Informatie nodig of uw partner of relatie?

Wat is ware schoonheid?

Er zijn duizend definities van schoonheid. En er zijn vele gradaties van elk. Schoonheid is in de ogen van de toeschouwer. Schoonheid kan droevig zijn. Schoonheid kan lelijk zijn. Het is een concept dat dichters, kunstenaars en academici al eeuwen achtervolgt.

Mannen zijn visuele wezens. In hun geestesoog, zoals de posters die tieners aan hun slaapkamermuren hangen, hebben mannen een opgeblazen idee van schoonheid. Maar als je wilt weten hoe hij schoonheid in zijn omgeving echt vindt, kijk dan eens naar het meisje met wie hij tijd doorbrengt en bij wie hij zich het prettigst voelt. Zij is vaak het tegenovergestelde van de slaapkamerposter, misschien een vriendin, zus, tante of nicht. Zij is degene bij wie hij het prettigst is. Om met iemand te kunnen lachen, moeten we onze waakzaamheid laten zakken. Schoonheid is vrij zijn en natuurlijk handelen. Vreemd genoeg kan het moeilijk zijn om daar te komen.

Vandaag de dag worden boodschappen en informatie op heel nieuwe manieren tot ons gericht. Het gaat sneller dan de mens zich kan aanpassen en evolueren. Het leven eist meer van ons dan we kunnen geven. Op je beurt vertrouw je meer op tekstberichten dan op fysieke conversatie. Het hart ontbreekt in ons leven en u moet het terugbrengen.

Wat is de volgende stap voor uw liefdesleven? Kom erachter met een paranormale liefdeslezing.

We beoordelen het boek op zijn kaft. Het is meestal niet waar en onverstandig, maar we hechten veel belang aan de eerste indruk. In werkelijkheid biedt een eerste indruk snel, meestal visuele aanwijzingen, om een veronderstelling over een ander te maken. Uiterlijk is het eerste wat we zien en het wordt onze Achilleshiel. De eerste indruk is altijd de duurste.

Het is duur vanwege wat we verliezen. De prioriteit die je geeft aan uiterlijk vertoon in het fysieke domein is jezelf de kwaliteit en schoonheid van de geest ontzeggen. Als je ervoor kiest je te richten op de schoonheid binnenin, ontvang je de waarde van ware communicatie met een ander. Door de essentie van een ander te negeren, ontken je je eigen menselijkheid.

Schoonheid is altijd kostbaar geweest. Tegen de tijd dat je geplukt, geknepen en verbeterd bent, kun je gemakkelijk een fortuin uitgeven aan het nieuwste product of de populairste knipbeurt. Het streven naar schoonheid kan ook de natuur verloochenen. In de koortsachtige race om een rimpel uit te wissen, proberen we de tijd en de langzame en onvermijdelijke vooruitgang van de natuur tegen te houden. Het is een strijd die geen mens kan winnen. Schoonheid kan ook een sport of een doel zijn. Kun je mooier zijn dan je al bent? Nee. Zeker, elke auto heeft een nieuw likje verf en een paar nieuwe strepen nodig, maar de echte, echte schoonheid komt van binnen uit je chassis.

Er zit moed in een keuze en mensen kunnen die gemakkelijk in je herkennen. Als je voor schoonheid kiest, betekent dat dat je hebt nagedacht over de vraag, de problemen hebt geobjectiveerd en een keuze hebt gemaakt. Je hebt je afgevraagd: "Wat wil ik vandaag uitstralen? Wat zal ik in de wereld zetten?" Dan kies je en voer je het uit. Het slachtofferschap omarmen is een manier om je wonden uit het verleden te likken, maar het levert nooit iets positiefs op voor de toekomst. Je moet het goede voorbeeld geven. Kies voor schoonheid.

Kijk naar een bloem zoals je naar een kunstwerk zou kijken. Waardeer het. Geniet ervan. Ontspan en laat het allemaal binnen. Kijk dan op dezelfde manier naar jezelf. Je bent een perfecte en unieke creatie van de natuur, net als een bloem. Dit kan moeilijk zijn om te doen en je moet je door alle negativiteit en stemmen in je hoofd heen zetten. Onthoud dat die stemmen niet de waarheid spreken. Het zijn slechts de echo's van onzekerheid en komische opluchting. Waardering voor schoonheid is niet geforceerd. Schoonheid kan niet in je worden geslagen. Schoonheid moet worden uitgenodigd en het moet stromen. Als je je ware aard wilt tonen, kun je alleen maar loslaten.

Het is moeilijk om los te laten. In deze tijd, waarin het leven als een orkaan om ons heen giert, proberen we ons instinctief vast te klampen aan ons leven. Mooi zijn, in de stroom leven, is een monumentaal belangrijke taak die slechts openheid, verlangen en een paar eenvoudige handelingen vereist.

Stilte is de sleutel die het mysterie ontsluit. Een stille meditatie. Zeg een gebed. Ga zitten en maak een praatje met jezelf. Open deze deur en je zult beantwoord worden met je eigen schoonheid.

Doe iets waar je blij van wordt. Laat je gaan en neem de tijd voor jezelf. Iets eenvoudigs. Bel een vriend. Ga naar de film. Neem een massage. Je hoeft geen honderd dollar uit te geven. Ga winkelen, maar koop niets, in een bloemenwinkel. Bak een taart. Maak een wandeling. Doe iets dat voor jou bestemd is. Wanneer dit gebeurt, zal je schoonheid beginnen te tonen. Anderen zullen het herkennen en erdoor aangetrokken worden. Je hebt je schoonheid laten stromen.

Gerelateerde artikelen