Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Page van zwaarden omgekeerd tarotkaart

Astrologie fans zullen Mercurius herkennen als de planeet die in staat is de communicatie op zijn kop te zetten als hij retrograde gaat. De tarot heeft meer dan een paar in aanmerking komende equivalenten, maar de jongste hofkaart van de Zwaarden komt heel dicht bij het zijn van dekaart die de capaciteiten van de gevleugelde god evenaart. De Page van Zwaarden omgekeerd onderscheidt zich van de anderen vanwege de nadruk die de rechtopstaande versie legt op het doorsnijden van de massa informatie die je krijgt. Als je deze tarotkaart ondersteboven in een tarotspreiding ziet, is het misschien tijd om nog eens goed te kijken naar wat je mensen hebt verteld of aan het vertellen bent - en of die toespraak enig fysiek vervolg krijgt.

DePagina's of Prinsessen

Pagina's worden soms prinsessen genoemd, maar ongeacht de naam, worden ze vaak gezien als meisjes en jonge vrouwen, en vaak ook als jongens. Ze kunnen oudere mensen voorstellen als de situatie daarom vraagt (de letterlijke overeenkomst tussen het geslacht van de kaart en de leeftijd werkt meestal beter in situaties waarin je naar een specifiek naamloos persoon vraagt, zoals hoe je nieuwe collega zal zijn; het is echter vaak nuttiger om naar de ongelijkheden van de kaart te kijken voordat je de identiteit van de kaart vastpint op iemand die je kent en die overeenkomt met de veronderstelde leeftijd en het veronderstelde geslacht van de kaart).

Pages staan voor een nieuwe start, nieuwe situaties en leergierige mensen. Maak je klaar om te leren! Zwaarden zijn het kleur van lucht, intuïtie, introversie, schrijven en bewerken, denken en logica. Dus de Page van Zwaarden is een nieuwe manier van denken en nieuwe ideeën. Het kan vaak een redacteur vertegenwoordigen, schrijver, of een indicatie van dat soort werk. De Pagina van Zwaarden snijdt door de informatie en komt tot de kern van de zaak. Wervelende gedachten en afleidingen vervagen als de Page van Zwaarden de kern van een nieuw idee vindt.

De betekenis omkeren

Wanneer de kaart wordt omgekeerd, nemen die wervelende gedachten het over en vertroebelen de ware betekenis of het idee. De Page van Zwaarden omgekeerd kan wijzen op communicatieproblemen, aanvankelijke misverstanden en onnauwkeurigheden. Denk Mercury retrograde maar in een meer inconsistentecontext (een kenmerk van de Pagina's in het algemeen is energie die ebben en stromen). Dit kan worden doorgewerkt als je de tijd neemt, dus wees niet boos bij het verschijnen van de kaart met deze betekenis. Doe het stap voor stap en wees extra voorzichtig met het ophelderen van punten die niet zo duidelijk zijn. Ga er niet van uit, en snel ook.

De Page van Zwaarden omgekeerd kan ook betekenen: te lang nadenken en niet kunnen beginnen door besluiteloosheid of te veel afleiding. Er wordt veel gepraat maar niet doorgepakt. De kaart kan ook duiden op kletsen, roddelen, verbaal braaksel en een gebrek aan discretie. Degene naar wie deze omgekeerde tarotkaart verwijst, denkt misschien niet goed na of plant niet goed, of plant helemaal niet.

Als je denkt dat de kaart iets te maken heeft met schrijven of Bij het redigeren kunnen typefouten een probleem zijn. Misschien is wat je schrijft of redigeert onduidelijk; laat het aan iemand anders lezen om te zien of je alles goed hebt uitgelegd (of als jij de redacteur bent, neem de tekst dan nog eens door).

Het is ook mogelijk dat de Page van Zwaarden omgekeerd tarotkaart iemand voorstelt die zich gedraagt als het klassieke over-onderzoekende kind, degene die na elk. ding. dat. je. zegt, vraagt "Waarom? "Zelfs als er geen echte kinderen bij de situatie betrokken zijn, heb je iemand - of misschien ben jij die persoon - die irritant gedetailleerd wordt. Achteruit.

Peoplevs. Invloeden

De hofkaarten kunnen lastig te interpreteren zijn, omdat ze kunnen verwijzen naar mensen, of naar eigenschappen en invloeden. Het is verleidelijk om de kaart op een persoon vast te pinnen, maar wees voorzichtig als u dat zonder nadenken doet.

Soms kan het lukken. Als je een vraag stelt in de trant van: "Hoe zal deze nieuwe buurman zijn?" en je krijgt een hofkaart op de uitkomstpositie (of wat dan ook dat de berekening van de informatie in de verspreiding aangeeft), dan is de gedachte dat er misschien een jong iemand bij komt wonen niet zo misplaatst. Maar zelfs dan, kijk uit. Stel dat je denkt dat iemand op je werk over je roddelt, en je probeert een spreiding uit om te zien of je kunt achterhalen wie het doet. Je krijgt de Page van Zwaarden omgekeerd, en je hebt een collega die jong en vrouwelijk is. Het trekken van die kaart betekent nog niet dat het haar was die roddelde. Dus als je voorzichtiger met haar wilt zijn, ga je gang, maar ga er niet van uit dat het niemand anders kan zijn.

Met betrekking tot het andere voorbeeld, misschien blijkt die nieuwe buurvrouw een oudere maar iemand die een van de kenmerken van de kaart heeft. Of misschien is de buurman niet zoals op de kaart, maar heeft hij of zij een tienerzoon of -dochter die in het weekend op bezoek komt.

U doet er goed aan de kenmerken te overwegen. Misschien verwijst de kaart niet naar een persoon, maar naar een miscommunicatie. Weet u zeker dat iemand over u aan het roddelen was? Misschien hadden ze het - echt waar - over iemand anders met dezelfde naam, en heeft iemand anders die persoon met jou verward?

En vergeet nooit dat jij deze persoon zou kunnen zijn. Misschien denk je dat je maar wat zit te kletsen, maar denken je collega's dat je je mond niet kunt houden als ze proberen te werken. Of misschien bent u niet duidelijk geweest over wat u verwacht van degenen die u leidt, en heeft dat tot een ravage geleid.

Omdat het risico bestaat dat u automatisch aanneemt dat de tarotkaart een specifieke persoon in uw leven vertegenwoordigt, in plaats van een karaktertrek, helpt het om een professionele lezing te krijgen om de situatie te ontwarren. Nogmaals, een hofkaart kan een echt persoon voorstellen; je moet alleen oordeelkundig zijn bij het toekennen van die betekenis en nadenken of dat de juiste weg is.

De Page van Zwaarden omgekeerd is niet altijd een verschrikkelijke kaart. Je kunt misverstanden uit de weg ruimen en met een typefout afrekenen. Maar het is wel een kaart die je zo snel mogelijk wilt aanpakken, zodat problemen niet erger worden en je de situatie een stuk beter kunt maken. snel.