Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Tevredenheid en de tarot

Wanneer onthullen de kaarten je vervulde wensen?

Wanneer je je Tarotspreiding interpreteert, of je nu een specifieke vraag hebt of niet, kan het Universum je een aangename realiteitscheck sturen. De Zonnekaart, nummer negentien in de Grote Arcana, kan in je verleden, heden of toekomst terechtkomen, een indicatie van je persoonlijke tevredenheid. Als deze kaart in je spread zit, gaat het ondanks je klachten en zorgen, als je dieper kijkt, heel goed met je.

Wanneer de Zon op de positie van het verleden staat, kan dat betekenen dat je een gelukkige jeugd hebt gehad, en dat je een van de gelukkigen bent die op een sterke basis heeft kunnen bouwen. Omgekeerd kan de Zon aangeven dat er slechts één persoon in je jeugd was die je steunde te midden van moeilijkheden. Dit is voor u een bevestiging dat u diep van binnen weet hoe u met de huidige situatie moet omgaan. Wat er ook gebeurt, u hebt het geluk dat u in uw verleden een ervaring hebt opgedaan die u op dit moment zal steunen.

De Zon in de huidige positie geeft aan dat er onmiddellijke omstandigheden zijn die u plezier of tevredenheid bezorgen. Gaat het op dit moment goed op het werk? Ziet u een promotie in het verschiet? Neemt u meer verantwoordelijkheid in uw professionele en persoonlijke inspanningen? De Zon in deze positie is er een van empowerment. Uw vrienden, familie, collega's en uw geliefde respecteren uw kracht en uw vermogen om op dit moment goede keuzes te maken.

Wanneer de Zon in de toekomst staat positie, optimisme in overvloed! U zult mensen ontmoeten die u steunen en willen helpen uw agenda te bevorderen omdat uw projecten, passies en doelen aantrekkelijk zijn voor anderen, en de wereld ten goede kunnen komen. Kijk naar wat u in de toekomst zou willen bereiken. Op welke plannen hebt u gewacht, niet naar gehandeld? Het is nu tijd om te kijken wat u in de toekomst zowel groei als voldoening zal geven.

Zit er een kaart uit het pak van Bekers naast de Zon? In dit geval is liefde de bron van uw voldoening. De Bekers zijn emotioneel. Ze zijn het element water, vrouwelijk, zacht, blij, alsof je met je vingers door het haar van een geliefde gaat. U begrijpt misschien niet precies waarom dit geluk u overkomt, maar kijk naar uw hart.

Als u een kaart uit de serie Zwaarden hebt, is uw tevredenheid van intellectuele aard. Zwaarden zijn scherp, inzichtelijk, maar ook twistziek en worden gezien als de meest verraderlijke kleur. Ze kunnen verraad en wraak betekenen. Kwam uw positieve situatie voort uit het winnen van een ruzie, of het uitvoeren van een plan waarbij anderen mogelijk schade hebben geleden? Als zwaarden aan uw Zon grenzen, let dan op uw motieven en die van uw omgeving. Bent u op iemands tenen gaan staan? Besteed er aandacht aan. U bent tenslotte verantwoordelijk voor uw geluk. Dus wees verantwoordelijk over hoe u hier bent gekomen.

Heeft u een kaart uit het pak van de staven naast de Zon? Tanden zijn agressief en hartstochtelijk. Heb je een bijzonder opwindend recent liefdesavontuur? Is je relatie met je man gedurfd en nieuw? Moet je hem de hele dag door sms'en, alleen maar om zijn naam op je scherm te zien? Dat zou de combinatie van de Zon en de staven kunnen zijn. Een andere manifestatie van deze combinatie zou moedige acties van jouw kant kunnen zijn, op het werk, in de wereld, en met je vrienden en familie.

De laatste kleur om in combinatie met de Zon te overwegen is Pentakels. Pentakels zijn het pak van de materiële wereld. Als je Zon in het verleden, heden of toekomst naast een Pentakel staat, is je tevredenheid fysiek, materieel en ook traditioneel. Pentakels zijn het pak van promotie en degradatie, van status en verlies. Heb je onlangs je droombaan gekregen? Heb je net je droominterview gehad? Dit zou een zeer sterk signaal kunnen zijn. Ligt er een huwelijksaanzoek in het verschiet? Het zou kunnen, als je deze combinatie hebt. In deze onzekere tijden mag de combinatie van Zon en Pentakels niet worden genegeerd.

De Zon is een kracht waar rekening mee moet worden gehouden. Hij is de grootste van de twee hemellichamen, en levert de energie die onze fysieke wereld laat draaien. Als je de zon aan je zijde hebt, betekent dit dat de krachten van het universum op één lijn staan met jou. Dit is zowel een zegen als een verantwoordelijkheid. Gebruik het verstandig, met liefde en mededogen.

Gerelateerde artikelen