Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Haal het meeste uit een lezing door af te stemmen op een simpatische tarotkaartlezer

Voor degenen die de kunst van het tarotkaartlezen willen leren en beoefenen, is de eerste belangrijke stap het vinden van een en uw comfort zone. Zoals ik al eerder heb gezegd, is er geen "juiste" of "verkeerde" manier om tarot te lezen, alleen de manier die voor u goed of slecht is. Of je nu meer een volgens-het-boekje type bent, of neigt naar de esoterische kant van het spectrum, alleen door het pad te volgen dat voor jou het meest logisch is, zul je in staat zijn om tot het grootste begrip te komen.

Voor degenen die op zoek zijn naar het advies en inzicht van een tarot kaartlezer, moet het proces van het vinden van de juiste persoon om die rol te vervullen eenzelfde zwaarte krijgen. Net zoals er talloze manieren zijn om tarot te lezen, en talloze spreads om uit te kiezen, zijn er ook talloze adviseurs die zich bedienen van een grote verscheidenheid aan leerstijlen. Het vinden van iemand die bij je persoonlijkheid past is cruciaal om de meeste duidelijkheid en bruikbare inzichten uit een reading te halen. Maar hoe weet u wie de juiste persoon voor u is?

Het kaf van het koren scheiden

Treurig genoeg kan vrijwel iedereen die dat wil een naambordje ophangen - persoonlijk of online - en zeggen dat hij of zij een getrainde helderziende of tarotkaartlezer is. Dit is gewoon niet het geval. Je moet je ervan bewust zijn dat veel hoog aangeschreven en getalenteerde tarotkaartlezers lezers hebben geen formele opleiding genoten. Zij hebben echter op eigen houtje kennis en inzicht nagestreefd. Daar is absoluut niets mis mee, zolang hun interesse in en toewijding aan de tarot oprecht is.

Een adviseur die aanbiedt om tegen betaling een "magische kogel" aan te bieden die al je levensproblemen zal oplossen, is niet iemand die het beste met je voor heeft. Alvorens een investering van tijd en geld te maken, zorg ervoor dat u de referenties van een potentiële lezer of website controleert om er zeker van te zijn dat ze boven board zijn. Het is slim om het proces met open ogen in te gaan en je huiswerk te doen, en geen enkele legitieme site of lezer zal het erg vinden als je hem naar zijn achtergrond vraagt.

Be Your Own Human Resources Director

Als je eenmaal een lezer of een site hebt gevonden die je legitiem vindt, is de volgende stap om na te gaan of jullie bij elkaar passen. Zelfs de meest betrouwbare tarotkaartlezer is misschien niet de juiste persoon voor jou.

Als je erover nadenkt, is het vinden van een tarotkaartlezer net zoiets als . De persoon gaat een dienst voor je verrichten, en hij of zij wordt voor die diensten betaald. Net als bij elke andere klant-professionele relatie is het belangrijk dat je van tevoren een redelijk idee hebt van wat je wilt dat een persoon voor je kan doen voordat je hem inhuurt. Door in staat te zijn om uw eisen met uw tarot lezer te bespreken, kunt u te weten komen of zij de vaardigheden hebben om de vereiste taken uit te voeren.

Het komt erop neer dat de persoon die de functie gaat vervullen aan bepaalde criteria moet voldoen. Welke criteria het belangrijkst zijn, hangt uiteindelijk van u af, maar misschien wilt u kijken naar de opleiding van de persoon en zijn of haar filosofie over kaartlezen, en iemand vinden die volgens u een achtergrond en stijl heeft die overeenkomt met uw doelstellingen.

Tips voor Tarot Succes

Maar toch, met zoveel legitieme kandidaten om uit te kiezen, kan de taak om te beslissen wie de beste match zal zijn, ontmoedigend zijn. Hier volgen enkele tips om u te helpen een verstandige keuze te maken.

- Heb realistische verwachtingen: Veel mensen die het advies van een tarotlezer inwinnen, doen dit in tijden van stress, conflict of extreme verwarring. Naar iemand kijken voor advies en duidelijkheid als een hulpmiddel om je opties en acties beter te begrijpen is positief. Verwachten dat die persoon antwoorden geeft die al je problemen zullen oplossen is noch positief, noch gezond, noch realistisch.

- Stel de juiste vragen: Wees voorbereid wanneer je een potentiële lezer interviewt. Vraag in wat voor soort readings ze gespecialiseerd zijn, en laat ze het proces beschrijven dat ze gebruiken om inzichten te intuïtiveren.

- vertrouw op je instinct: Als je een slecht gevoel hebt bij een potentiële reader, of gewoon het gevoel hebt dat ze niet op een sympathieke golflengte zitten, wijs hun diensten beleefd af. Een gerenommeerde adviseur begrijpt dat zijn stijl niet "one size fits all" is. Als iemand u onder druk zet of zelfs dreigt u iets aan te doen of u te "vervloeken" als u een andere adviseur zoekt, is dat een goede indicatie dat hij niet legitiem is.

- Als het in eerste instantie niet lukt, probeer het dan nog eens: Wees niet boos als u geen klik hebt met de eerste adviseur die u interviewt. Het kan een paar pogingen kosten om iemand te vinden met wie u zich echt in harmonie voelt. De meeste legitieme sites geven u uw geld terug, of in ieder geval een korting op de tijd die u besteedt aan dergelijke "probeersels".

Uzelf voorbereiden op uw lezing

Helaas gebruiken sommige mensen die nog nooit een tarotkaartlezing hebben gehad, hun eerste ontmoeting als een gelegenheid om een adviseur te "testen" op "nauwkeurigheid". Ze gaan zelfs zo ver dat ze de kaartlezer proberen te verleiden tot het geven van verkeerd advies of het geven van valse informatie om uit te vinden of de persoon "echt de waarheid kan zien". Als dat uw plan is, moet ik u adviseren om het te laten rusten - doe geen moeite om uw tijd en die van de lezer te verspillen.

Tarot is een middel om verlichting te vinden. Je moet op zoek zijn naar inzicht, niet naar een spelletje. Om een tarotlezing waardevol te laten zijn, moet je het proces ingaan met een open geest en hart. Als je motieven niet oprecht zijn, zoals het oude gezegde luidt, "kun je er alleen uithalen wat je erin stopt." Stelt u zich dan op voor teleurstelling? Of richt je je op wat je hoopt te bereiken, en eerlijke informatie te delen met uw adviseur? Zo ja, dan kan de tarot verbazingwekkende waarheden onthullen en u hulpmiddelen bieden die u kunnen helpen een positievere toekomst vorm te geven.

Bent u op zoek naar uw tarotkaartlezer? KEEN heeft een aantal van de meest getalenteerde adviseurs bijeengebracht. Waarom zoekt u niet uit wie van hen geschikt is voor u en gaat u niet aan de slag vandaag?