Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Week van 24 oktober liefdesvoorspelling

OCTOBER 24 - OCTOBER 30: Ontmaskering van Passie Voor Halloween

De komende week heeft een paar hobbels op de snelweg van de liefde, maar als je navigeert naar waar je hoofd en hart elkaar ontmoeten, zou je moeten eindigen met dat heerlijke gevoel van het vinden van iemand in het universum die van je houdt zoals je bent.

Maar eerst, de hobbels. De zon heeft zojuist haar jaarlijkse bezoek aan het dierenriemteken Schorpioen gebracht. Dit is een hartstochtelijk teken en deelt intense emotionele energie uit aan iedereen. De stemming heeft echter de neiging om donkerder te worden als een piekerend, vragend gevoel ieders gedachten kruist: Zou je beter af moeten zijn? Zou je het veel beter kunnen doen dan je nu doet?

De energie van de schorpioen is doordrenkt van het verlangen naar de zekerheid dat je op de goede weg bent. Op woensdag wordt het hoogtepunt van de hectiek van dit teken gevoeld met de Nieuwe Maan in Schorpioen. De Zon en de Maan ontmoeten elkaar in het teken van de Schorpioen en geven het begin van een nieuwe richting aan. Je kunt je zoektocht naar de best mogelijke liefde intensiveren of besluiten je te verbinden aan de liefde die je nu hebt en de beste wereld te maken met wat je al hebt.

De Schorpioenentijd van het jaar heeft ook de neiging te beginnen met het overdenken van niet bewandelde paden, maar deze jaarlijkse rite van zelfmedelijden zal niet lang duren. Ondanks de kracht van Schorpioen energie om het punt waar gedachte en emotie elkaar ontmoeten in te nemen, is er een intense planetaire afstemming die veel goeds belooft voor de rest van de week. Op vrijdag harmoniseert Jupiter, de planeet van overvloed, met Pluto, de planeet van transformatie. Dit is een geweldige combinatie van astrologische energie die zorgt voor een spannende Voeg daarbij de Maan in avontuurlijke Boogschutter op vrijdag en zaterdag en je hebt de ingrediënten van een historische ontmoeting met een mogelijke passiepartner. Er zal geen tekort zijn aan evenementen met een Halloween-thema om bij te wonen en misschien wil je maandag tot en met donderdag besteden aan het maken van een kostuum dat het type partner zal aantrekken naar wie je op zoek bent. Lees uw individuele dierenriemteken voor meer informatie over het ontmaskeren van passie in uw wereld.

 • Ram Maart 21 - 19 april

  Uw publieke profiel krijgt een behoorlijke boost. Er zijn kansen die je niet voorziet op professionele netwerkevenementen. Naast romantiek is er de carrière die je voor jezelf voor ogen hebt. Dit weekend gaan deuren open waarvan je dacht dat ze gesloten waren.

 • Stier april 20 - mei 20

  Er zijn eind deze week veel plaatsen waar je naartoe kunt reizen, dus kijk eens wat je partner ervan vindt om met je mee te gaan.

 • Tweelingen mei 21 - juni 21

  Je kunt fysiek niet op twee plaatsen tegelijk zijn, maar je kunt het wel proberen! De conventionele houding trotseren en je eigen goede tijd vinden zal een welkome opluchting brengen in een bijna morsig begin van de week. Overleef donderdag en je zult gedijen tot Halloween.

 • Kanselier juni 22 - juli 22

  Dit is een geweldige tijd van het jaar voor jou, lekker knus voor de koele maanden die voor je liggen en je wereld een beetje veiliger maken met een aantal vertrouwde contacten. Het kan moeilijk voor je zijn om je voor te stellen om je sociale bol, maar probeer het; een goede vangst zal je opvallen.

 • Leeuw Juli 23 - Augustus 22

  Spanning pulseert wanneer je geconfronteerd wordt met een beetje kritiek dat ver gaat. De veronderstelling dat iemand onvoorwaardelijk van je hield, kan je een beetje te ver hebben gebracht om nu terug te draaien. Nieuwe gezichten willen met je flirten, maar je bent verscheurd bij de gedachte om opnieuw te beginnen.

 • Maagd August 23 - September 22

  Je geluk is ongelooflijk laat deze week. Het weekend is perfect om indruk te maken op een mogelijke soulmate met de complexiteit en intrige van je Halloween-ensemble. Lukt het je om in het begin van de week te vechten tegen gemene roddels om van deze jackpot te genieten?

 • Weegschaal 23 september - 22 oktober

  Het comfort op het thuisfront laat je het sociale circuit links laten liggen voor wat diepere passie. Laat het maar aan Weegschaal over om leuke manieren te vinden om een beetje geld uit te geven. Uw weekend voor Halloween is eenvoudig en uw geliefde blijft tevreden.

 • Scorpio October 23 - November 21

  Nu de zon in uw teken is teruggekeerd, kunt u uw prioriteiten op een rijtje zetten zonder te voldoen aan de behoeften van iemand anders dan uzelf. Een verleidelijke persoon verhoogt het aanbod naar nieuwe, meer verleidelijke hoogten. Bent u klaar om de vruchten van de overwinning te proeven?

 • Zagschutter november 22 - december 21

  Er wacht Boogschutters die hun intuïtie volgen over waar ze dit weekend heen moeten gaan en hoe laat ze moeten komen, een grote beloning. De beste richting is niet altijd vooruit. Een chique feest in de bovenstad heeft misschien niet de romantiek van de oude binnenstad.

 • Kapril December 22 - 19 januari

  Een kleine verandering in je garderobe zorgt voor een geweldige feedback. Je hebt misschien geen Halloweenkostuum nodig omdat de lucht van transformatie je omringt. Het pad dat je bewandelt, inspireert anderen. Je kunt alle datingmateriaal dat je in de stad tegenkomt gemakkelijk betoveren.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Kijk vroeg in de week naar een kans op een baan. Het is het loskomen van andere verplichtingen dat je plannen in de war schopt. Als je in het weekend een Halloween-feestje organiseert, zorg er dan voor dat je een manier hebt om de gasten weg te jagen als je een schokkend begeerlijk nieuw iemand ontmoet.

 • Vissen februari 19 - maart 20

  Het nieuws over een geweldig evenement in het weekend raakt bekend. Het enige wat je hoeft te doen is beleefd enkele andere uitnodigingen afslaan. Veel mensen denken aan een romance met jou. Uw ideale partnerschap vereist echter een beetje meer aandacht voor het grote geheel. De liefde wacht achter een zaterdagavondmasker.

Liefdesadvies voor vrouwen per sterrenbeeld