Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Gezonde tarot kaart lezingen: tips om de negatieve invloeden buiten te houden

Het kanaliseren en begrijpen van de krachtigste inzichten die de tarot onthult vereist een open geest en een bereidwillige geest, maar het vereist ook iets anders: kennis, zelfbewustzijn, en het vermogen om zichzelf te beschermen tegen negativiteit, zowel op spiritueel als psychologisch vlak.

Ik leerde tarot lezen op jonge leeftijd; ik was erg enthousiast en toegewijd. Door de kaarten was ik in staat om situaties te intuïtiveren en boodschappen te interpreteren met een verbazingwekkende helderheid. Hoewel de tarot een deur opende naar een wereld van waarneming waarvan ik het bestaan niet kende, opende het ook de deur naar iets anders. Iets gevaarlijks.

Denk voor het moment aan de tarot als een krachtige raceauto. Als je hem van de juiste brandstof voorziet, hem goed onderhoudt en echt begrijpt wat er voor nodig is om hem onder controle te houden, kan een raceauto je meenemen voor een opwindende rit. Maar als je ervoor kiest om onwetend en ongetraind achter het stuur te springen en gewoon het gaspedaal in te trappen, dan kunnen de resultaten heel anders zijn.

Er was een tijd in mijn leven dat ik ervoor koos om me los te maken van de tarot. Een deel van mijn beslissing was gebaseerd op opgroeien en leren om "niet te geloven" in magie, maar de grotere reden was er een van zelfbehoud. Toen ik me in de aanwezigheid van iets duisters en overweldigends bevond, was er niet alleen niemand in mijn leven die me toen kon leren mezelf te beschermen, maar ik besefte niet eens dat het mogelijk was om dat te doen. Op dat moment dacht ik dat mijn beste optie was om mijzelf eenvoudigweg aan de invloed ervan te onttrekken, en dat is precies wat ik gedaan heb. Hoewel Ik wist dat ik iets zou verliezen wat ik koesterde en waar ik vaak op vertrouwde, maar ik sloot de deur en liep weg.

Eindelijk, na een lange reis, vond ik mijn weg terug naar die deur en opende hem, maar in de tussentijd had ik geleerd hoe ik mezelf kon beschermen, zodat ik de positieve energie naar binnen kon kanaliseren en de negatieve invloeden naar buiten in de kosmos kon afbuigen.

Bescherm je geest, bescherm je psyche

Goed. Kwaad. . Het lot. Hoe je ze ook wilt noemen, de ervaring heeft me geleerd te geloven in grotere krachten die ons omringen en hun invloed uitoefenen op ons dagelijks leven. Deze krachten zijn als het weer. Hoewel je ze soms kunt voorspellen, kun je ze niet tegenhouden - maar je kunt wel leren om zowel de positieve energie te omarmen als de negatieve energie af te weren en je ertegen te beschermen.

Deze krachten, vooral de kwade, zijn opportunistisch. Als je een deur openlaat, vinden ze wel een weg naar binnen. Als je geen voorzorgsmaatregelen neemt om jezelf te beschermen, kunnen sommige van deze occulte krachten je zelfs kwaad doen en je geest naar de duisternis verbannen. De tarot is een mechanisme van verlichting, maar er is een verleidelijke kwaliteit aan de kaarten die niet kan worden ontkend. Degenen die in diepe verwarring verkeren, of de neiging hebben om zeer suggestief te zijn, kunnen het risico lopen om de tarot van een hulpmiddel in een kruk te veranderen, en er een op te vormen zonder zich te realiseren hoe hun eigen verhoogde emoties en angsten de lezingen feitelijk kunnen beïnvloeden en vertroebelen.

Dus, wat kun je doen om jezelf veilig te houden?

  • Als je besluit om een serieuze toegewijde van de tarot te worden, raad ik je ten zeerste aan om begeleiding te zoeken van een betrouwbare mentor die je zal leren hoe je jezelf buiten gevaar kunt houden.
  • Jouw geest heeft, net als je lichaam, een immuunsysteem. Als je fysiek en emotioneel uitgeput bent, verzwakt je systeem. Bewaar uw lezingen voor momenten waarop u zich sterk en in controle voelt.
  • Als je erover nadenkt, is tarot een vorm van meditatie waarbij je jezelf moet openstellen om boodschappen te ontvangen. "" is een proces waarmee degenen die mediteren zichzelf beschermen wanneer een paranormale deur wordt geopend. Wanneer je leest, beeld je dan in dat je omgeven bent door een wit, helend licht. Dit licht zal niet verhinderen dat boodschappen tot je doordringen, maar het kan negativiteit wegfilteren.
  • Let goed op. Denk nog eens aan de raceauto. Veranderende omstandigheden en invloeden van buitenaf kunnen een reading beïnvloeden.
  • Vertrouw op je gevoel. Als je je op de een of andere manier vreemd of ongemakkelijk voelt tijdens een reading, stop dan. Leg uw kaarten voorlopig weg. Je kunt er later altijd op terugkomen.

Tarotkaarten zijn bedoeld om licht te werpen op je keuzes en die dingen te onthullen die je misschien tegenhouden om je doelen te bereiken. Nogmaals, als u zich op een kwetsbaar punt in uw leven bevindt, kan een tarotlezing u veel goeds brengen, maar wat de kaarten onthullen mag niet in de plaats komen van uw eigen oordeel. Een competente, sympathieke lezer zal dit begrijpen en zal, net als elke gekwalificeerde beoefenaar van een paranormale kunst, uw spirituele en mentale welzijn boven alles stellen.

Als u het maximale uit de tarot wilt halen, vertrouw dan op een KEEN-adviseur die u een lezing kan geven die net zo veilig is als hij is verhelderend.