Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Gaat hij vreemd? het tarot deck weet het.

Wanneer uw Tarot-lezer de kaarten voor u neerlegt, liggen alle antwoorden voor het oprapen, ze wachten alleen nog op interpretatie. Als u begrijpt wat uw Tarot lezer ziet, zult u ontvankelijker zijn voor de boodschap die het deck u wil sturen.

Als u zich zorgen maakt dat iemand u bedriegt, is een Tarotlezing een goede manier om uitsluitsel te krijgen. Ben je klaar om het te weten? Ben je er echt klaar voor? Wil je aan jezelf toegeven dat je dingen hebt genegeerd? Heb je ontrouw getolereerd, de andere kant op gekeken, of de toon van de relatie gezet met je eigen misstappen? De waarheid onder ogen zien is geen gemakkelijke zaak.

De kaart die de sleutel bevat tot een bedrieger in je midden is De Magiër. Als je de lezer vraagt naar de ontrouw van de man in je leven en deze kaart verschijnt, zou je kunnen overwegen een pauze te nemen om die verlovingsring te verpanden voordat je terugkomt om de lezing af te maken.

Waarom De Magiër? In een gewone Tarotlezing vertegenwoordigt de Magiër je innerlijke kracht om van niets iets te maken. Het is een van de meest krachtige kaarten in het Tarot deck. Als deze kaart verschijnt in een algemene lezing zonder verband met de specifieke vraag van bedriegen, het is een geweldige kaart om te ontvangen. Het vertegenwoordigt verlichting in een situatie. In een Tarot lezing over ontrouw, vertegenwoordigt het je man die meer verlicht is over hoe hij op magische wijze iets voor je verborgen kan houden.

Als je lezing De Magiër in de verleden positie heeft, zul je misschien moeten toegeven dat je al een hele tijd weet of vermoedt dat er sprake is van vreemdgaan. In je ontkenning, heb je misschien zijn gedrag verergerd, hem beloond voor het zijn van een speler in plaats van het instellen van gezonde grenzen door voor altijd weg te lopen.

Als de Magiër kaart in de huidige positie verschijnt, kan de affaire op dat moment plaatsvinden, terwijl je bij je Tarot lezing bent. Als de Magiër kaart in de toekomst ligt, dan kan je er zeker van zijn dat hij plannen aan het maken is voor een affaire. Misschien is het tijd om het spel te spelen van "Oh, was ik je mobiele telefoon teksten aan het lezen? Ik dacht dat het mijn telefoon was." Let op: dit werkt alleen als je dezelfde mobiele telefoon hebt als je man.

Wie is er bij hem? De kaarten die het dichtst bij De Magiër liggen vertellen vaak het verhaal. Het pak Pentakels vertegenwoordigt geld en een kaart uit dit pak naast De Magiër vertegenwoordigt een affaire op het werk.

Een kaart uit het pak Bekers kan de moeilijkste nieuws om te slikken. Als een bekerkaart De Magiër in je lezing raakt, kan hij verliefd zijn op zijn nieuwe minnares. In deze situatie, zou u de booty call kunnen zijn en dat is alles. Natuurlijk, als dat waar is, moet je hem vaarwel zeggen en, als je je gul voelt, een gebedje doen voor zijn nieuwe vriendin, die waarschijnlijk dezelfde wispelturigheid zal ervaren.

Wanneer kaarten van het pak van de Toverstok vergezeld gaan van De Magiër kaart in een ontrouw lezing, is je man aan het spelen met de bedoeling om te ruilen. Als je hem hebt gesteund, is hij op zoek naar een nieuwe suikermoeder met een grotere bankrekening. Als de dingen tussen jullie meer gelijkwaardig waren, leent hij misschien van haar om jou materieel tevreden te houden.

De Magiër en het pak van Zwaarden combineren om te onthullen dat hij je bedriegt uit een soort wraak. Echt of ingebeeld, je verdient dit soort behandeling niet. Zwaarden staan voor communicatie en iemand terugpakken is de ultieme vergelding. Heb je hem bedrogen? Denkt hij van wel? Weet hij iets over je waarvan je dacht dat je het goed verborgen hield?

Als de Magiër kaart is gekoppeld aan een van de vier Page kaarten van de Tarot, is zij een jongere versie van jou. Ridders zijn kaarten die staan voor snelle en onverwachte aankomsten. Als de Magiër wordt gekoppeld aan een van de ridderkaarten van het tarotspel, is het mogelijk dat hij je bedrogen heeft met iemand met wie hij onmiddellijk seksuele chemie had; het was waarschijnlijk een flirt die geen stand hield.

Dit kan gebeuren als mannen alleen uitgaan naar nachtclubs en andere hotspots om af te halen. Bij de ridderkaart gaat het om de flirt. Als je vindt dat je beter verdient, moet je je misschien minder zorgen maken over het goedmaken en meer over wat hij misschien heeft opgepikt en mee naar huis heeft genomen.

Een Tarotlezing waarbij een Koningin-kaart aan De Magiër wordt gekoppeld, beantwoordt de vraag "Bedriegt hij me?" bevestigend en onthult dat de affaire misschien wel met iemand is die je kent. Dit is geen signaal om detective te spelen; het is een signaal om weg te rennen, net als al deze Tarot indicatoren. Wanneer je man het bed deelt met je vrienden of kennissen zou dit een waarschuwing moeten zijn dat de verantwoordelijkheid van het aantrekken en houden van ethische mensen in je leven tenminste gedeeltelijk jouw verantwoordelijkheid is.

Gerelateerde artikelen