Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe jaloezie uit de relatie te houden

Jaloezie kan een destructieve kracht in een relatie zijn. Van twee mensen alleen kan niet worden verwacht dat ze in elkaars behoeften voorzien, en de meeste relaties hebben te maken met exen, levenslange vrienden en collega's op het werk. Maar soms ontstaat er jaloezie vanwege deze vaste relaties die zoveel voor je geliefde betekenen en die tussen jullie beiden in lijken te staan.

Jaloers zijn op mensen die in sommige opzichten dichter bij je partner lijken te staan dan jijzelf, of die een geschiedenis met hem delen die jij niet met hem kunt delen, is natuurlijk. Het wordt een probleem wanneer je angsten en twijfels een bedreiging vormen voor de relatie die je met hem hebt. Ten eerste moet u proberen deze gevoelens aan uw partner kenbaar te maken. Kies een moment waarop u beiden rustig en rationeel kunt zijn. Vergeet niet dat u zegt dat u uw partner niet vertrouwt - althans, de kans bestaat dat hij dat zo opvat.

Leer die andere mensen kennen met wie hij een nauwe band heeft, zodat u zich gerustgesteld kunt voelen over hun rol in zijn leven. Als dat te moeilijk is, leer hen dan gewoon kennen en het doel dat zij dienen. Een collega op het werk zal minder bedreigend zijn als u volledig begrijpt dat zij en uw partner samen aan een belangrijk project werken en dat zij ook haar eigen leven buiten het werk heeft. Als hij golf speelt met goede vrienden en jij een hekel hebt aan het spel, erken dan dat hij wat tijd nodig heeft om zijn eigen interesses na te jagen met mensen die zijn liefde voor het spel delen.

Houd je eigen netwerk van vrienden en collega's op het werk in stand. Soms wint een liefdesrelatie te veel aan belang in je leven en je verwaarloost de persoon die je was voordat je je partner ontmoette. Organiseer een paar avondjes uit met oude vriendinnen, of ga met je vriendinnen winkelen als hij golf speelt. Breng uw relaties in evenwicht met uw eigen persoonlijke behoeften en laat hem hetzelfde doen; dan zult u beter begrijpen waarom hij contact moet onderhouden met oude vrienden. Maar als niets van dit alles werkt, je nog steeds geruststelling nodig hebt over de sterkte van je relatie, en je vindt het moeilijk om met je partner te communiceren over de gevoelens die je dwars zitten, dan is het tijd om een helderziende te bellen voordat je jaloezie je leven verwoest. Een paragnost kan fungeren als een raadgever, gids, en spirituele bron wanneer u het meest nodig hebt.

Een paragnost die gebruik maakt van kan de grafieken van u en uw partner bestuderen en erachter komen of u echt reden hebt om jaloers te zijn. Ze kan je ook helpen begrijpen waarom je het jaloerse type bent en je geruststellen dat je geen gek bent, maar gewoon iemand die geneigd is bezitterig of jaloers te zijn. Ze kan je helpen jezelf te begrijpen en hoe je je jaloezie kunt beheersen.

Het astrologische teken dat het meest geassocieerd wordt met bezitterigheid en jaloezie is Schorpioen. De gevoelens in dit teken zitten diep en zijn vaak niet gemakkelijk te uiten. Een astroloog zal kijken of je planeten in het teken Schorpioen hebt, met name de Maan of Venus. De Maan in Schorpioen geeft een diep bezitterige emotionele aard, en je gevoel van emotionele veiligheid zal zich bedreigd voelen door eventuele emotionele banden die je partner elders heeft.

Iemand met de Maan in Schorpioen in haar astrologische Grafiek wordt vooral bedreigd door exen, omdat deze mensen een geschiedenis delen met je partner die jij niet hebt. Oude foto's, herinneringen en aandenkens aan een vroegere relatie zullen bedreigend aanvoelen omdat de ex een tastbare kracht in zijn leven blijft. De Maan in Schorpioen zal de voorkeur dicteren dat deze dingen niet worden getoond. Soortgelijke gevoelens zullen opkomen bij oude vrienden - vooral vrouwelijke vrienden - en naaste collega's op het werk. Het vinden van liefde is niet gemakkelijk voor iemand met de Maan in Schorpioen, want niemand komt zonder bagage. Dergelijke jaloezie kan moeilijk te communiceren zijn en nog moeilijker om mee te leven, maar een helderziende kan je begeleiden in het omgaan met deze gevoelens.

Venus in Schorpioen heeft een iets andere benadering. Venus houdt zich bezig met uiterlijk en romantiek, dus de aantrekkelijkheid van de exen, vrouwelijke vriendinnen en collega's op het werk zal een grote rol spelen bij jaloerse angsten. Venus in Schorpioen zal leiden tot het oneerlijk vergelijken van zichzelf met anderen en het streven om te concurreren in mode en stijl. Als u Venus in Schorpioen in uw horoscoop heeft, zult u zich vooral bedreigd voelen als het werk van uw partner hem dagelijks in contact brengt met aantrekkelijke vrouwen, die u als rivalen zult zien. Als hij dure lunches met aantrekkelijke klanten moet bijwonen, zult u zich bedreigd voelen en eisen dat hij het goedmaakt door u mee uit eten te nemen. Als hij zich heeft verheugd op een rustig avondje thuis met jou en niet begrijpt waarom je geruststelling nodig hebt, kan dat jullie relatie schaden.

De kunnen ook zeer nuttig zijn bij relatieproblemen. Een diepgaande lezing met een paragnost kan u geruststellen dat er niets is om u zorgen over te maken en u een pad bieden naar een gelukkige uitkomst. Als u beiden een paragnost raadpleegt, kan zij u laten zien hoe het niet communiceren van uw gevoelens naar elkaar uw relatie schaadt en u aanmoedigen om te praten over de dingen die u dwarszitten.

Een paragnost zal u helpen uw gevoelens van verraad en gekwetstheid te begrijpen, zodat u ze beter kunt communiceren naar uw partner. Hij begrijpt misschien niet waarom u jaloers zou zijn op mensen met wie hij elke dag contact moet hebben. Hij begrijpt misschien niet dat jij zijn contact met zijn ex in een ander licht ziet. Voor hem is het iets wat hij moet doen omdat ze gezamenlijke zakelijke belangen of kinderen hebben, terwijl het voor jou lijkt alsof hij haar niet los kan laten.

Mannen die de liefde vinden, bouwen een geschiedenis op van ex-vriendinnen, minnaars en zelfs echtgenotes. Soms eist deze geschiedenis dat ze in contact blijven, en nieuwe partners voelen zich daardoor bedreigd. Maar tenzij u uw gevoelens van jaloezie te communiceren, zullen ze etteren en uiteindelijk vernietigen de nieuwe relatie ook. Een paragnost zal u adviseren over de beste manieren om met uw partner te communiceren, hetzij door het vergelijken van uw astrologische geboortehoroscopen of door het lezen van de Tarotkaarten.

De sleutel tot een gelukkige relatie is wederzijds begrip. Laat je jaloezie je niet veranderen in een ander ex-vriendin.