Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Hoe de aas kaarten te lezen in tarot spreidingen

Ik moet toegeven, sommige van mijn favoriete kaarten in de kleine arcana zijn de Azen. Ik denk omdat ze zoveel potentieel bieden, zoveel pure creatieve mogelijkheden. Als ze in een lezing opduiken, weet ik gewoon dat de aanvrager (of ik, als ik voor mezelf lees) een opwindende, inspirerende tijd te wachten staat. Azen zijn op de een of andere manier het meest "open" van alle kleine arcana's omdat ze letterlijk kunnen wijzen op elke vorm van manifestatie binnen de kleur die ze vertegenwoordigen. Deze kaarten gaan tenslotte allemaal over verandering, mogelijkheden en nieuwe deuren die opengaan.

Azen als puur potentieel

Molly wilde een reading over een verandering in haar midlifecarrière. Ze had een paar ideeën, maar wist niet zeker welk pad ze moest kiezen. We deden een reading voor elk van de mogelijkheden: terug naar school om lerares te worden, naar het buitenland om Engelse les te geven, of naar de culinaire school gaan. De lezing was een simpele drie kaarten spreiding-een kaart voor elke optie. Voor het onderwijzen van de Engelse taal in het buitenland was de kaart de aas van manden tarotkaart.

"Het wordt een avontuur," zei ik tegen haar. "Dat is duidelijk. Maar je zult ook merken dat dit het begin is van een nieuwe creatieve en spirituele reis, en ook van een radicale verandering in je carrière. Als je echt een nieuwe start wilt maken, is dit de optie die je moet kiezen."

De Aas van staven laat, net als alle Azen, zien dat er een mogelijkheid is tot uitbreiding en ontplooiing talent. In Molly's geval zouden creativiteit, actie, verbeelding en spirituele expansie allemaal mogelijk zijn als ze ervoor zou kiezen om naar het buitenland te gaan.

De numerologie van Eén

Azen bevatten de energie van het getal één in elke rij van tien. Eenen bieden de mogelijkheid tot spirituele verlichting en zijn de actieve 'doeners' van alle getallen. De één suggereert dat om het potentieel van de kleur te herkennen, je actie moet ondernemen in plaats van achterover te leunen en hopen dat er iets gebeurt. Azen zijn niet statisch; de gelegenheid komt, maar kan ook verdwijnen als ze niet wordt benut.

Dave belde ook voor een lezing van drie kaarten. Hij was geïnteresseerd in de energie van drie verschillende mensen met wie hij een nieuw zakelijk partnerschap zou kunnen aangaan. Zijn eerste keuze, die toevallig ook een goede vriend van hem was, werd vertegenwoordigd door de aas van zwaarden.

"Deze persoon brengt de meeste ideeën naar de tafel en de beste strategieën - de energie die het meest fris aanvoelt," legde ik uit. "Als je een visionair nodig hebt, is hij het. Misschien moet je hem eruit halen of de energie sturen, maar hij brengt een mentale kracht met zich mee."

Die kwaliteit was precies wat Dave nodig had, en hij was dankbaar dat de reading zijn eigen intuïtieve gevoel onderstreepte dat zijn vriend de beste keuze zou zijn.

States of Being

Colleen had vragen over haar datingleven.

"Ik heb nog nooit zoveel keus gehad," lachte ze. "Het is geweldig. Maar ik heb een beetje met maar één iemand genoegen wil nemen. Ze zijn allemaal zo interessant, maar hoe moet ik kiezen?"

Opnieuw maakte een eenvoudige kaart voor elke vrijer het kiezen makkelijker. Vrijgezel nummer één kwam naar voren als de Aas van bekers en nummer drie als de Aas van munten. Deze twee mannen boden het meest open en creatieve potentieel, maar op heel verschillende manieren.

"Wil je je in een meer gevestigde staat van zijn bewegen? Of wil je je emotionele bereik en verbinding uitbreiden? De Aas van Bekers geeft aan dat de relatie emotioneel zal zijn, het hart zal openen en je een grote kans zal geven om je gevoelens te ervaren. De Aas van Munten biedt misschien niet zo veel romantiek, maar zal stabieler zijn en je in staat stellen je te richten op het potentieel voor meer tastbare zaken als huis, familie en het opbouwen van een leven. Waar ben je echt naar op zoek in een relatie?"

Zoals Colleen heeft ontdekt, duiden Azen vaak op een mogelijkheid om de staat van zijn te ervaren die door de kleur wordt aangegeven. Bekers voor emoties, intuïtie en intimiteit; Munten voor welvaart, het opbouwen van tastbare elementen, aarding en het vinden van stabiliteit; Zwaarden voor intellectuele strengheid, mentale stimulatie en waarheid; en staven voor enthousiasme, spirituele groei, creativiteit en actie. De een is niet beter dan de ander, het is gewoon een kwestie van wat er op dat moment nodig of gewenst is.

Net als alle kaarten in de Tarot zijn de betekenissen van de Azen gelaagd. Als je wilt nieuwe energie in je leven cultiveren op een specifiek gebied, een geweldig hulpmiddel om aan te trekken wat je wilt is te mediteren op de betreffende Aas. Haal het uit je kaartspel, bestudeer het, laat het op je altaar liggen. Vraag om de energie van de betreffende Aas in je leven te laten stromen - en wees klaar om de kans te grijpen wanneer die zich voordoet!

De Keen-adviseurs staan klaar om je te helpen de Tarot te gebruiken om persoonlijke groei en manifestatie te verkennen. Ontdek je potentieel - bel vandaag nog!