Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe mercurius retrograde invloed op de communicatie en het begrip in je liefdesleven

We zijn zo gewend te horen over hoe Mercurius retrograde ons leven beïnvloedt. Behalve - zo veel prognoses nooit praten over hoe deze planeet van invloed op onze liefde leven! Mercurius speelt een cruciale rol als het gaat om het bevorderen van een goed begrip tussen partners, en overweegt wat teken (s) Mercurius is transiting is ook belangrijk bij het begrijpen van hoe de cyclus op ons van invloed. Aangezien communicatie is een cruciaal aspect van elke relatie, is het tijd om deze onoplettendheid te verhelpen en te duiken in wat Mercurius retrograde echt betekent voor couples.

Mercury Retrograde & Communicatie

De grootste plaats waar de achterwaartse beweging van Mercurius van invloed op onze relaties is in miscommunicatie en onbegrip. Mijn cliënt, Moira, biedt een perfect voorbeeld van wat om uit te kijken voor tijdens een retro-cyclus. Op een ochtend belde ze me op, helemaal geïrriteerd door de houding van haar man.

"We hadden net een enorm gesprek over onze financiën," zei ze. "Ik heb alles op de keukentafel gelegd. We hebben gekeken naar uitgaven, inkomsten en manieren om te bezuinigen. We waren het zelfs eens over een aantal specifieke strategieën. En toen belde hij me deze week vanuit de Yacht Club. Hij heeft net een nieuwe kaartplotter voor de boot gekocht. Hij is zo opgewonden. Ik flipte! Het lijkt wel of we dat gesprek nooit hebben gehad."

Hun grote discussie vond plaats toen Mercurius aan een retrogradecyclus begon. Hoewel ze dacht dat ze duidelijk was tegen haar man, en hij instemde met hun nieuwe geldstrategieën, bleek Ze hadden een enorme miscommunicatie gehad.

We deden een drie kaarten lezing over hoe ze de situatie het beste kon aanpakken. De Vijf van Schijven gaf de situatie weer: gebrek, zorgen, een tijdelijke afname van de stroom. De kaart die de energie van haar man vertegenwoordigde was de Zeven van Zwaarden. Hij was in ontkenning, mogelijk defensief, en het gebruik van slinkse strategieën om hun overeenkomst te omzeilen. Deze kaart suggereerde dat ze zijn defensieve reacties zou moeten ontkrachten om resultaten te boeken. Met Mercurius nog steeds retrograde, was het onwaarschijnlijk dat ze zou een eerlijk antwoord te krijgen. Voor haar "volgende stappen" was de kaart de opgehangen man, die suggereerde dat ze wat tijd moest nemen, wachten tot de retro-periode voorbij was, en dan met haar echtgenoot praten. Hoezeer ze het ook haatte om te wachten, we wisten dat er waarschijnlijk nog meer miscommunicatie of misleiding zou zijn tijdens de Mercurius cyclus. Ze stemde ermee in om haar tijd af te wachten en over een paar weken terug te komen.

Ik hoorde ongeveer een week na het einde van de retrograde weer van Moira. Ze vertelde me dat ze zojuist een discussie met haar man had gehad, met in haar hand de rekening van Visa met de €1500 voor de kaartplotter. Omdat er wat tijd was verstreken, was ze niet zo boos. Ze vroeg hem gewoon wat er in zijn hoofd omging hun vorige gesprek. Het bleek dat hij zo gestrest was door het gesprek, dat hij het gevoel had dat zij hem de schuld gaf van hun geldproblemen, dat hij slechts een oppervlakkige poging had gedaan om mee te doen. Hij had niet gehoord wat ze eigenlijk zei over het ontwikkelen van langetermijnstrategieën. Hij had geen excuus voor de aankoop, maar ze waren in staat om een ander gesprek te voeren dat echte resultaten opleverde. Ze maakte duidelijk dat hun financiën niet alleen zijn schuld waren en dat ze hen nodig had om samen te werken om hun problemen op te lossen. Hij ging akkoord, en ze zetten een strategie op papier om het nog duidelijker te maken.

Hoe het teken van Mercurius in Retrograde een verschil maakt

Deze kleine planeet gaat niet altijd achteruit in hetzelfde teken. Net als bij andere planeten, het teken waar Mercurius actief is smaken de energie van de retrograde. Deze maand begint de retrograde periode op 19 december, op ongeveer 15 graden Steenbok, en eindigt op 8 januari, op ongeveer 28 graden Boogschutter.

In termen van je liefdesleven, welke invloed brengt Steenbok met zich mee? Dit teken van verantwoordelijkheid, integriteit, werk en het stellen van doelen zal van invloed zijn op de praktische aspecten van jullie relatie. Als je nodig hebt om in de communicatie over de gezamenlijke financiën, projecten, of op lange termijn relatie doelen, het beste gebruik van de retrograde is om te herzien en opnieuw te bekijken deze dingen in plaats van het maken van duidelijke beslissingen, het ondertekenen van contracten, of het maken van grote investering verschuivingen. Als je nodig hebt om een gesprek over ouderschap verantwoordelijkheden, het delen van van huishoudelijke taken, of zelfs de toekomstige zorg voor bejaarde ouders, nu is het moment om ideeën uit te wisselen, maar neem nog geen beslissingen. Maak in plaats daarvan aantekeningen van uw gesprekken om er later op terug te komen.

Als u moeilijke keuzes moet maken, zorg er dan voor dat contracten en afspraken duidelijk en op papier staan.

De tijd dat Mercurius Boogschutter bezoekt zal kort zijn, maar zal jou en je geliefde de kans bieden om het jaar en je bredere hoop voor de toekomst te herzien. Boogschutter is een optimistisch teken dat heerst over overtuigingen, filosofie, spiritualiteit, reizen en het verbreden van de horizon. Als het nieuwe jaar begint, kunnen jullie samen tijd doorbrengen met dagdromen over de toekomst. Waar zou je heen willen? Welk nieuw gebied van het leven zou je willen verkennen? Mercurius in Boogschutter kan de wens om lessen te nemen, een taal te leren of samen meditatie te verkennen naar voren brengen. Nogmaals, teken nog niet op de stippellijn voor een vakantiepakket - vermaak je gewoon met het verkennen van de details.

Een helderziende adviseur kan je helpen miscommunicatie in relaties te ontwarren en je de weg wijzen naar de beste aanpak. Kijk eens naar adviseurs met astrologische kennis en gebruik maken van hun expertise om u te helpen de meest vreedzame Mercurius retrograde mogelijk. Het combineren van de energie van astrologie met intuïtieve begeleiding kan een win-win vakantieseizoen voor u en uw geliefde te creëren.

Niet zeker hoe de communicatie met uw geliefde aan te pakken, vooral met Mercurius retro gaan? Bel op de deskundige begeleiding van een adviseur op Keen vandaag!