Informatie nodig of uw partner of relatie?

Onzekerheid omarmen in leven en liefde

Het enige wat zeker is, is onzekerheid. Het leven is verandering, groei en evolutie, wat opwindend kan zijn, maar verandering kan ook belastend en pijnlijk aanvoelen. Verandering creëert nieuwe spanningen en onzekerheden in ons leven. Er zijn zoveel gebeurtenissen waar we geen controle over hebben. Kun je de controle loslaten? Als je dat doet, kun je een stapje terug doen en het wonder van onze wereld waarderen en onzekerheid leren omarmen, een angstaanjagende, maar prachtige zekerheid van het leven.

Onzekerheid omarmen is een van de hoogste niveaus van spirituele groei. Het vereist een hoge mate van spirituele fitheid. We hebben allemaal momenten van grote helderheid gekend, wanneer de wereld draait en draait in perfecte harmonie met ons eigen ritme, als een nauwkeurig gekalibreerde grootvaderklok.

Je zoekt naar het hoogste niveau van je spirituele ontwikkeling. Dit is je verlichting. Naarmate je groeit en leert, bieden nieuwe stijgingen grotere beloningen. Een van deze gaven en vaardigheden is het vermogen om onzekerheid te omarmen. Het enige wat je kunt doen is uitademen. Diep ademhalen.

Om onzekerheid in Liefde en Leven te omarmen, moet je inzicht hebben in de wereld en jouw plaats daarin. Zoek naar de onderlinge verbondenheid in alle dingen. Je bent een deel van het netwerk. U zult de vreugde van verandering gaan waarderen, zoals een kaaskenner de voorkeur geeft aan een gewassen korst.

We zijn niet geprogrammeerd om onzekerheid en angst te omarmen. Dat gaat in tegen onze natuur. Het triggert onze vecht- of vluchtinstincten. Onderzoek de situatie zorgvuldig. Steek een lichtje op de donkere plekken. Graaf diep en objectief en je zult beginnen te begrijpen waar je bang voor bent. Uiteindelijk is het allemaal heel eenvoudig. Je zult merken dat je zorgen ongegrond of begrijpelijk zijn. Er zijn vele lagen van verwarring om door te sorteren wanneer we onderzoeken waar we bang voor zijn. Het enige wat nodig is, is tijd en helderheid.

Dit niveau van objectiviteit is nodig om de onzekerheden van Liefde te omarmen. In Liefde hecht je je aan het comfort en de zekerheid van een veilige plek. Veiligheid is over het algemeen onverenigbaar met verandering en hierin schuilt het gevaar. Je moet een stapje terug doen en je relatie altijd van een afstandje in de gaten houden. Perspectief is zuurstof voor Liefde. Soms raak je zo in de war en verstrikt in de details, dat je gemakkelijk het grote geheel uit het oog verliest.

Dit perspectief zal je eraan herinneren dat Liefde als een rivier is - het blijft maar doorrollen. De stabiliteit van je Liefde is zo veilig als een breed vlot op een wilde rivierrit. Jullie liefde zal altijd heen en weer geslingerd worden, golven beklimmen en op het dieptepunt belanden. Maar jullie blijven bij elkaar. Uw ideale relatie is verwant aan een langdurige, diep gevoelde vriendschap. Je hebt een partner met wie je door het leven zult navigeren. De eenheid die jullie vormen, groeit en ontwikkelt zich van nature altijd.

Onzekerheid in de liefde is als meststof voor een bloem. Het houdt de dingen fris en opwindend. Liefde hoeft niet onzeker of wantrouwend te zijn. Samen kun je een avontuur maken van de rotsen en kuilen in de weg van jullie reis. Je moet alle ontberingen die het leven je toewerpt als groots vermaak beschouwen.

Je moet vertrouwen hebben in de evolutie van je Liefde, het geloof dat je Liefde door alle uitdagingen, evoluties en onzekerheden heen zal triomferen. Dit is hoe je onzekerheid omarmt. Zo omarm je het leven. Vind troost in het proces van de reis.

Waar komt onzekerheid vandaan? Waarom twijfelen we? Als je zoete, zuivere ziel nooit zou zijn beïnvloed, zou je nooit onzekerheid kennen. Andere mensen hebben je leven beïnvloed. Omstandigheden, tragisch en transcendent, hebben je karakter gesmeed. Je hebt geleerd om je over veel dingen zorgen te maken. Gebruik deze kennis om je perspectief te bewaren. U kunt de zorgen van u afzetten.

Op lichamelijk niveau is lachen een snelle en gemakkelijke manier om onzekerheid te omarmen. Lachen kan je ontspannen. Het kan een pestkop van een probleem een kopje kleiner maken. Je hebt geen grap nodig om te lachen. U kunt doen alsof. Uw lichaam heeft geen gevoel voor humor, maar het kent wel de lichamelijke sensaties van lachen. Als u lacht, haalt u diep adem en gebruikt u al uw longen. Uw lichaam beweegt en ontspant. Lach en je zult onzekerheid omarmen. Lachen is ademhalen.

Onzekerheid omarmen is een van de moeilijkste dingen die je ooit kunt doen. De actie bevindt zich op de hoogste niveaus van spirituele groei. Dit is het doel voor de verlichten: Onzekerheid omarmen.

Gerelateerde artikelen