uw Saturnus heerser is een strenge taakmeester, maar dit is een ontspannen week met weinig spanning voor de geringde planeet. Dit stelt u in staat om het momentum te grijpen in het maken van punten met de partnermogelijkheid van uw keuze. Terwijl de meeste dierenriemtekens zich onrustig voelen, zal jouw stabiele zelfvertrouwen helpen om degene die je wilt binnen te halen.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Neptunus staat in jouw teken en deze oppositie van Mercurius zal zorgen voor een chaotische week van bemoeienis met vele mogelijke liefdesinteresses. Je zult absoluut geen focus hebben. Wees te midden van de chaos voorzichtig dat je niet de verkeerde man aan je bindt, of je te diep bindt aan een ander.

 • Vissen februari 19 - 20 maart

  Met je Neptunus heerser die op het punt staat om volgend jaar je dierenriemteken binnen te gaan, zal de oppositie van Mercurius deze week een herinnering zijn aan een oud patroon in je leven dat je voorgoed hebt doorbroken. Deze echo van het verleden kan verontrustend zijn, maar je kunt ook peilen hoe ver je bent gekomen en jezelf wat erkenning geven voordat je van een heerlijk weekend gaat genieten.

Liefdesadvies voor vrouwen per sterrenbeeld