Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Tarot rituelen voor zelfbescherming

Een Tarot lezing is een geweldige manier om de toekomst te voorspellen en te begrijpen hoe je huidige realiteit is gegrond in het verleden. Maar de energie van het Tarot deck kan ook worden gebruikt als een ontwikkelingsinstrument. Je kunt grote persoonlijke groei ervaren door gedisciplineerd gebruik te maken van het deck in dagelijkse rituelen. Hier zijn drie Tarot rituelen die specifiek gericht zijn op zelfbescherming.

De Kalender

Dit is een ritueel om je voor te bereiden op werk en school gerelateerde zaken. Dit ritueel beschermt u tegen achterbakse rivalen en collega's en waarschuwt u voor komende verrassingen.

Als een nieuwe week nadert, schudt u de stapel en deelt u vijf kaarten op een rij uit. Elk van deze kaarten is een indicator van wat er op elke dag van de week gaat gebeuren, te beginnen met maandag. Zoek gewoon de kaart in kwestie op en lees wat het betekent voor de toekomst. Dit ritueel zal je op voorhand klaarstomen voor confrontaties met bazen, leraren, collega's en vrienden onderweg. Als er een kantoorromance in het verschiet ligt, is het de moeite waard om op voorhand te weten wat dit betekent.

De dagelijkse trek

Schud het kaartspel en haal er 's morgens een kaart uit. Mediteer er vroeg op de dag over, draag hem bij je, bestudeer hem, zoek hem online op en begin hem te kennen. De energie van de kaart is de jouwe voor de dag. Er zijn geen slechte kaarten in dit ritueel. Je wordt beschermd tegen verschillende dingen. Sommige situaties lijken op één lijn te liggen met je huidige wereld wanneer je de kaart trekt, en toch, naarmate de dag vordert, kun je ontdekken dat de kracht van die kaart voor jou in een verscheidenheid van situaties is doorgekomen. Elke avond zou je die kaart opnieuw moeten introduceren in het Tarot deck en het een paar keer volledig schudden. Laat het deck liggen tot de ochtend en ontwikkel de methode waarmee je de kaart van de dag eruit trekt. Hoe u dit doet is geheel aan u, maar wat belangrijk is, is dat u elke dag dezelfde methode herhaalt.

Trekt u de bovenste kaart van het kaartspel terwijl u 's morgens uw kopje thee zet? Trekt u een kleine stapel kaarten van de stapel en trekt u uit het midden? Doe het op uw manier, maar doe het elke keer op dezelfde manier. Rituelen gaan over het herhalen van hetzelfde gedrag om zo een basis van consistentie en stabiliteit in je leven te leggen.

Door dit ritueel elke dag te doen, bouw je een relatie op met het Tarot deck dat je de kaart van de dag zal geven die je nodig hebt. Als je die kaart de hele dag in gedachten houdt, kan dat een geweldig hulpmiddel zijn om problemen op te lossen en je te beschermen tegen slechte situaties. Elke kaart in het Tarot deck beschermt je tegen de tegenstrijdigheden van de dagelijkse sleur.

Je Beste Vriend

Dit Tarot ritueel is geworteld in de eerste twee methodes. Als u een tijdje één van beide of beide rituelen beoefent, zult u merken dat sommige kaarten bijzonder goed voor u werken. Na een aantal weken van kennismaking, wilt u misschien een sieraad of kledingstuk dat een bepaalde Tarotkaart en het gevoel dat het u geeft illustreert maken en dan regelmatig dragen. Dit is een hoger stadium van Tarot bewustzijn. U wordt in feite de manifestatie van deze kaart in de wereld en kunt deze energie als een beschermer van anderen dragen, gewoon door uw aanwezigheid.

Bescherming

Kaarten uit het Schoppenpak beschermen u tegen emotioneel gebruik. Zwaardkaarten bieden bescherming tegen kritische aanvallen en veroordelende mensen. Pentakels zijn goede kaarten om je te beschermen bij financiële transacties. Het Manenpak helpt u om een creatieve vonk vast te houden, zelfs wanneer de wereld te hardvochtig lijkt en uw conformiteit eist.

Kaarten met sterke mannelijke figuren zoals een van de Koningen van de hofkaarten of de Keizer of de Hierophant beschermen u tegen dominante mannen. Evenzo bieden de Keizerin, de Hogepriesteres en Koningin kaarten van elke kleur een buffer tegen vrouwen die je kunt tegenkomen met agenda's die botsen met die van jou.

De engste Tarot kaarten kunnen moeilijk zijn voor om met je mee te dragen, maar de Dood, de Duivel, de Toren en de Acht, Negen en Tien van Zwaarden zijn allemaal kaarten waar je waardevolle lessen uit kunt leren. De Dood is een kaart die erop aandringt dat je met verandering omgaat. Door dit te doen, bescherm je de dingen in je wereld die niet veranderd worden. De Duivel geeft je onmiddellijk toegang tot macht, vaak een beschermende bron. De Toren is de kaart van schokkende verandering, maar biedt je een kans om op je voeten te landen. De Zwaard kaarten beschermen je tegen het beperken van jezelf, het creëren van spijt of het opgeven. Begrijp deze kaarten en doe je voordeel met die kennis.

Gerelateerde artikelen