Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Jaloezie en de tarot

Wanneer onthullen de kaarten de afgunst binnenin?

Wanneer je belt of chat met je Tarot-lezeres op KEEN, heb je vaak een specifieke vraag in gedachten. Soms stel je deze vragen opzettelijk en soms liggen je vragen onder de oppervlakte, op een onbewust niveau. Vergeet niet dat je Tarot je innerlijke kennis weerspiegelt, niet alleen je bewuste begrip.

Voel je je stiekem boos als een vriend een geweldige nieuwe baan krijgt of verliefd wordt? Volgt u elke beweging en stemming van uw partner? Als u het plezier van anderen bedreigend vindt of als u achterdochtig bent en twijfelt aan de motieven van anderen, kan de Maan in uw lezing opduiken. In het verleden, heden of de toekomst duidt de Maan op Jaloezie.

De Maan vertegenwoordigt ons emotionele onbewuste. Ze leidt ons naar onze emoties: de emoties die we tonen, de emoties die we verbergen en de emoties die we niet begrijpen. De Maan is het onvoorspelbaarste van de twee hemellichamen. Ze is vrouwelijk, en ze heeft haar mysteries. Vanaf de aarde zien we alleen haar heldere kant, maar we zijn ons bewust van haar verborgen donkere kant. Zij regeert de getijden en het ritme van de natuur hangt van haar af, evenals van de Zon. Maar ze is heimelijk. Ze werkt achter de schermen. En, ze kan wijzen op jaloezie bij de onderzoeker.

Wanneer jij en je man uitgaan, let je dan op zijn reactie wanneer er aantrekkelijke vrouwen langslopen? Pak je zijn telefoon als hij even niet oplet, om zijn recente sms'jes te bekijken? Ben je klaar en bereid om je eigen groenogige monster te confronteren? Zo ja, dan zie je misschien de Maan in het verleden, heden of de toekomst van je Tarotspreiding.

Wanneer de Maan opduikt in de verleden positie, betekent dit dat je in het verleden verdenkingen hebt gehad. Zijn die weggenomen? Hebt u een goed gesprek met uw man gehad om de realiteit van de situatie te bespreken, of hebt u onlangs een felle ruzie gehad over verwachtingen? Houdt u nog steeds vast aan wrok of jaloezie uit het verleden?

De Maan in de tegenwoordige stand betekent dat u momenteel problemen heeft met jaloezie. Er is een situatie in het heden waar u op reageert. Vertrouwt u uw vrienden echt? Vertrouwt u uw man echt? Hoe zit het met jezelf? Je ontkent misschien je jaloezie, maar anderen zien het.

De Maan in de toekomstige positie betekent dat je op het punt staat een situatie tegen te komen die je jaloers maakt. Jaloezie ligt in het verschiet! Is er iemand in uw leven die onzekerheid bij u oproept? Heeft u plannen in de toekomst die kunnen worden beïnvloed of gedreven door jaloezie? Deze vragen zijn niet gemakkelijk onder ogen te zien, maar ze zijn belangrijk voor je eigen geluk.

Als de Maan in je verleden, heden of toekomst opduikt, onderzoek dan de kaarten in de buurt van de Maan. Als er een Pentakel naast de Maan ligt, betekent dit dat je afgunst materieel is. Heb je echt die Prada tas nodig om hot genoeg voor hem te zijn? Houd je financieel de score bij? Pentakels gaan over materiële bezittingen en fysieke manifestaties van status.

Blijkt er een stavenkaart naast de Maan te liggen? Dit kan betekenen dat je jaloezie gevaarlijk smeult, en mogelijk explosief is. staven staan voor het element vuur, dat agressief en gewelddadig is. Ben jij een vechter? Misschien slingert u beledigingen of fijn servies. Als je vrienden en collega's je vurig en onvoorspelbaar vinden in je jaloerse woede, zal de stafkaart verschijnen in de buurt van de

Koppen verwijst naar waterige emotie. Als een kaart uit het bekers pak dicht bij de maan verschijnt, kun je misschien niet onder woorden brengen wat je jaloers maakt, maar je zult het absoluut voelen! Los je op in tranen op het moment dat je voelt dat hij zijn interesse heeft verloren? Heb je gekke irrationele angsten over wat hij doet als je niet in de buurt bent? Reageer je op deze onzekerheden door je terug te trekken in je eigen, groenogige monstergrot?

Het kan ook zijn dat een kaart uit het zwaardenpak dicht bij de Maankaart ligt. Dit is een bijzonder moeilijke combinatie, omdat de waterige aard van de Maan haaks staat op de scherpe, doortastende zwaarden. Zwaarden zijn het element lucht, en wakkeren vaak wraakzuchtige, wraakzuchtige daden aan. Snijden jouw woorden anderen als een mes? Geef je je over aan sarcasme? Leidt je jaloezie tot lange en bittere ruzies tussen jou en degenen van wie je houdt?

Geen van deze scenario's is prettig om over na te denken, vooral niet als jij degene bent die getroffen wordt door jaloezie. Als je met deze situaties in je leven te maken hebt, en de Maan verschijnt in je verleden, heden of toekomstige positie, dan is dat eigenlijk een geschenk aan jou. De Maan geeft toegang tot onze verborgen aard. Ze is van nature reflecterend. Deze kaart is een signaal dat je wat na te denken hebt.

Jaloersheid kan ons beschermen tegen misbruik, maar het kan ons ook scheiden van degenen die ons het dierbaarst zijn. Kijk naar uw relaties en uw plaats daarin. De Maan in je spread geeft je vermogen en bereidheid aan om je eigen groenogige monster onder controle te krijgen.

Gerelateerde artikelen