Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Page of cups omgekeerde tarotkaart

De omgedraaide Page of Cups kan u het hoofd in de handen doen leggen, u afvragend wat voor persoonlijke problemen deze kaart aanduidt. Houd uw kin omhoog; deze kaart kan aangeven dat relaties, creativiteit en emoties een andere kant op kunnen gaan dan u had verwacht, maar u heeft altijd de kans om de situatie het hoofd te bieden. De Page of Cups omgekeerd is een signaal voor u om aandacht te besteden aan emotionele en creatieve zaken in plaats van ervan uit te gaan dat het allemaal wel op een bepaalde manier zal gaan.

Cups en Cups omgekeerd

We zijn terug in de Cups kleur, dus emoties en gevoelens overheersen de dag. Bij een omgekeerde bekerkaart kunnen de emoties echter worden gesmoord of ingehouden - er is een demping van de emotie of het gevoel die niet alleen van invloed is op hoe je extern met de situatie omgaat, maar ook hoe je je intern voelt. Het is mogelijk om uiterlijk gereserveerd te zijn maar innerlijk gevangen in de stroom van liefde (denk aan al die verliefdheden die je had waarbij je niet kon laten merken dat je iemand leuk vond). Maar een omgekeerde Cups-kaart geeft aan dat er intern een blokkade is die de emoties niet laat stromen.

Pages en Pages Reversed

Pages kunnen kinderen voorstellen, ongeacht geslacht, maar ook jonge vrouwen. Soms kunnen het jonge mannen zijn, afhankelijk van de vraag, maar meestal zijn het jonge vrouwen, kinderen of tieners.

De Pagina's duiden ook op initiatie, toenadering, verbinding en ontdekking - niet in experimentele zin, maar in termen van het vinden van nieuwe dingen voor of over jezelf of iets anders. anders. De Page is als de Nar van elke hofkaartenreeks; de Nar betekent niet dwaas maar onschuldig en opnieuw beginnen. Pagina's zijn in het algemeen vriendelijke kaarten.

Pagina's omgekeerd zijn niet per se onvriendelijk, maar ze kunnen wijzen op oppositie, concurrentie en beperkingen. Er is iets dat die eerste verbinding niet zo soepel laat verlopen als zou moeten. Een van de problemen met omgekeerde kaarten is dat ze automatisch worden gezien als negatieve aspecten, en dat kan ook zo zijn, maar soms wijzen ze gewoon op dingen. Die beperking kan een eigenschap zijn waar je op moet letten maar niet bang voor hoeft te zijn, zoals een extravert die met een introvert omgaat. Ze moeten zich gewoon bewust zijn van hoe de andere persoon zich verhoudt.

Plaats ze samen

De Page of Cups omgekeerd, dan, toont ofwel een jong persoon of een emotionele situatie die is gegaan of heeft de potentie om te gaan ontsporen, in vergelijking met wat je hoopt. Bijvoorbeeld, u gaat een semester naar het buitenland en wilt weten hoe uw klasgenoten en de mensen in het algemeen zullen zijn. De Page of Cups omgekeerd verschijnt in een positie die te maken heeft met uitkomsten of hoe andere mensen de situatie zien. Je zou kunnen kijken naar aanwijzingen dat:

  • Mensen in het andere land zullen niet zo vriendelijk zijn, of je zult het moeilijk vinden om vrienden te maken
  • Mensen in het andere land zullen vriendelijk zijn maar hebben zo'n andere manier om vriendschappen op te bouwen dat je interacties zo ongemakkelijk zullen zijn totdat je erachter komt wat er aan de hand is
  • De dating cultuur of de culturele verwachtingen over hoe de verschillende seksen met elkaar omgaan zo verschillend zijn van de uwe dat u het risico loopt op grote misverstanden
  • Het ligt misschien niet aan u, maar uw thuiscultuur wordt misschien niet in het hoogste aanzien gezien, wat uw dagelijkse omgang met mensen kan be├»nvloeden (bijv: omgaan met anti-Amerikanisme op een laag niveau)
  • Een jonge vrouw, tiener of kind kan een probleem veroorzaken, of het nu gaat om concurrentie, wrok, onverenigbaarheid als huisgenoten, en meer

Omdat de Pagina van Bekers een kind of tiener kan zijn, Als je een ouder bent die op het punt staat om te verhuizen en dat heeft invloed op je kinderen, is het mogelijk dat er een aspect van de situatie is waar je kind mee te maken krijgt dat jou kan raken. Misschien krijgt uw kind te maken met pesterijen, of past hij of zij zich niet goed aan, dus terwijl iedereen om u heen u steunt, zou uw kind het wel eens moeilijk kunnen krijgen. Of misschien moet u gewoon accepteren dat uw kind plotseling zoveel nieuwe vrienden heeft dat het lijkt alsof er bij u thuis nooit rust is - dat is op zich niet erg, maar voor een vermoeide ouder kan het dat wel zijn!

De Page of Cups is meestal geen zwangerschapskaart - de Keizerin heeft dat al behandeld - maar gezien het feit dat de Page of Cups een kind kan voorstellen, en de omgekeerde kaart kan wijzen op iets dat niet gaat zoals je dacht dat het zou gaan, zou het zinvol zijn om heel voorzichtig te zijn met betrekking tot zwangerschap, ofwel het voorkomen ervan of ervoor te zorgen dat je de juiste zorg krijgt. Nogmaals, dat is gewoon vanwege het kind verbinding.

Deze kaart kan ook staan voor een situatie die in zijn huidige vorm niet zo bevredigend zal zijn - maar nu je ervan op de hoogte bent, kun je er iets aan doen en de situatie omkeren. Bijvoorbeeld, als je die student in het buitenland bent? Dan kun je nu onderzoeken hoe mensen in het nieuwe land met elkaar omgaan, zodat je beter voorbereid bent, en ook wat terughoudender zijn in je benaderingen totdat je zekerder bent van de dagelijkse etiquette.

Een ander onderwerp waar de Page of Cups voor kan staan is creativiteit. Begin je aan een nieuwe baan en wil je weten wat de toekomstige mogelijkheden zijn? Als de Page of Cups omgedraaid is, kan dat betekenen dat de functies die u krijgt niet zo creatief zullen zijn. Heb je net een rol in een toneelstuk gekregen? Misschien zullen er verschillen zijn die u moet overbruggen, zoals iedereen in het stuk die een andere acteerstijl gebruikt en u zich moet aanpassen.

Bedenk dat wanneer u een reading laat doen, de reading gaat over hoe de dingen eruit zien gezien de koers die u vaart. Je kunt dingen veranderen; als je wilt dat je toekomstige banen creatievere mogelijkheden bieden, houd dan je ogen open voor die aspecten, of stem je zoektocht naar een baan in de loop der jaren af op meer creatieve terreinen. Ga er nooit van uit dat je vastzit op een pad dat de kaarten aangeven.

De betekenis van elke kaart hangt natuurlijk af van de kaarten eromheen en de specifieke spreiding die je gebruikt. Als je een brandende vraag hebt, vraag dan online een tarotkaartlezing aan en kijk hoe de hele situatie eruitziet. Het zou kunnen dat de omgekeerde Page of Cups de sleutel is tot een veel gelukkiger uitkomst dan jij geanticipeerd.