Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe een tarot lezing susan uit seattle hielp betere romantische keuzes te maken

In het regenachtige Seattle kreeg ik de kans om een vrouw te adviseren die het gevoel had dat haar romantische horizon net zo bewolkt was als die van haar stad.

Susan begon ongeveer acht maanden geleden voor het eerst met Dave uit te gaan, en hoewel ze zich enorm tot hem aangetrokken voelde en ze veel gemeenschappelijke interesses deelden, kon Susan zich niet helemaal bevrijden van het knagende idee dat er iets aan haar nieuwgevonden minnaar was dat niet helemaal perfect was.

Susan begon zo'n acht maanden geleden voor het eerst met Dave te daten, en hoewel ze zich enorm tot hem aangetrokken voelde en ze veel gemeenschappelijke interesses hadden, kon Susan zich maar niet van het knagende idee ontdoen dat er iets aan haar nieuwe minnaar was dat niet helemaal perfect was.

Nadat ze net een mislukte, langdurige relatie achter de rug had, had Susan de neiging om zichzelf de schuld te geven van wat ze noemde "minder dan uitstekende" relatievaardigheden. Ze was opgegroeid in een gezin met mishandelende ouders en had sindsdien via counseling geleerd dat ze vaak het gevoel had dat ze niet echt een man verdiende die van haar hield en haar respecteerde.

Herkennen van negatieve patronen

In het verleden had Susan zichzelf met mannen gesaboteerd door gewoon te hard haar best te doen om het haar naar de zin te maken, door aan elke actie te twijfelen en door romantische partners te kiezen die haar mishandelden omdat ze pasten in een omgeving waar ze zich maar al te goed en vertrouwd bij voelde. Kinderen met een gewelddadige achtergrond proberen zichzelf vaak te genezen door de relatie met hun ouders na te bootsen, als een manier om te bewijzen dat zo'n gebroken dynamiek echt kan worden hersteld. Maar wat kapot is, blijft kapot, en het enige wat intact blijft is de cyclus van Naarmate de relatie met Dave vorderde, probeerde Susan deze gedachten uit haar hoofd te zetten, in het heden te blijven en gewoon te genieten van wat er gebeurde. Maar toen hij haar vroeg om de relatie een stap verder te brengen door te gaan samenwonen, kon ze zich niet van het gevoel ontdoen dat er iets aan Dave was dat niet helemaal klopte.

Susan was al begonnen met het ontwikkelen van een sterke band met Dave, en ze maakte zich zorgen dat hoe langer ze in de relatie zou blijven, hoe verwoestender het zou zijn als die zou eindigen, mochten haar vermoedens waar blijken te zijn.

Een relatie onder de Tarot-microscoop leggen

Toen Susan vorige maand om een tarotreading vroeg, liet ik haar zich concentreren op Dave en op hun interactie met elkaar. Helaas was de kaart die Dave's daden vertegenwoordigde de zeven zwaarden tarotkaart, een rode vlag als er ooit een was. Als Dave's ware aard in feite die van een sluwe dief was, die er stiekem via charme en heimelijkheid vandoor ging met iets wat niet van hem was, dan beloofde dat niet veel goeds voor de relatie.

De uiteindelijke uitkomst van de lezing, als Susan op haar huidige pad was gebleven, werd weergegeven door de Acht van Bekers: Een gehuld figuur trekt zich terug uit een onderneming die zelfs na veel inspanning en investeringen niet tot een goed einde is gebracht. Hoewel er altijd een kleine kans is dat het ontbrekende stukje van de puzzel te vinden is door De algemene betekenis van deze kaart is dat het tijd is om je verlies te nemen en verder te gaan.

Inzichten omzetten in actie

Na haar lezing maakte Susan het niet meteen uit, maar ze besloot wel wat te gaan graven; Dave bleek een dubieus verleden te hebben. Toen Susan hem om details vroeg, was Dave terughoudend, maar uiteindelijk bekende hij dat hij uit zijn vorige baan was ontslagen wegens verduistering. Hij hield vol dat het een groot misverstand was, dat hij elke cent terugbetaald had en dat de aanklacht uiteindelijk ingetrokken was. Dave vertelde Susan verder dat hij ook door een ex-vriendin was aangeklaagd, die beweerde dat hij geld van hun gezamenlijke betaalrekening had verduisterd. Ook deze zaak was in der minne geschikt.

Daves verklaringen leken logisch en hij had zoveel spijt dat Susan hem wel wilde geloven, maar de knagende twijfel wilde maar niet weggaan. Susan besloot contact op te nemen met deze ex uit het verleden - en de vrouw klonk niet verbaasd toen ze het telefoontje kreeg. "Dave is erg charmant," gaf ze toe. "Hij is alleen erg roekeloos met geld, en soms met geld dat niet toevallig van hem is."

Susan had genoeg gehoord. Zelfs als Daves gevoelens voor haar oprecht waren, voelde ze zich niet prettig in een relatie te blijven met iemand die haar niet de waarheid had verteld, wat zijn bedoelingen ook waren. Ondanks Daves protesten dat hij een "veranderd man" was, besloot Susan uiteindelijk om de relatie te verbreken.

De take-away

Het is belangrijk om te begrijpen dat Susan haar relatie met Dave beƫindigde, niet omdat de tarotkaarten maar omdat ze de aanwijzingen uit de reading oppakte en de waarheid ervan testte in de echte wereld.

Hoe pijnlijk het ook was om Dave te verliezen, Susan realiseerde zich dat haar romantische radar weliswaar nog wat bijgesteld moest worden, maar dat ze wel degelijk vooruitgang boekte. In plaats van te blijven hangen in wat waarschijnlijk weer een verloren zaak zou zijn geworden die het niet waard was om voor te vechten, voelde Susan zich sterker omdat ze naar haar innerlijke stem had geluisterd en naar de waarschuwingen had gehandeld die ze had gekregen door de tarot te raadplegen om opheldering te krijgen. Ze was ervan overtuigd dat ze in de toekomst, ook al waren haar relatiekeuzes niet perfect, in ieder geval slimmer zou zijn.

Niet elke relatie is zo wankel als die van Susan en Dave, maar als je twijfelt of je het met je huidige liefde moet uitpraten of verder moet gaan, kan een sessie met een getrainde KEEN-adviseur je inzicht geven in de beste koers die je kunt varen. actie.