Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Week van 7 november liefdesvoorspelling

NOVEMBER 7 - NOVEMBER 13: Uw dromen in actie

Get u klaar voor een intense week! De astrale uitlijning wijst op chaos later deze maand, dus je hebt misschien een duwtje in de rug nodig om je doelen te bereiken. Deze week staat in het teken van Mars en de Volle Maan in het teken van de Stier.

Mars, de planeet van actie, helpt plannen vooruit te helpen. Op maandag staat Mars in oppositie met Neptunus, de planeet van dromen, doelen en illusies. Deze oppositie brengt je van dromen over wat je wilt doen naar het daadwerkelijk uitvoeren van je plannen!

Op donderdagavond beweegt Mars zich in het dierenriemteken Maagd. Een kalme, koele energie die je aandacht voor details prikkelt, komt vrijdag naar boven en begeleidt je het weekend in. Uw leven heeft zich zojuist ontwikkeld van hectisch drama en overweldiging naar kalme organisatie en zelfsturing. U bent er klaar voor.

Tussen is de Maan vol, bolvormig en helder. Met de Volle Maan in Stier, de Zon in Schorpioen en de Maan in het teken van de Stier, zorgt een patstelling tussen de twee meest koppige tekens van de dierenriem voor intense energie op donderdag. Dit is niet de tijd voor nonchalante flirtpartijen. Dit is een Volle Maan om de partner te grijpen die je wilt en de passie op te eisen waarop je hebt gewacht.

De Maan beweegt zich voor het weekend naar de babbelzieke Tweelingen. Dit levert een kans op om over het leven en de liefde te praten. Zoek hieronder je sterrenbeeld op voor specifieke inzichten voor deze week.

 • Ram Maart 21 - 19 april

  Jouw Mars heerser drijft je tot actie. Het kan deze week onmogelijk zijn om rust te vinden, maar een ontspannen tijd met vrienden dit weekend zal je beloning zijn voor het afronden van een groot project. De liefde vindt u op tijd voor een gedenkwaardige Volle Maan.

 • Stier April 20 - Mei 20

  De Volle Maan in uw teken zorgt voor een plezierige samenwerking. Een plotselinge carrièreboost kan je wegtrekken van de romantiek, maar de grote tijd zou je kunnen roepen. Negeer de mensen niet die willen kopen wat u verkoopt.

 • Tweelingen mei 21 - juni 21

  Goede ideeën lijken altijd in de weg te staan van uw flirterige avondjes uit. U aarzelt om aan een relatie te werken die overduidelijk opwindend is. De reden voor je aarzeling komt voort uit je ervaringen uit het verleden. Vraag jezelf af of mijn angsten vandaag gegrond zijn.

 • Kanjer juni 22 - 22 juli

  Een uitnodiging voor een evenement vol sterren zorgt voor verlevendiging in de weken die voor je liggen. Je kunt ervoor kiezen om jezelf te verwennen, een beetje te ontspannen in afwachting van het drukke vakantieseizoen. Een minnaar zal uw wensen begrijpen en er rekening mee houden. Geniet van een leuke week vol plannen en spelen.

 • Leeuw 23 juli - 22 augustus

  Een partnerschap wordt uitgedaagd onder de Volle Maan. Zullen jullie het volhouden ondanks een probleem dat onoplosbaar lijkt? Andere romantische liaisons zijn een mogelijkheid en iemand uit je verleden is slechts een telefoontje verwijderd. Open je hart en wees aanwezig voordat je besluit om in een nieuwe situatie te springen.

 • Maagd August 23 - September 22

  Je goede vrienden hebben een aantal ingenieuze koppelaarsideeën. Vraag om een snelle ontmoeting, want ze kunnen je in contact brengen met iemand die goede bedoelingen heeft. Hebben we het over soulmate-materiaal? Misschien wel. Maar hoe dan ook, een afspraakje kan leuk zijn.

 • Weegschaal September 23 - October 22

  Je financiën zijn verbeterd op een manier die je je nooit had kunnen voorstellen. Het grote plaatje ziet er geweldig uit, vooral nu de details scherper in beeld komen. De Volle Maan is als een muntenmachine, klaar om later deze week uw zakken te vullen.

 • Scorpio October 23 - November 21

  Get klaar om mee te varen op een golf van wilde, smachtende wanhoop. Dit zijn een paar uitdagende dagen voor single Schorpioenen en rusteloze samenwerkende Schorpioenen ook. Een confrontatie over je onvermogen om specifieke doelen te bereiken zal niet prettig zijn. Het weekend daarentegen zal waanzinnig sexy zijn.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  Wat begint als een geestverruimende reis kan ontaarden in beschuldigingen en ondervragingen. Iemand met wie je goed kunt opschieten kan ronduit onaangenaam worden als je niet oppast.

 • Kapril December 22 - 19 januari

  Je boekt deze week vooruitgang in je zoektocht om de beste te zijn. Een creatief project kan je diep respect opleveren van enkele belangrijke mensen, vooral na de Volle Maan. Bewaar dit weekend tijd om te netwerken.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Luister dit weekend naar goede ideeën terwijl iedereen aan het praten is. Je hebt een tekort aan inspiratie en kunt je zelfs gevangen voelen in een overeenkomst die je steeds ondraaglijker vindt worden. En toch pulseren de mogelijkheden voor succes bij elk klein onderzoek.

 • Vissen februari 19 - maart 20

  Jouw spontane aard zal je inspireren om op korte termijn een reisje te maken. Een nieuwe partnermogelijkheid lijkt voor de hand te liggen. Iemand van wie je houdt is zo goed op dreef dat je wordt meegesleept in de rol van tagalong - een zeldzame traktatie!

Liefdesadvies voor vrouwen per sterrenbeeld