Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De kaarten en de persoon: het vinden van uw tarot stijl

Als je een strikte "tarotpurist" bent die erop staat om alles volgens het boekje te doen, dan stel ik voor dat je nu stopt met lezen. Niet dat er iets mis is met een purist, maar voor mij is het maar één kaart in een veel groter en meer allesomvattend deck.

Ik ben iemand die lang genoeg op de weg heeft rondgereisd om te weten hoe het landschap eruit ziet. Ik leerde lezen toen ik 14 was. Ik lees "intuïtief", waarbij ik de afzonderlijke kaarten laat spreken om een groter verhaal te vormen. In "deskundige" boeken betekenen sommige kaarten andere dingen dan wat ik denk dat ze betekenen, en voor mij zijn betekenissen vloeibaar, niet in steen gebeiteld. Hoewel mijn stijl is geëvolueerd en er bepaalde conventies zijn waar ik me nog steeds aan houd, zijn er andere die me niet van dienst waren en die ik heb losgelaten - maar dat betekent niet dat ze niet geschikt zijn voor iemand anders, alleen niet voor mij.

Misschien is dat de reden waarom ik geloof dat van alle spirituele instrumenten die we gebruiken om ons te helpen onze lotsbestemming te bepalen en onze innerlijke waarheden te onthullen, de tarot in veel opzichten het meest persoonlijk is. In tegenstelling tot de tekens van de dierenriem - die ons kiezen in plaats van andersom - of de I Ching en de Runen, die vastliggen qua interpretatie en willekeurig zijn op een manier waar we geen controle over hebben, is de tarot is iets dat we kunnen aanpassen aan onze individuele smaak, persoonlijkheid en overtuigingen.

Luister naar de muziek

Ten eerste is er een absoluut verbijsterende hoeveelheid tarotdecks om uit te kiezen-alles van de klassieke (en al zijn verschillende varianten) tot de Egyptische tarot, engelen tarot, druïden, godinnen, erotische, dierlijke geesten, voodoo, en zelfs een tarotdeck dat . En dat is een goede zaak, omdat het vinden van een compatibel deck veel is als het afstemmen op je favoriete radiozender: Sommige mensen houden van jazz. Sommige mensen houden van klassiek. Sommigen geven de voorkeur aan modern, punk of country, terwijl anderen liever luisteren naar new age of experimenteel. Muziek spreekt tot iets unieks in de psyche van elke persoon, en tarot kaarten raken een vergelijkbare snaar. De truc om de tarotkaart te vinden waarmee je de meeste affiniteit hebt, is om te luisteren naar wat de kaarten je vertellen, maar meer dan dat, niet alleen wat ze zeggen, maar ook de manier waarop ze het zeggen.

Als je dus voor jezelf een deck gaat kopen, stel ik voor dat je een fysieke winkel zoekt die voorbeelddecks heeft die je kunt bekijken, want het is mijn ervaring dat als je de kaarten echt in je handen houdt Als je de beelden in handen hebt en ze persoonlijk bekijkt om te zien of ze echt bij je passen, voel je het best aan of jij en het dek echt voor elkaar bestemd zijn of niet.

Zie het als online daten: Iemand kan "perfect" lijken aan de andere kant van een touchscreen, maar in het echt spelen andere factoren een rol, zoals feromonen, nerveuze gewoonten of juist schattige gewoonten en andere aanwijzingen voor iemands ware persoonlijkheid. En dat zijn de variabelen die er vaak het meest toe doen.

Het moet wederzijds zijn

Ultimo moet het tarotdeck dat je kiest je comfortabel, veilig en geïnspireerd laten voelen, want na de "eerste date" wil je een langdurige relatie opbouwen. Je tarot dek zal een vertrouwelinge en een gids worden. Als je het toelaat, zal de tarot je uiteindelijk de waarheid vertellen, maar de waarheid zal niet altijd mooi zijn, en er is niets erger dan je ziel bloot te geven aan iemand waarmee je niet echt kunt communiceren. De waarheid horen van iemand die over, op, of iets anders dan tegen jou praat, is een verspilling van tijd en moeite.

Als je je toekomstige deck niet persoonlijk kunt ontmoeten, probeer dan een site te vinden waar je alle tarotkaarten kunt bekijken. kaarten in een bepaald deck voordat je je selectie maakt. (Sommige klassieke kaartspellen met prachtige interpretaties van de Grote Arcana gebruiken nog steeds genummerde kaarten die op een pokerdeck lijken om de mindere kaarten voor te stellen, wat frustrerend kan zijn als je hoopt een interpretatieve leesstijl te gebruiken).

als je ervoor openstaat om het te horen. En afhankelijk van de kaarten die het verhaal omringen, verandert dat verhaal om een oneindige combinatie van nieuwe interpretaties te vormen.

De weg voor je

Het uitzoeken van een deck dat jouw taal spreekt is slechts de eerste stap in het personaliseren van de tarotervaring: U kunt ook kiezen welke tarotspreuk het meest relevant is voor het onderwerp in kwestie. beslissen wat de basis zal zijn - een bepaalde vraag, of iets met een open einde - voor een bepaalde lezing, en zelfs het beeld kiezen waarvan je denkt dat het het beste jezelf symboliseert ("de significator") om te gebruiken als de kernkaart van vele spreads en lezingen. De volgende keer gaan we dieper in op enkele andere aspecten van deze fascinerende reis.

Het verkrijgen van de juiste Tarot lezing is cruciaal om het te begrijpen. Als u wilt weten wat de Tarot voor u kan betekenen en wat de mysteries ervan voor uw leven zijn, neem dan vandaag nog contact op met een adviseur van KEEN.