Informatie nodig of uw partner of relatie?

Word verliefd op jezelf

Als het één van je doelen is om een betekenisvolle liefdesrelatie aan te trekken en te onderhouden, werk er dan elke dag aan om verliefd te worden op jezelf. Wees en geloof dat je een persoon bent op wie het moeilijk zou zijn om niet smoorverliefd te worden.

Verliefd worden op jezelf begint met jezelf kennen en je vreugdevol voelen in je dagelijks leven en over hoe je je tijd besteedt. Respecteer en eer je eigen overtuigingen en waarden en handhaaf ze met integriteit. Veel mensen verspillen hun tijd met het creëren van een identiteit die geen getrouwe afspiegeling is van wie ze zijn. Verliefd worden op jezelf vereist dat je eerlijk bent over en trots bent op wie je werkelijk bent, wratten en alles. Als er maar één van jou is om van te houden, zal je ideale partner zich ook tot jou aangetrokken voelen.

1. Kijk naar jezelf.

Als je elke dag naar jezelf in de spiegel kijkt en je eigen spiegelbeeld bewondert, zal iemand anders dat ook doen. Uw stijlkeuzes moeten een afspiegeling zijn van wat u mooi vindt. Probeer niet een kopie te zijn van iemand uit een modetijdschrift als je je soulmate wilt aantrekken. Onthoud dat je uiterlijke verschijning bedoeld is om de man van je dromen te behagen, niet andere vrouwen. De combinatie van garderobe, make-up en accessoires moet aan de wereld benadrukken dat er maar één jij is. Word verliefd op je perfecte look en de perfecte liefde zal volgen.

2. Let op je manieren.

Hoe je je in het openbaar gedraagt is je grootste reclame. Elke begroeting is als een reclamebord dat de wereld vertelt wat ze van je kan verwachten. Als u uw schouders ophaalt en mompelt als u gedag zegt, denkt de wereld misschien dat u Je houdt niet van jezelf en daarom ben je het niet waard om van te houden. Als je vriendelijk en welgemanierd bent, opgewonden als mensen je goed nieuws brengen, geïnteresseerd bent in wat anderen te zeggen hebben en hoe ze zich voelen, dan straal je een veel aantrekkelijkere en sympathiekere jij uit.Grouchy vrouwen zijn gewoon niet aantrekkelijk, dus gedraag je lief, en trek liefde aan.

3. Verbind je met cultuur.

Je ziet misschien voorbeelden van glamoureuze vrouwen die uitgaan met fabelachtig succesvolle mannen, maar de oppervlakkige verschijningen maken vaak plaats voor waardeloze relaties. Maar het heeft waarde om een persoon van de wereld te zijn, dus verdiep je in trends, kunst en cultuur en weet dat als je onder de indruk bent van kennis en cultureel inzicht, je die waarde kunt belichamen door je kennis te vergroten en tegelijkertijd indruk te maken op een partner. Ben je bereid de tijd te nemen om je smaak te verfijnen? Je hoeft geen lid te worden van de elitaire kunstwereld om de fijnere dingen in het leven te waarderen, maar je moet je altijd vrij voelen om je niche te vinden en die te bezetten.Herontdek je passie voor het eten, de kunst en de ervaringen die je opvrolijken. Als u uw levenslust op uw mouw draagt, zullen anderen naar u verlangen. Een man wil geliefd zijn en als hij ziet hoeveel liefde je voor het leven hebt, zal hij in jouw wereld willen zijn.

4. Vind je vrienden.

Single zijn betekent niet dat je alleen bent, toch? Een van de beste kanten van single zijn is dat je tijd hebt om van je vriendschappen te genieten. Tijd doorbrengen met goede vrienden bereidt je voor op een betere vriendschap met je huidige of toekomstige partner. Een beminnelijk, stralend persoon ziet er niet op een bepaalde manier uit, maar hij of zij zou nooit zwelgen in zelfmedelijden, depressief over "alleen zijn." Tenslotte ben je net zo alleen als je je voelt. Het hebben van goede vrienden in je leven stelt je in staat om veel interesses en netwerken van compatibele mensen te ontwikkelen en gaandeweg kun je ontdekken wie je bent. Als je dat eenmaal doet, zul je verliefd worden op jezelf en zul je geweldige partnermogelijkheden aantrekken waaruit je kunt kiezen.

5. Werk aan je projecten.

Een passief leven met weinig interactie zal je niet dichter bij een ontmoeting met een geweldige relatiekandidaat brengen. Waarom zou het? Als je een toonbeeld van verveling bent, trek je misschien een saaie partner aan met slechts terloopse interesse. Kun je het de grote jongens die er zijn kwalijk nemen als ze een beetje meer uit een vrouw willen? Als je echter aan een project werkt, heb je iets te creëren en aan de wereld te geven. Als je waarde toevoegt aan het universum wordt je door iedereen als waardevoller gezien.Als je verliefd wordt op iets doen en werkt om het zo interessant mogelijk te doen, zul je gaandeweg een paar dingen ontwikkelen. Ten eerste zul je betrokken raken bij welke gemeenschap dan ook die zich ook bezighoudt met creëren. Of je nu lid wordt van een koor, een punkband vormt, leert schilderen of een cursus taartdecoratie volgt, als je onderweg mensen ontmoet en deelt in hun levensvreugde, zal dat je eigen vreugde vergroten.Ten tweede, als je dingen creëert, leer je trots te zijn op wat je kunt doen. De ervaring van succes bouwt zichzelf op en al snel heb je reden om trots op jezelf te zijn. En tenslotte, de lessen die je leert bij het maken van grote objecten of het volbrengen van grote taken kunnen worden toegepast op Het verbeteren van je wereld maakt je onweerstaanbaar als potentiële partner voor iemand anders die zich doelbewust heeft ontwikkeld tot een volledig gevormde man en de wereld is ingestapt op zoek naar een vrouw die al verliefd op zichzelf is geworden.

Gerelateerde artikelen