Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Gebruik van de tarot om carrière veranderingen te plannen

Bij het plannen of zelfs maar overwegen van een carrièreverandering is het belangrijk om alle beschikbare bronnen voor advies te gebruiken. Een van de beste bronnen die veel mensen over het hoofd zien, is een spirituele: een Tarotlezing. Terwijl duizenden mensen elke dag een helderziende raadplegen voor het vinden van liefde of het zoeken naar relatieadvies, realiseren ze zich vaak niet dat de Tarot een krachtig medium is voor het geven van advies over carrières en financiën. Als je baan net zo belangrijk voor je is als het vinden van liefde, is het raadplegen van een helderziende voor een carrière Tarot lezing niet alleen aan te raden:

Hoe een Tarot reading je kan helpen bij het plannen van een carrièrewisseling

Tarot readings worden al eeuwenlang gebruikt om geld- en carrièrekwesties te verhelderen. Een van de vier grote kleuren van de Tarot is het pak van Pentakels, ook wel Munten genoemd. De aanwezigheid van deze kaarten in je Tarot lezing kan belangrijke ideeën onthullen over je carrière en alles eromheen. Pentakels vertegenwoordigen alles wat zich manifesteert in de materiële wereld, dus hun betekenis is veelgelaagd. Dat betekent dat hoe specifiek je vraag over carrièreverandering ook is, of hoe ingewikkeld hij ook lijkt, de Pentakels kunnen het voor je verduidelijken.

De Muntkaarten werken natuurlijk niet alleen om je te helpen met je problemen met betrekking tot carrièreverandering. De drie andere Tarotkleuren, samen met de Grote Arcana kaarten, de informatie over uw loopbaan in de juiste context te plaatsen. Voor welke uitdagingen kunt u komen te staan? Hoe beïnvloeden uw gevoelens en de gevoelens van anderen uw baan? Zijn er externe factoren, zoals collega's of de toekomst van de arbeidsmarkt, waar je je misschien niet eens bewust van bent? De kaarten in de buurt van de Pentakelkaarten kunnen details in je lezing brengen die een diepgaande invloed op je leven en je toekomst kunnen hebben.

Vragen om aan een helderziende te stellen met betrekking tot je loopbaanverandering

Wanneer je een helderziende raadpleegt voor een Tarot lezing over je loopbaan, is het handig als je een vraag in gedachten hebt. Tarot lezingen werken het beste als het antwoord niet alleen een simpel "ja" of "nee" is. Net als je leven, is de Tarot daar veel te complex voor. Als je vraagt naar een verandering van carrière, wil je een vraag hebben die gericht is, maar ook breed genoeg om je veel informatie te geven. Je zou bijvoorbeeld kunnen vragen naar de vooruitzichten voor een nieuwe baan, of hoe je je positie op de werkvloer zou kunnen verbeteren, in plaats van "Moet ik van baan veranderen?" of "Krijg ik promotie?"

Je moet de vraag ook op jezelf richten. In plaats van de helderziende te vragen waarom uw baas u niet mag, richt u de vraag op uzelf. Vraag wat u zou kunnen doen om in de gunst te komen bij de baas, of welke aspecten van uw werk verbeterd moeten worden om uw carrière vooruit te helpen. De helderziende die u raadpleegt zal een lezing doen Dus hoe meer je de vraag op jezelf richt, hoe beter je helderziende een lezing kan geven die accuraat en betekenisvol is.

Waarom moet je een helderziende raadplegen voor een Tarot Reading

Het is misschien verleidelijk om zelf een Tarot lezing te doen of een vriend voor de lol de kaarten te laten lezen uit een gids die je in een winkel vindt. Voordat u dit echter probeert, moet u weten dat dit hetzelfde is als aan uw zesjarige vragen om uw auto te repareren. De Tarot is een veelzijdig, complex instrument. Het vereist jaren van vaardigheid en kennis om het correct te interpreteren, en geen gids kan leiden tot een effectieve lezing, net zo min als een eenvoudige lijst met instructies iemand kan leren hoe hij auto's moet repareren.

Elke kaart in het Tarot deck kan een andere betekenis hebben, gebaseerd op de kaarten waar hij bij in de buurt ligt. De omkering van een kaart (wanneer deze ondersteboven ligt) kan ook de betekenis veranderen. Met meer dan een miljoen mogelijke combinaties, kan alleen een ervaren professionele helderziende de nuances van uw unieke Tarot spreiding begrijpen. Het goede deel is, met zo vele mogelijkheden, bent u zeker om een lezing te krijgen die specifiek voor u en uw eigen carrière ervaring is. De kans dat iemand anders exact dezelfde kaartverdeling heeft, is bijna nihil.

Hoe vind je een betrouwbare helderziende voor een Carrière Verandering reading

Hoe kies je de juiste Tarot kaart voor jouw carrière? juiste helderziende te raadplegen? Ten eerste, overweeg uw behoeften. Voordat u op zoek gaat naar een helderziende, moet u beslissen wat u echt wilt van een reading. Bent u op zoek naar een open reading en breed advies over uw carrière? Of bent u op zoek naar meer specifieke begeleiding? Als u kijkt naar specifieke aanbiedingen voor een paranormaal consult, komen ze overeen met het type lezing dat u wilt en verwacht? Ook, wat zijn de paranormaal begaafden? Heeft de helderziende opgeleid aan prestigieuze instellingen, of heeft ze tientallen jaren van face-to-face ervaring, of beide? Beslis wat voor u van belang is en kies dienovereenkomstig.

Wanneer u een Tarot lezing zoekt voor uw loopbaanadvies, controleer dan of uw helderziende een lijst met ethische normen heeft. Tarot lezers die voldoen aan de normen van de American Tarot Association en de American Tarot Certification Board hebben een duidelijk omschreven reeks ethische normen die bedoeld zijn om u te helpen en te beschermen. Bijvoorbeeld, Tarot lezers zullen geen specifiek medisch advies geven maar moeten u naar een medische professional begeleiden. Als een Tarotlezer geen ethische richtlijnen heeft of vragen lijkt te willen beantwoorden die een rode vlag voor je opsteken, moet je uiterst op je hoede zijn.

Mensen geven elk jaar miljoenen dollars uit aan boeken, seminars en video's met loopbaanadvies zonder zich te realiseren dat ze geld zouden kunnen besparen door advies te zoeken dat speciaal voor hen op maat is gemaakt. Wat ontbreekt in de carrièreagenda van de meeste mensen is het spirituele aspect, en een Tarot kaartlegging kan helpen spiritualiteit in uw carrière keuzes te brengen. Als u vaak het gevoel hebt dat er iets ontbreekt op uw carrièrepad, kan het zijn dat u dringend behoefte hebt aan interventie en begeleiding van de juiste paranormaal adviseur, die u kan helpen een werkleven te hebben waar u echt van houdt.

Gerelateerde artikelen