Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Aas van wijzen omgekeerd tarotkaart

Klaar, klaar, nee! Dat is waar je mee te maken kunt krijgen als je de Aas van Wijzen omgekeerd trekt. Je nieuwe plannen en nieuwe project kunnen een hobbelige weg voor je hebben die, hoewel niet zeker onsuccesvol, zeker je geluk tempert als je de situatie niet onder ogen ziet. De omgekeerde Aas van Toverstok is een kaart van blokkade, intern of extern, en het is een grote vrijmakingshint om die energie te beteugelen die je tot een fout zou kunnen leiden.

Toversteken en hun Omgekeerde

Toversteken zijn de actiekaarten, degene die beweging aangeven en leiding nemen. Dit zijn de kaarten die je leven vooruit stuwen, die een project doen vorderen, en die je een snelle schop geven om je in beweging te krijgen wanneer je dat nodig hebt. Het is geen verrassing dat de Tanden de eerste kleur zijn van de Kleine Arcana, het begin van die gedetailleerde plannen en levensgebeurtenissen.

Wissel die Tanden, hoewel, en je krijgt een stagnerende energie. Misschien voel je je geblokkeerd en stel je alles uit terwijl je zou moeten werken. U voelt geen enthousiasme voor iets, ondanks dat iedereen u zegt dat u het zou moeten doen. Je voelt je vastzitten.

Wijzers kunnen ook een beetje krijgshaftig zijn. De staf is immers lang een wapen geweest om aan te vallen en te verdedigen. Omgekeerde staven kaarten kunnen wildcards.

Er is ook een element van planning en begeleiding, zoals wat je ziet in de Twee van staven en Drie van staven. Dus, het omkeren van een Tover kaart, zelfs als het niet een van deze twee specifiek,

Azen en hun Omgekeerde

Azen zijn begin en inwijding. Daarom beginnen ze met elke kleur; ze beginnen de langzame klim omhoog door de nummers totdat je de hofkaarten bereikt die de kwaliteiten van elke kleur personifiƫren. Maar als je een Aas omdraait, krijg je stops en starts, en inconsistente energie. Misschien probeer je te beginnen met het schrijven van je nieuwe boek, en iemand blijft je onderbreken. Je hebt eindelijk een afspraakje met die knappe jongen, maar uiteindelijk moet je steeds een nieuwe afspraak maken. Je wilt verhuizen, maar de verhuizing wordt steeds uitgesteld.

Aas van Wijzer omgekeerd

Wanneer je de Aas van Wijzer omgekeerd krijgt, begin je aan iets nieuws, maar je enthousiasme en energie lijken voortijdig op te raken of het nieuwe ding blijft op hindernissen stuiten. Je voelt je niet erg vrij op dit moment, of, als de kaart op een toekomstige positie in een spreiding ligt, kan het zijn dat je je ongewoon slecht voelt over iets wat je dacht te willen. Het voelt alsof het universum gewoon niet aan jouw kant staat.

Gezien het feit dat de omgekeerde Aas van staven die wildcard-kwaliteit heeft, kan het ook een verrassende gebeurtenis betekenen. Je gaat verhuizen, vindt een nieuwe woning, gaat naar de nieuwe stad - en je nieuwe baan verandert drastisch in slechts een paar weken. Je bent de gedoodverfde winnaar voor die sappige rol in een indiefilm en je hebt veel complimenten gekregen over je auditie - alleen komt de regisseur op het laatste moment met iemand anders voor de rol. Vrees niet, Behandel deze situaties echter als een deur die dichtgaat, zodat een andere open kan gaan. Houd je ogen en oren gericht op alles wat je kunt zien of er een kans is die je kunt grijpen.

Recht voor de raap

Veel tarotdecks gebruiken een variatie op het klassieke Rider-Waite beeld voor de Aas van staven: een hand die uit een wolk steekt en een lange staf vasthoudt met kleine blaadjes die eruit groeien. Het is gebruikelijk om de duim van de hand tegen de staf gedrukt te zien en misschien een paar blaadjes die ernaast in de lucht zweven.

Het beeld ondersteboven draaien is veelzeggend. Die duim wijst nu naar beneden, waardoor de hand eruitziet als een duim omlaag-teken. Dat is een duidelijke weergave van hoe je je over een situatie zou kunnen voelen. Hier ben je, met een figuurlijke estafette fakkel in je hand; je zou moeten rennen voor wat het ook is dat je verondersteld wordt te doen. In plaats daarvan heb je je hand ondersteboven in een duidelijke weergave van ongelukkigheid. Bovendien zien die zwevende blaadjes er nu uit alsof ze naar beneden vallen, van de staf afbladderen.

Maar ook dit is een vlugge kick. Als u blij bent dat er iets nieuws op komst is en u trekt de Aas van staven omgekeerd, dan is dat een signaal om op te passen voor iets dat niet goed lijkt te gaan. Heb je een knagend gevoel over het iets-nieuwe dat je steeds aan de kant schuift? Kijk er eens wat dieper naar, want misschien heb je twijfels die aangepakt moeten worden. Ze kunnen zo simpel zijn als je eigen kritiekstem en je angst om te falen, maar ze zijn er, en je moet ze aanpakken om verder te gaan

Huurt u een nieuw iemand in op kantoor? Misschien moet u wat langer zoeken, ook al denkt u meteen de beste persoon te hebben gevonden, want er kan iets aan de hand zijn waardoor de situatie uit de hand loopt. Misschien is de sollicitant een concurrentiebeding vergeten, waardoor u terug moet naar de tekentafel.

Dit is een heel specifiek voorbeeld, maar het laat u zien wat voor vreemds de omgekeerde Aas van staven kan aangeven. Hou je in, doe het rustig aan. Overhaast niets en kom niet superenthousiast over totdat u zeker weet dat het veilig is om zo te zijn.

EĆ©n ding dat u moet vermijden is overdreven hyper-waakzaam te worden, wat klinkt als overdrijving. Maar het is mogelijk om zo verwikkeld te raken in het zoeken naar iets dat fout kan gaan, dat je er in feite voor zorgt dat er iets fout gaat. Een omgekeerde staven, vooral de Aas, betekent dat je het rustiger aan moet doen en wat voorzichtiger moet zijn, maar ga er niet vanuit dat de wereld er op uit is om jou te pakken.

Voordat je je te veel zorgen gaat maken dat alles in duigen valt, kun je beter een online tarotlezing laten doen. Onderzoek wat de situatie kan verpesten. En onthoud: als iets je plannen in de war schopt, heb je net een gratis hulpmiddel gekregen om wat reparaties.